Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Ha equihashel bányászok milyen beállítások kellenek a kártyának? egy 1050TI tolja most a nicehashminerrel de csak 138 solt tud. A nicehash saját kalkulátora szerint is kellene legalább 150-et, és nem jövök rá, hogy kellene belőni, hogy megugorja.
-
olle
senior tag
Srácok KB. fél év után megtaláltam a Storj kifizetéseim. 75 USD potya pénz. nem nyomtam 3 hétnél tovább illetve 5 GB volt amit használtak.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Bepattintottam a 470 mellé egy Giga 460 -at, de MSI Afterburnerben az istenért sem lehet állítani a memória frekvencián a 460-on. Vagyis a csúszkát lehet húzni, meg át is áll a memória sebessége, de Claymore-ban nem mutat töb hash-t. Ha az első pci slotba rakom a kártyát, ott szépen emelkedik a hashrate, fel tudom húzni 13 - 13,5 -ig is akár, de a második slotban semmi sem történik, hiába emelgetem a frekit. Erre tud valaki valami jó magyarázatot? A másik kérdés pedig az lenne, hogy claymore-ban miért cserélődött fel a gpu0 és gpu1 amikor mindegyik kártya ugyan ott van? Volt egy pillanatnyi áramszünet a nagy viharban, miután visszakapcsoltam már fel volt cserélődve. Nem mintha olyan nagy gond lenne amúgy, mert működnek a kártyák. Köszi!
-
Ciccuka
veterán
Nvidia Inspector-t is próbáltad? Load Bios default alaplapon (esetleg Bios frissítés)?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Sondi1986
addikt
237$ ETH Na jól van már!!!!! Egyre jobban úgy érzem keményet bukok ezen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Szoszo94 #25560 üzenetére
Józan paraszti ésszel, mivel mindenki ETH-t bányászik, és szeretné a hardverbe fektetett pénzt visszakapni, ez azt jelenti, hogy eladásra dolgozik szinte mindenki. Kevés a befektető, ezért csökken az árfolyam. Ha többen szeretnének ETH-t vásárolni, mint eladni, attól menne csak fel az árfolyam. Szerintem idén már nem lesz ilyen. Túlkínálat van. ETH-nak jó volt a marketingje. Eladta magát.
[ Szerkesztve ]
-
WarCow
csendes tag
Kraken-re szokott vki pénzt küldeni? Ha forint számláról küldök átváltják euróra?
-
Dronte
aktív tag
válasz Casoli #25561 üzenetére
Igazából az a probléma, hogy minden befektető aki foglalkozott vele, a lufi növekedésére spekulált, ami szokás szerint tovább tolta az egészet, pontosan addig amíg el nem kezdett stagnálni az árfolyam (kb 1 hétig). Meglátva azt, hogy innen egyelőre nincs növekedés, eltűntek azok, akik spekuláltak a további növekedésre (traderek), viszont ahogy te is írtad, tömkelegével jöttek az eladók. Szóval itt nem a sok eladó a probléma, hanem az, hogy a vevők (spekulálók, traderek whatever) kiszálltak.
Egyébként valószínűleg ez hosszabb távon visszamászik, de most nyilván mindenki menekül. És ez most más mint az elmúlt pár hét / hónap zuhanásai, azok visszakapaszkodtak 1 nap alatt, ez eléggé stabil esésnek tűnik. Egyelőre. Persze ez mind csak az én véleményem,
[ Szerkesztve ]
-
PonPon
senior tag
Vitalik Buterin kamu halálhírével van tele a net.
[Vitalik Buterin declared dead][ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
válasz Dronte #25564 üzenetére
50%-hoz közeli korrekció nehezen magyarázható pusztán spekulációval, bár ez is jól mutatja, hogy mennyire volatilis a krypto valuták világa. A múlt heti GDAX-os flash-crash, illetve a több sikeres ICO kibocsátás miatt bedugult hálózat megrengette a rendszerbe vetett bizalmat. A profit realizáláson túl itt bizony menekül a tőke a biztosabb befektetésekbe. Az éter különösen hátrányosan érintett, mivel rengeteg éter alapú projektet futtattak és úgy tűnik, hogy ezek kiszolgálása nem zökkenőmentes.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Htibimor
senior tag
válasz Htibimor #25515 üzenetére
Fejlemény! Kicseréltem a tápokat 2 corsair-re. Fejlemény, hogy 6 kártyával simán elindul. Viszont, ha bármit is állítok a bios-ban már nem tölti be a windowst. Pedig be kellene állítani a 4G-t. Viszont, ha beállítom már nem indul el a windows. Valakinek valami tipp?!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Smithy87
senior tag
Hmm a nice hash minerrel a 1060 és a 1050 TI már épp hogy csak 3$t hoz át kell állni lassan valami érmére.
-
dmon
aktív tag
válasz Something_ #25572 üzenetére
Nyugi ez még nem az alja.
Szerintem lehúzzák 200 alá, és ott talán beindul a porszívó, de lehet hogy 100 dollárig ejtik.[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
A mai ETH mélyrepülésnek mi az oka? Nem találok róla infót.
-
AAntii
őstag
Humor rovatba: Alig használt videokártya eladó, kétszer ha be volt kapcsolva az elmúlt hónapban és kikapcsolva is csak egyszer!
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Dexar007
veterán
Szerintem nem kell meg fosni..ha mas nem,majd az nvidia felpumpalja par het erejeig..el kell ugye adniuk a banyasz kartyakat d
Give me your cum,bull!
-
Gh0sT
addikt
válasz Robcsa #25581 üzenetére
Skincoin recently announced its ICO, which went live on 21, June 2017. The ICO, with the goal of raising 100,000 ETH met with an early initial success despite issues faced by the Ethereum network. As per the ICO terms announced by Skincoin, the minimum goal for the crowdsale was set at 5000 ETH, which was achieved in no time.
The Ethereum network came under heavy stress after the number of ICOs on Ethereum blockchain witnessed a surge. With few much sought after token sales scheduled around the same time, ether transactions were confronted with a severe network congestion, causing a huge backlog of unconfirmed transactions. These backlogs and transaction delays suddenly reminded the community of a similar issue regularly faced by Bitcoin blockchain.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Htibimor
senior tag
válasz Something_ #25568 üzenetére
Szia!
Megtaláltam a hozzászólást, de az amd-s kártyáról szól. Viszont (#25516) shteer kolléga javaslata a táp cserére sikeresnek bizonyult. A thermaltake tápokat lecseréltem corsair-re és láss csodát 6 kártyával bootolt és elindult a windows. Na és itt van a következő gond. Olyan lassan indul el a windows, hogy kb. a boot után 3-5 perc mire elindul. Pedig ssd-n van a rendszer. Olyan lassan pörögnek a pöttyök hogy még még nem láttam ilyet. Hol lehet a gond megint?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Vektast
aktív tag
Míg egy hete még az elfogyasztott áram 5xét lehetett ki bányászni egy nap alatt addig mára ez az érték 1 a 2.8-hoz. :/ CUMA! és még van lejjebb rövid távon.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Joe123
senior tag
válasz Vektast #25590 üzenetére
A nagy fellelkesülésben beugrottakat valószínűleg kiszórja majd a piac, akik mostanában ugrottak be, jó eséllyel örülhetnek majd, ha nem buknak. Lehet csak azok maradnak majd talpon, akik világszinten olcsón jutnak áramhoz. A tömeg nem járhat jól, ilyen rendszerekben ez alap.
-
Vektast
aktív tag
válasz Joe123 #25593 üzenetére
Na ezaz hogy, nállunk még olcsónak mondható az áram, nyugatabra már tutira max csak az elfogyasztott áram árát hozza csak egy GPU.
És komolyan érezhető hogy kevesebben bányásznak nicehashen. Dupla annyi sharet számol a miner mint másfél hete.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Chosen
addikt
Ha most kiugranak emberek a bányászatból, akkor lehet, hogy egyre könnyebb lesz ETH-t bányászni újra? Vagy a nehézség csak növekedhet?
[ Szerkesztve ]
-
Joe123
senior tag
válasz bbarna #25596 üzenetére
Csak a tőzsdével meglévő párhuzamra utaltam, ott is ez van, ha valamire nagyon rákap a tömeg és úgymond a "sarki fűszeres" is tudja már, hogy az a tuti, na az már biztos nem lesz tuti. Itt is ráharapott a tömeg a bányászatra, biztos hogy durranni fog a lufi valamilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs