Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz gzbotii #131450 üzenetére

    Google maps ugyanez. Vannak helyek amik egyszer csak megváltoznak, gondolom bejelentések alapján amik lehetnek tömeges falsok is ha valakik nagyon unatkoznak, pedig nem történt velük semmi. Erre alapozva félre is tud vinni.
    Nem kell messze menni, az emlegetett Tapolcán is van kapásból egy hiba a nagy ingyenes parkolónál. [link]
    Ez nem egyirányú, bent a parkolóban van a két út egyirányúsítva, azt is rosszul mutatja. Mikor építették és előtte mikor még nem volt akkor sem volt egyirányú, úgyhogy nem tudom honnan vették. Jelentettem, azóta is olyan. De van mikor éttermek átkerülnek másik utcákba, vagy megjelenik szellemtársa egy étteremnek, bejelölöm, hogy duplikáció vagy rossz az új hely és hónapokba telik mire foglalkoznak vele vagy sose. Bár volt mikor másnapra intézkedtek, de ez egyszer volt, a többi fület nem talált.
    Másik mikor a repülőgépről fotózott földutakat valamiért aszfaltozottnak látja és simán elnavigál oda is. Nem feltétlen kell user bejelentés se hozzá. Kedvenceim mikor a magánterületeken lévő utakat is bejelöli automatikusan és navigálni is akarna rajta. Nem igazán akarnak vele foglalkozni, pedig be lettek jelentve mindig. De úgy látszik akkor lenne értelme, ha mi is 30 fals emailről adnánk meg javítást és akkor foglalkoznának vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák