Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz coolmpi #56585 üzenetére

    Hogy sose lehet tudni mi lesz holnap. Ha jól rémlik mikor anno 20k volt a bitcoin gyakorlatilag hetek alatt zuhant vissza mert éppen 1-1 ország politikusai olyan híreket mondtak esetleg, árfolyam töredéke lett és mivel mindenki már bevasarolt így a bányászat nehézsége is növekedett

    Ergo alapból csökkent az a mennyiség amit kibanyasztal és még az árfolyam miatt az is csak a töredékét érte.

    Aztán hirtelen kezdtek megjelenni apron a kártyák, mert ugye sokan megvettek pl most a 3060Ti-t 380e Ft - ért, holott a piaci ára valójában 220e Ft körül lenne.

    Most talán annyival jobb a helyzet hogy annyira már nem idegen a crypto az embereknek, illetve a Mastercard PayPal dolog is stabilitásra adhat okot, plusz akkora gpu hiány van hogy talán ott sem lehet akkorát bukni.

    És ilyenkor jön ki, hogy az új kártyákkal tovább lehet profittal bányászni mert jobb a hatásfok, illetve a használt piacon is van értéke, ellenben egy 580 mondjuk 160e-ert kicsit vicc lesz eladni ha már banyasznak nem fog kelleni.

    Én attól félek hogy valami politikai dolog. Pl Amerika kitalal valami tiltast mint Huawei nel valamire hivatkozva, hogy fekete piac meg kisemberek védelme.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák