Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #175553 üzenetére
Most a miniszteri konvojról beszélünk? Ők tolják ezt a háromszöges dolgot.
Hétfőn a csodás M0 hídon jött mögöttem egy audi, miközben kb. 30-40-es tempóval csordogáltunk. Már az autó állapotából lehetett következtetni a tulajra (tudod, amikor már a festése is olyan koszos az autónak, hogy csak egy bizonyos habitusú ember tartja elfogadhatónak + fossá van sötétítve, de még a lámpák is), folyamatosan rágyorsított és ráfékezett a seggemben, minden autónál megpróbált jobbról megelőzni. Egy idő után meguntam és jeleztem, hogy vettem a lapot Mr. Schumacher (elkezdtem a sávon belül szlalomozni ). Amikor megnyílt a 3 sáv, akkor nekiiramodott nagy erővel (persze lendületből a s*ggem mögül kivágva, jó közel), kíváncsiságból utánamentem, hogy mi ez a nagy sietség, hátha ingyen osztanak valamit. ~
170 körül ennyi előnye volt,majd ezután nem sokkal beállt a szélső sávba (?). Az 51-esen, amikor kiszálltam az Aldinál, akkor láttam, hogy jön befelé a városba. Ezért abszolút megérte tolakodni, sietni, meg parasztba tolni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest