Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
erkxt
tag
sikerült magamtól .. pofon egyszerű volt . köszi sziasztok
-
i are robot
senior tag
Sráhácok!
Nagyon faja ez az ICS!
Én még anno KDZ-vel frissítettem a GB-et (Vodás függő), most meg már a gyári frissítő is felajánlotta a V30B-t, úgyhogy azzal toltam fel, szóval minden simán és zökkenőmentesen ment. Úgyhogy én is csatlakozom azok táborába, akik azt mondják, hogy 1 év után (napra pontosan 1 éve vettem) van egy új telóm!A nemrég taglalt problémáimat meg azóta sikerült megoldani, szóval minden nagyon szép, minden nagyon jó.
-
erkxt
tag
jól megy csak a hotmailos fiokomat nem tudom hogyan tegyem bele és a gombok alul már csak fehéren világítanak pedig előtte kéken világított amelyikre rányomtam
-
bubus66
nagyúr
válasz Mika1227 #24209 üzenetére
(#24209) Mika1227
Melyik ROM-ot tetted fel? Ha a GB recoveryset akkor azt kellet volna telepítened amikor a recovery bejött. Ha az ICS van fent akkor nem kell neked.
(#24208) erkxt
Ha a V30B ICS van fent akkor csak fehéren fognak világítani a gombok.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kártya "eldobást" tapasztalt valaki ICS-el? Igaz reboot megoldotta.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz alexander12 #24213 üzenetére
Mennyire sűrűn? Gondolom, hogy ezt akkor a build.prop nem javítja.
Véleményem szubjektív...
-
Xanyi
tag
válasz i are robot #24207 üzenetére
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni, de gyakorlatilag sok-sok oldal óta téma az ICS...
Ezekszerint akkor van már Voda függőknek gyári updaterrel feltehető ICS?Van valami feltűnően zavaró hiba benne?
Akksi készenléti idő hogy alakúl vele a régebbi szoftverekhez képest?Előre is köszi!
-
bubus66
nagyúr
(#24215) Xanyi
Nincsen szolgáltatós ICS akinek a gyári frissítő fel teszi annak a régió kódja AHUNTL Csak azoknak, a Vodafone-os szerintem ezen a régió kódon fut.
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
Másold be a böngészöd cím sorába, és az egyenlőségjel után írd be a IMEI számodat
Ilyet kell hogy kapjál amit ki vastagítottam oda mit ír ki neked.OK 35xxxxxxxx LGP970 AHUNTL 107KPGS515031 20110710 V20S_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AHUNTL/V20s_00/V20S_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AHUNTL/V20s_00/V20S_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz hackeeeee #24217 üzenetére
Igen feltehető de csak a KDZ updaterrel vagy a SmartFlashTools-sal Mert csak a Gyári V30B-HUN van kiadva, szolgáltatós nincs. Tehát a gyári updater nem teszi fel szolgáltatósra. Kivétel az első szériás T-mobile-osra, mert annak a régió kódja a következő AHUNTL
-
aky1992
csendes tag
Tegnap felraktam a V30B-t én is, gond nélkül. Olyan problémám van azóta, hogy hiába csatlakoztatom a telefont a gépre, a PC Suite nem látja. Verziója:4.3.2.5. Biztonsági mentést szerettem volna visszaállítani a telefonra.
-
Mika1227
őstag
-
i are robot
senior tag
válasz aky1992 #24221 üzenetére
Én is ezt sz_ptam be. Az a PC Suite egy régebbi verziójú, újabbat kell feltenni, azzal viszont nem lehet mindent visszaállítani, az SMS-eket meg a híváslistát nem, a kontaktokat viszont igen, mert azt meg behúzza a korábbi PC Suite-ból. Tehát a két verziójú progi maradjon is fent egymás mellett, eszedbe ne jusson letörölni az előzőt, mert akkor ugrik a mentésed. Az sms-eket meg ki tudod menteni CSV-be, és vissza lehet ügyeskedni, csak kicsit melós.
-
i are robot
senior tag
válasz hackeeeee #24224 üzenetére
Én vodás függő vagyok, anno a GB-et még a KDZ-vel frissítettem, mert a gyári nem látta, most viszont már a gyárival toltam fel az ICS-t. Azt nem vágom, hogy ez most a korábbi KDZ-s frissítés miatt lett-e így, vagy valami más oka van, de egy próbát megér. Vagyis a szolgáltatósoknak sem kell feltétlenül várni, sőt, állítólag hiába is várnának, mert úgysem lesz.
-
erkxt
tag
akkor gyárilag cseszték el? nem vették észre ,hogy a bill régen kéken világított?? gondolom javítják majd.
-
erkxt
tag
eddig nagyon tetszik, és jó gyors. még annyi ,hogy nem találom amivel a wifit fényerőt meg gps-t lehet ki be kapcsolni,csak a lehúzós van.Amit ki lehet tenni az nincs. na ennél jobban most ezt nem tudom megfogalmazni.. reggel van
-
bubus66
nagyúr
válasz Mika1227 #24222 üzenetére
Tegyél fel olyan billentyűzetet amelyikben van balra dőlő ékezet.
(#24226) i are robot
Nézd meg a Régió kódodat ha ez AHUNTL akkor frissitette a gyári frissítő.
(#24224) hackeeeee
Várni szerintem várhat, mert a szolgáltatósra nem hiszem hogy lesz,kiadva, így marad a SmartFlashTools vagy a KDZ updater.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Azt figyeltétek már hogy a V30B-nél USB adattárban való másolásnál amikor a telefonra küldesz valamit 1,3mb/s-nél nagyobb tempó soha sincs? Ez azért elég gáz. Mintha csak 1.0 USB lenne.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Elegem lett a telefon gps vevőjéből, beadtam az Orion Oktogon szervizbe. Kíváncsi vagyok mikor lesz kész és mit fognak vele csinálni.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #24233 üzenetére
Az gond volt elég sok usernél, hogy lassú volt a másolás az SD kártyára, volt olyan akinél a formázás meg oldotta.
-
Mika1227
őstag
Mintha kicsit jobbsn merülne az aksi az ICS-vel, nem durván hamarabb kell töltőre rakni. Alakul ez majd még?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv!
Az első ICS óta megoldódott a telefonáláskor fellépő probléma (rosszul hallanak)? -
Recon666
Közösségépítő
Én mostanában le vagyok maradva mint a borravaló ilyen téren.
-
reprezent
csendes tag
ez az IMEI számom:
OK 35xxxxxxx LGP970 ATMHTL 204KPXV647914 20120402 V20O_00 http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
Mi a teendőm, hogy ICS-re frissítsek? Smartflashtool-al kell véghez vinnem?
-
reprezent
csendes tag
most csinálom e [link] alapján. remélem sikerrel járok
-
reprezent
csendes tag
[link] ennél a folyamatnál nálam COM7 van, COM11 helyett...ez probléma?
szerk.: bocsi,utána kapcsolt az agyam, hogy ez régebbi uprgrade kép
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha a wifi speciális beállításaiban az energiagazdálkodás sohára van állítva, akkor az azt jelenti, hogy ha ki van kapcsolva a kijelző, akkor lekapcsolja a wifi-t? Mert ugye GB-nél oda volt írva, hogyha a kijelző kikapcsolva, akkor kikapcsolja.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest