Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReverzY
tag
Okés és a többi dalvik cache meg a másik sem kell?
-
klambi
addikt
szevasztok!
romot szeretnék cserélni a telefonon, viszont rom managerer hiába telepíti a recovery-t nem lép be... (power+volume down gomb), erre mi a megoldás?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
tlala
addikt
válasz rolkaDb #25339 üzenetére
Kb. annyit lehet erre válaszolni, hogy próbáld ki.
A magam részéről Huexxx ROM-ot használok több hete, bár a gyári launcher-t visszatettem.
Ami hibát tapasztaltam, hogy nem működik a gyári időjárás widget annyiban, hogy ha a nagy számos óra résszel együtt használod, akkor nem frissül rendesen deep sleep módban, tehát kell neki egy idő a képernyő aktiválása után, hogy az óra frissüljön. -
ReverzY
tag
tulajdon képpen nem is lenne rossz ez a cm 10.1: Magyar nyelvű android 4.2.2 sokkal gyorsabb mint az ics 3000< benchmark pont antutu nál és 220 szabad memória mindig csak a kamera megy kevéske fps-el a fényképező mint az ics-jé. Annyi a abaj az egésszel hogy van amikor magától befagy aztán újra indul a rendszer + nem lehet sd-t formázni sehogy sem a teleofnon :\
[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
Már 1-2 rom ot kipróbáltam de mindegyikbe van valami hiba szóval marad a v30b. Most éppen a JellyBam van fent gondolom ugyanúgy mint a cm 10.1 nél a smartflashtoolsal pakolhatom rá a v30b-t ugye?
-
bubus66
nagyúr
-
ReverzY
tag
Egy sikeres leformázás után sehogy nem ismeri fel a teló az sd kártyát recovery módban sem. Kiírja hogy benne van az sd csak nem tudja olvasni. Gondolom a géppel kell mostmár le formáznom csak nem tudom hogy állítsa be hogy milyen fájl rendszerbe formázza. Segítenétek?
[ Szerkesztve ]
-
rolkaDb
aktív tag
Régóta használom már a Zeusz romot, azzal az eltéréssel, hogy nem az ICS verzióját. Hibának titulálható, hogy csak bekapcsolva lehet tölteni. Remélem a jövőben sikerül kijavítani ezt is, mert tetszett eddig a ROMjuk. Időjárás widgetet én nem is használom telefonon. Gépen megnézem vagy, ha telefonon kell ott az időkép, sőt arra is van widget.
-
firemanus82
senior tag
Bubus!
Jött már ki olyan rom, amiről nem írják azt, hogy eldobálja a kártyát? Mert végülis "csak" havonta egyszer dobja el, ami kibírható, de mégis jó volna ami tuti.
Köszönöm válaszod/válaszaitok!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25365 üzenetére
Én honnan tudjam, hogy jött-e már ki olyan ROM ami nem dobálja el a SD kártyát.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
shaggy
aktív tag
Rootoltam a telot és amikor bekapcsolom elkezdi a tárhylet keresni elmegy 41% megáll és onnantól olyan mintha nem lenne benne sd kártya nem most ezzel mi lett?
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #25366 üzenetére
Bocs, tényleg L9!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
klambi
addikt
felraktam telefonra a JB: 4.1.1 ParanoidAndroid V2.15 2012/11/10 romot, innen szedtem le az oldalról, jól működik minden, csak(!) a google play nem volt benne, fel is raktam, be is jelentkeztem, viszont ha töltönei akaraok vele bármilyen app-ot akkor összeomlik, ez mitől van, már több verzióval is kipróbáltam és mindnél ez volt...
ja és most nézem, hogy azokat a progikat amiket indítottam hogy szedje le azokat úgy jeleníti meg online a play mintha fent lennének...
[ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
bubus66
nagyúr
válasz klambi #25369 üzenetére
(#25369) klambi
Mert egy gapps-ot is le kell szedni hozzá, gondolom az is fent van ott ahol letöltötted, mivel a Google cuccok nincsenek bent. Az aroma telepítővel lehet telepíteni? Mert akkor abban bent kell, hogy legyenek a Google alkalmazások.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ReverzY
tag
Egyik V30b-s link se jó. Valaki küldene egyet kérem? valamint mi a külömbség a v30b és c között meg hogy ausztrál vagy hun? légyszi valaki mondja meg
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Valaki dobna egy linket Huexxx rom-ról? Vagy bármi másról amiben stabilan működik a gps.
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25377 üzenetére
Igen mert az xszerveres megszűnt írtam is a topicba, az aláírásomba, bent van az új cím. Az hogy a C-ben nincs magyar nyelv, ha lenne Blackem akkor meg mondanám mi a különbség köztük.
-
ANDLdupi
csendes tag
Bubus!
A privátomat megkaptad?
üdv.. -
bubus66
nagyúr
válasz ANDLdupi #25379 üzenetére
(#25379) ANDLdupi
Hol az e-mailomon? Itt nem kaptam semmit sem mert már lehet, hogy felesleges vagyok. Ne kérdezz itt az oldalamon, írj a kapcsoltok menü pont alatt.
[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
A build.prop ot ugye a system mappába kell másolni de az hol van??
[ Szerkesztve ]
-
paca93
csendes tag
válasz ReverzY #25381 üzenetére
Rootolod a telefonod ha még nem tetted meg, majd telepítesz egy fájlkezelőt (nekem a root browser lite van fent) marketról letölthető, ebben látni fogod a telefonod ,,systemjét,, ahol tudsz módosítani, kicserélni bizonyos fájlokat így a build.prop-ot is! Az első módosításnál kérni fog Superuser jogot, amit engedélyezni kell különben nem fog működni!
- Javítsatok ki nyugodtan ha nem így van!
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25383 üzenetére
Az ESFileExplorer be állítása bent van a Logout blogomba,.
Ha valakinek kell valami az mentse le mert nem lesz, a Logout blog és a Black oldal sem frissítve. Vagy az e-mailom keressen, ott adok linket.
-
paca93
csendes tag
válasz ReverzY #25385 üzenetére
Igen úgy kell ahogy mondod, de nekem V30B alatt a módosított build.prop-al baromi sokszor fagyott a telefonom, és dobálta az SD kártyát úgyhogy bubus66 tanácsára visszacseréltem a simára, és azzal tökéletesen működik azóta is!
-
paca93
csendes tag
ES-t én nem használtam, szóval ebben nem tudok segíteni neked!
[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
Ok már sikerült a progival amit te írtál köszi.
-
ReverzY
tag
Hát annyi változott hogy kamera hang nem lett és fényképező fokusza nem minden esetbe fókuszál.
-
ReverzY
tag
válasz bubus66 #25391 üzenetére
Arra az xszerveres re gondolsz ami nem jo?? Csak letöltési link van a build.prop rol. De a zip ben van egy olvass el akkor azért ezt oda lehetett volna irni hogy nem elég csak másolni... mert csak annyi van irva hogy másoljuk át mint ahogy én is azt tettem. De akkor ezzel én most mit is változtattam hogy csak átmásoltam?
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25394 üzenetére
Az nem is fog root jogot kérni csak a file kezelő, fog root jogot kérni,ha nincs a file kezelőnek (nem a bulid.prop-nak kell a root jog) root jog akkor holnap reggelig másolhatod akkor se fogja betenni.
a zip ben van egy olvass el akkor azért ezt oda lehetett volna írni hogy nem elég csak másolni.
Akkor ezt minek írtad,nyugodtan oda írhatod át adom az 1 Hsz szerkesztését, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
bubus leszedtem az oldaladról a V30B romot de a kicsomagoláshoz jelszót kér.
Mi a jelszó?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro szép állapotban, független 128/6 GB
- iPhone 13 Pro 128GB Gyári Független - AKKU 86%, alpesi zöld, megkímélt állapotban
- iPhone 11 Pro 256 GB Space Gray 100 % AKKU - KORREKT ÁR!
- Iphone 13 Pro Sierra Blue 128Gb
- iPhone 13 Pro Max 256GB Gyári Független - Sierra Blue, hibátlan állapotú mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest