Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz AMD Power #10700 üzenetére
Mindegyikbe meglátszott amibe én voltam. Jó ideje csak bedobós mosóba járok ahol van habkefe is. Tisztább is az autó 700ft-ból és nincs összegányolva. Bár nem mint ha a fóliának már számítana de akkor sem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
raczger
őstag
válasz tomcsi23 #10695 üzenetére
Már sokszor parkoltam, pont a linkelt parkolóházba. Semennyire sem para, egyik alkalommal valami probléma volt az automatával, egyik autót manuálisan hozta le az ott dolgozó, akkor kellett negyed órát várnom, mire megkaptam az autót. Egyébként még így is inkább ilyen helyen parkolok (nem nyitják rád az ajtót, nem húzzák meg), mint az utcán, főleg, hogy olcsóbb is.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
SzlobiG
félisten
Gépibe még soha nem voltam én se, de nem is tervezem hiába esküsznek rá, hogy nem karcol.
Viszont ez az idő is takarodhatna nem tudom lemosni a gépet miatta pedig most lett volna rá idő.
-
roberto211
őstag
válasz AMD Power #10711 üzenetére
Én is oda szoktam járni es kb 900ft bol megvan, a gép meg 1500 a komplett. Alvázmosas annyit takar hogy ralocsol kb mosogatócsapnyomassal vizet amitől meg dzsuvasabb lesz :S Karcol is ráadásul.
A kézi magasnyomasut meg sokkal jobban szeretem egyrészt olcsobb másrészt meg sokkal alaposabban lehet végezni a mosast.... Kerekjaratok, erősebb szennyeződések stb.
Fehérnél minden meglátszik sajna , mar bánom h fehéret vettem :S
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Rivaul
addikt
válasz roberto211 #10715 üzenetére
Látnád a fóliát. Hiába fekete. Felmelegszik és rátapad minden ami a világon létezik A vízcseppek is fehéres nyomot hagynak és mosás után fél nappal már olyan mint ha semmi nem történt volna. Pedig kertvárosba lakom... Húzás, karcolás stb ellen verhetetlen de aki szereti ha mindig ragyog a kocsi az kerülje a bulit.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
tomcsi23
veterán
Fehérnél minden meglátszik sajna
Szerencsére a fekete hálás ilyen szempontból....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zoo8800
veterán
válasz runner 125 #10697 üzenetére
Ez az info kissé elavult. Budaörsön és Kecskeméten is nyílt, már legalább 5 kút van kis hazánkban
rip and tear, until it is done
-
AMD Power
titán
Nekem is fehér van. De én szeretem.
-
Qru
MODERÁTOR
Fehér nem vészes, a fekete sokkal rosszabb azon ha csak poros már akkor meglátszik. Nekem volt mind a két színből autóm, tudom miről beszélek. Talán még az ezüst ami a legkevésbé látszik koszosnak.
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
Persze, a fehér tökéletes szín autóápolás szempontjából. Mosási karcokat, port is sokkal kevésbé mutatja meg, mint a fekete, sötétkék, sötétzöld és árnyalatai.
Mondjuk e tekintetben én tudatosan álltam hozzá az autókereséshez, csak ezüst és pont."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
roberto211
őstag
Hat nem tudom. Jobban viselnem ha csak poros lenne.
Itt fújok ablakmosó folyadekot ilyen zöldes színű. Félrecseppen a fuvokabol 10perc alatt rászárad es olyan mintha f*sos lenne.
Ennyit ert a csili vili mosás
Karc neg ilyen szempontokból jo. Kevésbé látszik rajta. De itt ki is merült.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #10728 üzenetére
Már próbáltam a Robotwash-t is a bogarakat nem szedi le ha rá vannak száradva (előtte le kell fújnod magad bogároldóval) de ha rendes alvázmosás kell (télen) akkor érdemes megnézni.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #10730 üzenetére
én is csak a madárszar miatt mosom de kezdem unni. lokálisan meg nem szeretnék nekiállni flakon vízzel kiskefével, mert azzal is csak karcolom a fényezést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #10731 üzenetére
Bogároldó. Most a legolcsóbb madarasteszkósat vettem, tökéletesen leszedi. Ráfújod picit vársz aztán szépen slaggal locsolva is lejön (tavasztó őszig az udvaron mosom a kocsikat), sikálni sem kell ha csak nagyon nincs ráégve a bogártetem.
Az a lényeg, hogy nem szabad megvárni, hogy rászáradjon a bogároldó. Tényleg csak ráfújod picit vársz és öblít.
DeF: Múltkor gondoltam nem mosom le majd hazafelé, a pályán úgyis bogaras lesz. Hát egyből mehettem a kútra mosni még indulás előtt rögtön az első lámpánál egy orbitális adagot kaptam a szélvédőre.
#nincsbennetarcsi
-
j.bravo
addikt
Urak, mennyi a reális. (nem drága, nem olcsó, plane nem gyanúsan olcsó) ára egy olajcserének, egy 2008-as ("Grande") Punto-ba? 1.3 Multijet.
Whatever.
-
VegyesTamás
senior tag
-
j.bravo
addikt
válasz Melack #10741 üzenetére
Jó kérdés, arra gondoltam ha a szerviz adja. Tehát érdemes lehet rákérdezni hogy vihetem-e a dzsúszt meg a szűrőket.
Megcsinálnának most egy füst alatt egy sor más dolgot is, lehet hogy az olajra felszámolt pénzből nyernék vissza amit máshol jóárasítottak? Valami 60-valahány ezret mondott asszony, de lehet valaki valamit rosszul értett.Whatever.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest