Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    A vidéki élet valós szépségei autós szemmel, azaz mit intéztem el ma 8:15 és 11:10 között.

    1. Elvittük apám autóját műszaki vizsgára 8:30-ra. Eleve nem volt hosszabb az út mint 5-8 perc, semmi dugó. Magyar Autóklub, picit több az okoskodás, de kedvesek, 24 ezer, 50 perc. (Bp-n 22-t fizettem, 20 perc.)
    Pont 3 év 9 hónapos autó kapott 3 év műszakit.

    2. 9:30-ra már a horpadásjavítónál voltam (ominózus spoiler baleset), 4 horpadás (dió hullott rá?) a tetőn, ezeket kihúzta. További egy horpadás a géptetőn kavicstól - a fényezést nem verte le - ezt belülről nyomta ki. 10:00-kor kész.

    3. Elmentem egy karosszériával is foglalkozó szervizbe. A spoiler azért áll picit csálén mert nem cseréltem ki a patenteket, ill. tegyek vastagabb gumit a csavarok alá és jó lesz az. (Ők nem vállalják, mert nincs rá egy napjuk ezzel szórakozni. :D )
    Az első lökhárítón a horzsolást lehet ködölni. A hátsót is talán, de azt meg kell melegíteni. Majd valamikor, mert hátha belémcsúszik valaki a télen és akkor olcsóbb lesz.

    4. Voltam a VW-ben a patentek miatt, nincs készleten, hétfőn jönne meg. Mondtam, hétköznap ritkán vagyok itt. Megadta a cikkszámokat (3 különböző), hogy Bp-n ne kelljen annyit keresgetni.

    5. Megtekintettem egy G8 GTI-t. [kép] Nem rossz. De nem érzek olthatatlan vágyat, hogy elcseréljem rá a 7-est.

    6. Beugrottam az EuroFamilybe vegyszerekért.

    11:10-kor újra otthon. 2 óra 55 percet voltam távol. Némi költői túlzással, ez Bp-en egy nap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák