Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Sub-ZeRo #18924 üzenetére

    Hááát... Eleinte virtulális gépen használtam, tesztelgettem linuxokat, majd adtam neki pár GB-ot és SSD-re raktam, csak így lehetett fair módon lemérni a teljesítményt (nem SW-vel, csak érzésre mértem, mind gyors, de azért van különbség). Szal. nekem volt Win7+Fedora+teszt linux... Ilyen grubos problémám nem volt még. Mondjuk ez laptop, szal. lehet ott a hiba.

    Az a pláne, h nem vágjuk a parancsokat (én nem :D ), van pár alap dolog, amit ismerni kell. Nem sok tényleg. Elmented egy txt-be, hogy mi a frissítés, mivel telepíted ezt vagy azt. Egyrészt nem felejted el, másrészt nem kell gépelni újratelepítéskor.

    Tessék nekilátni, próbáld a Fedora-t, Chakra-t, stb. Live alatt meg főleg lehet gyakorolni (telepíteni is), csak partíciót/adatot a HDD-ről ne törölj :)

    Jah, és ahogy colomb2 mester írja: pl. asztali környezettől is függ, mit hol találsz grafikusan, hova kell kattintani, etc... terminálba kiadott parancs egyértelműbb.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák