Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Vennék én KP-ért... 0,5 ETH-t szeretnék befektetni skinbe. A forintosítás inkább csak a szemléltetés része akart lenni.
A problémám leginkább a számomra korlátozott fizetési lehetőségek és a váltók nem ismerete a legnagyobb akadály... valamint az idő végessége, mert egy hét múlva vége a fundraising-nek.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz bobalazs #26550 üzenetére
Kraken-ről jelenleg ennyit egyébként:
Please note that tier 1, 2, and 3 account verification may take 2-4 weeks due to a heavy influx of new clients. We are sorry for the inconvenience - the verification team is working to verify accounts as soon as possible in the order they are received and we are hiring more verification agents as quickly as we can to handle the high demand.
A legnagyobb probléma részemről az ezekkel az oldalakkal, hogy végig szenveded a regisztrációt, verifikációt, majd amikor már azt hiszed, hogy tényleg csak 2 kattintásra vagy a sikertől, kiderül, hogy nem tudsz fizetni a meglévő eszközeiddel....
-
klykkly
tag
válasz freemanone #26552 üzenetére
Nem ETH kell venned hanem BTC-t.(ezt előbb nem írtam) ETH -t nem hinném hogy bárki eladna most kp ért.
Ha megvan a BTC (amit vettél) akkor krakenen átváltod ETH ra.,....vagy amire akarod.
BTC-t vehetsz automatából is ha sürgős. -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Érdemes lenne win-ről linux-ra váltani ? Van bármilyen különbség ?
Köszönöm -
Sondi1986
addikt
-
Yany
addikt
-
Zoo123
senior tag
válasz bobalazs #26556 üzenetére
MSI Afterburner helyett jó alternatíva az Nvidia Inspector, pl vegyes kártyás rendszernél (Amd&Nvidia mix) nem műk.az afterburner, de az Nvidia Inspectorral be tudod állítani az Nvidia kártyákat, wattmannal pedig az Amd-t (állítólag), de ez utóbbi progihoz az kell hogy az Amd kártya legyen a 'vezér', abba dugd a monitort. Ezt a felállást még nem próbáltam, de elvileg működik.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz Zoo123 #26563 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy az afterburner (legújabb beta is) csak a 970GTX-et látja, a 280X-et nem. Riserrel vannak bekötve, 1. foglalatban van a GTX és a BIOS PCI-E Gen1-re van beállítva, különben fagy a cucc. Van valami megoldás a 280 monitorozására?
[ Szerkesztve ]
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
ricshard444
veterán
Megtaláltam az arany középutat végre a beállításokban. Sorban:
980Ti G1 + i7 980X @ 4.2GHz
A házventik sebessége rengeteget számít, eddig 900-n használtam őket, 1300-ra feldobva 5-6 fok lejött a GPU-ból.
70%-s TDP az igazi 1260MHz-s GPU mellett, így a GPU feszültsége 1.02V a gyári 1.16-8V helyett ( 1350-1450MHz)
ZEC-t pörgetek, a 15%-s memória órajel növelés átlagosan 4% gyorsulást hozott és nem mérhető különbséget a kártya hőfokán (az Nvidia szereti lespórolni az érzékelőket)
10% BTC-t bukok ezzel a beállítással a tuningolt GPU-hoz képest, de nyerek 1000 rpm-t (2700 vs 1700 rpm) és jópár wattot.
Ellenben bekapcsoltam a CPU-t is számításra, így 10-15%-t rátesz a bevételre és kb annyi a fogyasztás és a bevétel, mintha szimplán a VGA menne a max stabil órajelein.
Összegzésképp: Csendes a gép, nem hajtok szét semmit, 300W-nál kétlem, hogy többet fogyaszt az egész és átlagolva 2 euro/nap folyik be (éjszakánként sokszor felmegy 3-ra is)
Igen a bevétel elég silány ahhoz képest, amit Youtube-n láttam 1-2 hónapja ugyanilyen teljesítményű VGA-val, de nem adom fel.
Érdemes lehet pár hónapig elraktározni a begyűjtött Nicehash küldéseket vagy egyből küldjem ki számlára?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz RECSKA #26566 üzenetére
Nekem a lapon van a monitor, de szerintem ehhez semmi köze, hogy nem látja...
Igazából látja a progi az info részben, de semmi érték nem jelenik meg.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
LLam
senior tag
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Veletek történt már olyan hogy a riser-nek az a fele amit bedugtok az alaplapba elégett ? Pár lába teljesen leégett és a nyákon is látni ahogy végigment az égés, az egész áramkör leolvadt rajta. Nagyon büdös is lett. Szerencsére se a videó kártya se az alaplap nem ment tönkre, mert egy másik Riser ugyan abban a slotban szépen muzsikál. De azért ez így elég para volt. Mi történhetett ? Ilyen jó minőségű volt vagy én nem tudom eddig nem volt gondom egyikkel se.
Üdv.: Robi
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Vigilante
őstag
1960/9912MHz-en mozgó GTX 1060-októl normális az a 20 MH/s // db!?
Mert láttam itt vidit ennél kevesebben járó GTX 1060-okról, amik simán 23+ ba voltak kártyánként. Pedig neki az MASI Afterburner szerint kevesebbet mentek a VGA-i. [link]
Júni 12-es vidi, lehet azóta beestek az 1060-ak teljesítményei!? Vagy van valami csuda BIOS MOD van itt az NVIDIA-nál is, mint az AMD-nél!?
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
klykkly
tag
válasz Robcsa #26577 üzenetére
Egy volt. 3v3 es GND zárlat. Kicsit ferde riser okozta. Nem volt tökig benyova és ahogy matattam a működő gépben a kábel mozgatta a risert. Kijött a füst. Semminek nem lett semmi baja. Riser is működik csak kevesebb lábon kap 3v3 at mert elolvadt a folia a késes csatiról.
Felülről nézve a slotot azt hiszem a bevágástol felfele a 4 es 5 tuske baloldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már hasonlóval? Most költöztettem át a gépeimet. A helyiségben két 3 db-os konnektor aljzat van. Az egyikben 3 gép megy kb. max. 700w/gép fogyasztással, a másikban csak 2 szintén hasonló fogyasztással. Minden gép külön okos konnektorra van kötve ahol látom a fogyasztást. Ez a fogyasztás ugye 5*700=3500w/óra, ez (3500*24/1000)=84 kw/nap. A villanyóra 120-at mér! EZ hogyan lehet?! Valaki azt mondta elszökik az áram, mert sok fogyasztó van egy helyre bekötve. Igaz az előző helyen, 4db 3-as konnektor volt és ott jobban el tudtam osztani a gépeket. Tudom hívjak villanyszerelőt, de nincs valakinek tippje mielőtt hülyét csinálok magamból egy szaki előtt! Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
kjani18
őstag
válasz Htibimor #26584 üzenetére
Szia!
A válaszhoz kéne tudni hány fázisú rendszert használsz, mekkorák megszakítók, ugyan arról a fázisról megy -e a két szoba konnektora?
Szökőáramról nem hallott a fizika...
Max fogyasztásról írsz, inkább az átlagfogyasztás érdekelne / gép.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz klykkly #26586 üzenetére
Az 1,. 3,. pont lehetséges, de fura lenne 36kWh napi + fogyasztás, hacsak nem "bányászik" kendert is...
Egyébként cca. 21A -t jelentene 7/24 -ben, ami igen durva a hálózatra nézve.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
madpapa
senior tag
válasz Htibimor #26584 üzenetére
Szökik a málna
Ezen jót nevettem, szökik az áram! Maradjunk annyiban, valami rosszul van mérve valahol. A mérvadó úgyis az, amit az áramszolgáltató villanyórája mér. De akár mérhet rosszul az áramszolgáltatói villanyóra is, ha feltételezzük azt, hogy csak ennyi az összfogyasztásod. De ne felejtsd el, hogy az a villanyóra méri a ház többi fogyasztását is.
Ha hívsz is valakit, véletlenül se mondd azt hogy szökik az áram, mert levesznek úgy hogy csak figyelsz!Made my day!
-
klykkly
tag
Egyébként az áram bír ám szökni......ha tud.
Pl védőföld felé ha valami hiba van. Simán elcsordogálgat pár amper. Giliszták neg break elnek. Kb olyan ez mint mikor csőtörés van a vízvezetéken....szökik a nyüves az óra meg méri....ezért. isjó ha van egy FI[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz kjani18 #26585 üzenetére
Sajnos nem tudom, hány fázis van és milyen megszakítók vannak. De ami biztos, hogy az előző helyen ahol voltam ott ezzel a mérővel tizedre pontosan megegyezett a mért fogyasztás a fő óráéval.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
klykkly
tag
válasz Htibimor #26594 üzenetére
Keress még fogyasztókat! !!
Szomszéd nem tőled járatja a klímát?
Bojler estleg?
Fagyasztó? Bár az nem enne ennyit....
Villanytűzhelyet biztos eszrevennéd ha menne.
Hajszárító, online kávéfőzőKb ez nagyságrend, biztos hogy nem a villanykörte a pincében! Kb 1.5 kw hiányzik ha jol tévedek
[ Szerkesztve ]
-
madpapa
senior tag
válasz klykkly #26593 üzenetére
Ne már! :-)
Ezt te sem gondolod komolyan. Szökik az áram
Ne keverjük már azzal, hogy esetleg van egy nulla szakadásod, és az áramkör földelésen keresztül záródik. Tehát, nem szökik az, hanem egyszerűen csak más úton alakul ki az áramköröd. Ne állítsuk már be úgy, hogy a föld mint fogyasztó szipkázza a villamosenergiát! -
madpapa
senior tag
válasz klykkly #26598 üzenetére
Ha neked így tetszik, akkor szökjön. De nem szökik az, hanem keresi az útját, hogy merre záródjon be az áramkör. És ő tudja a fizikát, mert meg is találja. A szökés ugye az az lenne, ha elillanna. A gáz az szökik például, mert az elillan a levegőbe. Az áram nem fog elillanni. Szóval nem szökik
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest