Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz madpapa #26747 üzenetére
Köszi Papa segített és elnézést a lustaságért a reedmeben benne volt. Egyébként segített beállítottam, hogy óránként indtísa úra a minert. Így termelt mint a katonatiszt.
Egy kérdés afterburner 0 voltot ír a 1060 3gb-re Pwr:65% Memória +800 tep target 75. A hashrate megvan csak fura. a 1050ti-re is 0 voltot ír de ott is megvan a hash rate. (amúgy lazán ment tegnap a kártya +800memmel és 250 gpu clockkal)
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Valakinek volt már dolga rossz riser-el? Én most arra gyanakszom, mert a berakott 6 kártyából csak 5-öt lát. Minden kap áramot, riser is, kártyák is.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Joe123
senior tag
Ether bányászatot fokozatosan ellehetetlenítik:
-
klykkly
tag
Múltkor szó volt róla hogy mennyit szakítanak a DevFee vel.
Most volt egy kis időm és megnéztem.
Nem semmi.EWBF's ZEC miner 2% devfee -je ennyit hoz. És ez csak ez a pool. Érdemes rákeresni a cimre másiki nagy poolokon is.
Claymore Fee kicsit nehezebb mert kb vagy 30 címet használ. Azt nem részletezném de hasonló egyébként. Csak tátottam a számat a számokat látva.
Lehet saját minert kéne írnom
[ Szerkesztve ]
-
-
madpapa
senior tag
válasz klykkly #26766 üzenetére
Amúgy az a 40 perc share nélküliség az nagyon fura. De tény, hogy a kitöltési tényezőt nézve a nanopoolon, azért a névleges hashratem alatt van nekem is. Valami más coint kellene nézni.
Néztem egy bitcoin bányászt. Elég jó volt az ára.
https://canaan.io/product/avalonminer-741/
Ezzel ha elég olcsó lenne a villany, nagyon megérné egy ideig. persze kérdés, hogy a BTC nehézsége milyen gyorsan emelkedik.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
ETC+LBC dual mining nagyobb sokkal nagyobb profit van rajta mint sima eth bányászaton.
Ha kell segítség beállítani bárkinek, privátban megkereshet. -
-
Smithy87
senior tag
válasz bobalazs #26779 üzenetére
Én Dubai coint szeretnék a sexy poolon de ma valamiért nem hajlandó elszámolni semmit az a retek pedig a sherek mennek szépen :s
Erre jóvá is írta de rendszeresen kapom a hibaüzenetet miszerint 10 perce nem kaptam új jobot a pooltól....
tegnap már meg mókoltam a minert, hogy óránként induljonújra mert bele szokik dögleni.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
én lbry-t szeretnék bányászni de segítséget kb. erről az oldalról fölösleges kérni, nem fog senki segíteni.
gyakorlatilag a fő gondom az hogy teljesen mit írok be -dpoolnak a bat fileomba, a dpools.txt-et fogja alapul venni a claymore, https://www2.coinmine.pl/ vagy suprnovahoz bányászva meg az alábbi hibát kapom illetve 0 share-t találok.
DCR: Authorization failed : {null}
[kép] -
ff-thomas
aktív tag
válasz bobalazs #26781 üzenetére
több beállítási lehetőség van: start.bat -ban paraméterként, vagy config.txt -ben. nézz körül ott is. kopizd ide, amiket beállítottál és segítünk.
egyébként néhány kommenttel feljebb pont te ajánlottad a segítséged ETH+LBRY beállításhoz, most akkor hogy is van ez?
néma gyereknek...
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
Zsopa
tag
Szerintem ez a sok extrém módon ugráló, néha egy nap alatt 100 vagy akár 1000 százalékot is emelkedő vagy éppen szinte nullára zuhanó hullámvasút kriptodeviza, szinte mind lehúzás....ezek piramisjátékok... arra csinálják, hogy minél több madár bevásároljon belőle, aztán bedöntik... Nem jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Zsopa
tag
válasz Zoo123 #26785 üzenetére
Most amúgy én a kicsikre gondoltam és nem a nagyokra... Tehát nem a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Zcash és hasonlók, hanem az ilyen Vegascoin, ARbit, Elysium, Coinonat stb jellegűekre... Egy olyan lekérdezést szívesen megnéznék, hogy mondjuk az utóbbi X (1-3-5-10) évben hány kriptodeviza dőlt be!!! (és milyen értékekkel, tehát az egésznek a története, és hányan, mennyit bukhattak rajta kb) Igen érdekes lenne... nemde?
-
bobalazs
nagyúr
No akkor ide szépen bemásolok mindent aztán fejtsétek meg. Kb 2 órát szórakoztam ma vele, többre nincs ma időm, hacsaknem megtaláljátok a hiba okát. Amúgy meg igen, tudtam volna segíteni, hisz minden stimmelt, leszámítva a 0 hash-t talál, illetve azonosítás problémát. Szintén gond az hogy az általam próbáld két pool egyikével sem működik. sem coinminelbc sem suprnova
1. Dpool.txt felülírja a bat fájlban lévő dolgokat, illetve a batfájlban lévő dpool sor egyáltalán nem aktiválódik. --- Csak etc-t hajlandó bányászni. A config fájlom üres.
dpool txtben:POOL: stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -dwal: accountnevem.worker, -dpsw jelszo
2. A bat fájlom így néz kiEthDcrMiner64.exe -epool eu1-etc.ethermine.org:4444 -ewal 0x223stb.bobalazs -epsw x -dbg -1
-dpool stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -dwal bobalazs.worker -dpsw x -dcoin lbcdpool bányászat egyáltalán nem megy, ha a dpool.txt üres.A bat fájlomban -dpool stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -dwal bobalazs.worker -dpsw x -dcoin lbc ha szerepel ez a sor benne ha nem ugyanaz az eredmény.
Ha ki van töltve dpool.txt, 0 sharet bányászok 200 Hash/s-el és DCR: Authorization failed : {null} a hibaüzenet bányászat elején.
claymore 9.7 és 9.6 is volt próbálva.Biztos hogy nem én vagyok a hülye, hiszen sok mindent végigzongoráztam.
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
kraken másnak is elérhetttlen?
-
Smithy87
senior tag
Sexy poolon bányászik valaki bármit? Az alábbi hibaüzenetet kapom rendszeresen:
ETH:: No new jobs were received for 10 mins - something is wrong with the pool (or check -ejobtimeout and -djobtimeout options), disconnect. A beállítások jók a sharek jönnek de zavar, hogy sok a holtidő. -
bobalazs
nagyúr
válasz tom_tol #26794 üzenetére
Nos, nem tudom mi a lófütty kavart/kavar be, mivel letöltöttem egy zsír új claymore 9.7-es zip fájlt, és csak átirtam a start.bat fájlt, az általam korábban megadott adatokkal és pikk-pakk most hibátlanul fut.
a korábbi mappánban megy ugye 1. config fájl üres 2. dpool.txt üres 3.
a megadott bat fájlt inditva nem indul dpool, azonos beálitásokkal sem.
Fogalamam nincs mitől van felülbírálva. talán nem megfelelő claymore verzió?[ Szerkesztve ]
-
-
bobalazs
nagyúr
Azért jól felkavart, mert sosem fogok rájönni miért nem működött. De hogy most miért jutott eszembe letölteni egy új claymoret azt nem tudom, de jól tettem, mert megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs