Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
Feltettem ezt a Heuxx féle IZS romot és amikor elindul a telo akkor kiirja LGSetupWizart leállt és nem is csinál semmit.
Nah most mi tévő legyek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
30b-nél van-e már frissebb rom a telóhoz? Csak mert ez valahogy nem az igazi.. Főként a kamera minősége a korábbi verziókhoz képest..
Véleményem szubjektív...
-
mouzrr
őstag
Valaki nem tudja miért használja a billentyűzet a gyorsulásmérő szenzort? Nagyon meríti a telót! Alap bill 2.3.4 root
-
ANDLdupi
csendes tag
Dunakeszi 20km-es körzetében keresek hozzáértő embert, aki rendbe rakná 2db
P970-es telómat. -
badmad
senior tag
Sziasztok!Rootoltam a telóm és most szeretnék kipróbálni 1-2 custom romot mit ajálotok melyiket érdemes feltenni ami stabilan müködik?A másik kérdés nekem most gyári ICS van fent hogyan tudok a recoverybe belépni hogy megcsináljam a rom cserét?Vagy előtte felkell telepiteni egy recoveryt??Elnézést a sok kérdésért de még LG androidom sohasem volt.
-
ReverzY
tag
válasz badmad #25418 üzenetére
A preIZS-t smart flash toolal felrakod ami után rögtön recovery fog bejönni de ugye előtte rakd az sdre a választott romot!! Ha vissza olvasol megtalálod a preIZS linket. Jah és ha cm 10.1 akarod felrakni akkor nem ajánlom mert folyton befagyott nekem a teló (de 2x gyorsabb mint ez az ICS..)
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badmad #25420 üzenetére
Meg azt is olvasd vissza,hogy a perIZS-nél még olyan is előfordulhat, hogy nem lesz adat kapcsolat, és utána sem, ha bármelyiket rakod vissza.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Aki szeretné a perIZS feltenni itt van beletettem az összes frissítést és a magyarosítást is, recoveryből kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eisento
addikt
sziasztok van mar javitott rom sd kartya random eltavolitasra? mert mar nagyon felkur ez a szajbavert telefon hogy az lg nem tudja kijavitani ezt a hibat. vettem egy verbatim microsd-t (3. sd kari amit vettem bele) de ugyanugy eldobalja. szaro kaz ics-re visszarakom gingert mert felrobbanok a pipatol. vagy eladom a retekbe az lesz a vege.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
mouzrr
őstag
Még mindig nem tudja senki miért használja az LG billentyűzet a gyorsulásmérő szenzort? Ez meríti nagyon a telefont...
-
gabancs
addikt
Ez alatt mit értesz? Hogy jelentkezik? Mert nekem fogalmam sincs, hogy mit kellene figyelni.
-
jegenye77
addikt
Bevittem kb 1 hete a vodás boltba a telót,hogy nézzenek rá miért nincs mobilnetem az ICS-el.
Nem tudtak neki semmit se csinálni mert nem lehetett állítani a hálózatbeállításoknál semmit.
Viszont tegnap kaptam egy üzenetet a szolgáltatótól és volt benne egy fájl amit telepíteni kellet és attól kezdve megint van net!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
pirox
csendes tag
sziasztok.tud valaki valimit erröl a rendszeröl:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932553
van benn magyar nyelv? -
pirox
csendes tag
nem tudjátok h mért nem látj a 4.1.2 a sim kártyán a névjegyeket?
-
firemanus82
senior tag
Nagyon idegtepo ez az sd kartya dobalas. Kb. egy honapja semmi, erre a napokban tobbszor is! V20s visszaterek hozzad 3
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Mika1227
őstag
Szeretném beállítani, hogy bizonyos karakterre nyiljon fel a lezárt teló de PIN kódot kér hozzá. De olyan régi a sim kártyám, hogy nem tudom már. Hogyan lehet megtudni vagy úgy beállítani, hogy ne kérje a PIN kódot!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25446 üzenetére
Neked melyik bulid.prop van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest