Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #21078528 #49955 üzenetére

    Azzal azért egyet tudok érteni, amit spammer említett, hogy ha valaki ezt akarja, legyen az ő baja, de azokat kell megóvni inkább, akik csak kíváncsiságból kipróbálják vagy egyszerűen ezt szokták meg a Windowson és Linuxon is szeretnének jelszónélküliséget. Az, hogy itt direkt van így a rendszer felépítve, őket nem nagyon érdekli, nem is értik azt a részét. Csak használni akarják, mint a Wint!

    De ha sz*rban vannak, nekünk fognak nyekeregni, hogy de sz*r ez a Linux, ennyitől megfekszik, pedig ők csak azt tették, amit ide leírtak valakik! Csak, hogy egy kezdő nem biztos, hogy megérti a haladó szintű leírásokat és bizony sok példa van arra, hiába pontosan leírják, mit kell csinálni, valamit biztosan rosszul írnak be vagy kihagynak. Legjobb példa erre az, mikor telepítenek egy második disztrót, nem tetszik, letörlik és utána nyivákolnak, hogy nem indul az sem, ami eddig jól működött! Az, hogy pontokba szedve ott volt, mit kell csinálni, mielőtt töröl egy disztró, az már nem számít. Elfelejtette... :U

    Ilyenkor ugranak az ember nyakának mások, hogy ezért nem szabad az éles telepítést javasolni! Nem a lófüttyöt, csak hát figyelni kéne minden javasolt részletre. Ez nem krumplileves készítése, hogy ha valami épp kimarad belőle, attól még az krumplileves lesz, ha nem is olyan, amit szerettünk volna.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung 980 M.2 PCIe 3.0 NVMe SSD 1TB 0TB írás, samsung store vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák