Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz murdoq #23501 üzenetére
(#23501) murdoq
nekem meg volt fél napig de aztán egy gyári frissítés után meg adta magát. Igen jó helyre kerültél a két mester a Keepver85 meg a kelzsoca kenik vágják a ZTE a i IN-t is meg fogják oldani szerintem. Most van egy L7 mert csak erre tudtak cserélni eddig meg vagyok elégedve vele. Azért a OFF topicba szeretettel várunk, remélem tzsolesz nem hurrog le.[/OFF
Ment egy PÜ
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok mibe kerül egy gps csere? Esetleg alaplap csere?
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
FerNandor
őstag
Na majd formázom a kártyát rendesen. Most mondjuk hamaroabb olvasta be kb 1,5-2 perc alatt, viszont nem írt százalékokat. állt 0-án és egyszer csa kiírta, hogy a szkennelés kész.
nekem mondjuk nem annyira tetszik ez az ICS. pl a Rope Escape játék Zeus alatt akadásmentes volt, most meg folyamatosan ilyen akadozós, nem folyamatos...
Nagyon várom már, hogy Huexxx büvészkedjen valamit!"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
mondjuk azt sem értem, hogy samsung class 10-es 16GB és laptopba bedugva adapterrel 8MB/s-nál nem írt gyorsabban... hol van itt akkor a class10?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
nem tudom, de nekem laptopon se ír gyorsabban a kártya. h2testw-vel is próbáltam és ott se ment 8MB/s fölé...
remélem Huexxx belehúz
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
bubus66
nagyúr
Mindenki vigyázzon ezzel az tomab04a és nézze át az aláírását.
Legfeljebb beérik nekem így karácsony előtt egy banocska.
Vagy nekünk De nem hagyom akkor sem ha ki dobnak innen. a barátimámat és topic társaimat meg védem ha kell életem árán is.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
anderledani
őstag
válasz FerNandor #23517 üzenetére
Én sem nagyon értem miről van szó, visszaolvastam és nincs semmi előzmény.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
firemanus82
senior tag
Valószínű lemaradtam, meg töröltek előzményeket
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
embe
nagyúr
válasz anderledani #23519 üzenetére
Belém állt a korábbi aláírásom miatt egy srác. Én megköszöntem neki privátba, ő tovább jelentgetett. Bubus mellém állt, ezután már őt is támadta. Innen meg ki lett törölve pár hsz., minket figyelmeztettek, a lelkes jelentgetőt mag bannolták 3 órára. Röviden ennyi.
-
mouzrr
őstag
Kitörölték az aláírását az illetőnek, amivel szvsz nem volt semmi gond
-
anderledani
őstag
Írok neked PM-ben valamit.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
firemanus82
senior tag
Nem emlékszem mi is volt a régi aláírásod, de betalálni valakit azért !?
Na be is fejeztem, mert én is megyek a ban-oltak közéLG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
embe
nagyúr
válasz firemanus82 #23524 üzenetére
Ez volt: "
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”" -
firemanus82
senior tag
Tényleg!! OFF-ba gyertek át! OFF
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
(#23525) embe
Te nem szabd ilyet írnunk figyelmeztetve vagyunk
Isten az atyám nyitok egy ilyen topicok max repülőgépet játszok
a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
"Ebben csak annak a politika aki nem élt abban a rendszerben.
Ugyan már valaki mondja meg mi ebben a politika?
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy szakmai topick. Csak választ kértem a kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
SOS
van a clockwormod helyett más program, amivel fel lehet ugyanígy flashelni .zip-et? a CWM-mel az a bajom, hogy most nincs net a telón és ugye az csak úgy megy recoverybe, ha elötte letölti a dolgait. viszont felraknék egy másik ICS-t."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
ez is simán bemegy recoverybe és fel lehet flashelni a .zip fileokat???
jaaaj csak ezzel meg az a baj, hogy ingyenes és nem tudom letölteni sehonnan! mert ugye telómon nincs net... áá nincs másik program, vagy fel tudnád rakni valahova az .apk file-t, ha lehet??
-
FerNandor
őstag
?????
ezt kifejtenéd, nem értem..
CWM-mel ha flashelnék egy új ROM-ot akkor megnyekkenne vagy mi??vagy arra gondolsz, amikor a rom managerben rámész arra az elsö dologra, legfölül és letölti a recoveryt és utána tudsz recoverybe bootolni??
most quickboottal fogom flashelni a .zipet
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
ja ok. én ezt a mostani V30B-t is flashelve raktam fel CWM-mel, rootolva van meg CWM kompatibilis amúgy azt írta a Nooby. Smartflashtoolt már egy éve nem használtam, azt se tudom már talán hogy kell
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Félre van többet nem érdekel a jókívánsággal is tele szemeteli az ember a topicot?? Ez érdekes nem..
(#23544) josha
lázadjunk!!
Nem tiltják ha a sorsomra akarsz jutni akkor lázadja[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
a G gombom nem mukszik vagy ezt is kivetted a Domojkofele v20s bol?
-
kengyel
nagyúr
Srácok ! Figyeljünk oda jobban ezek után Amúgy pont jó csapattal kezdene ki !
Megérkezett a blacre a szilikon tok. Rendesen bevédi az oldalát, és a hátulját. Megérte megrendelni.kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest