Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Hogy kivitelezhető az, hogy laptopon lejátszott mkv film képét kitegyem TV-re wifin keresztül?
A Windows Media playerben simán beállítható, hogy Lejátszás TV-n, megy is jól csak az nem kezeli az mkv fileokat.
(természetesen nincs egy felesleges HDMI kábelem azért kérdezem)Köszönöm
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a TV-hez egy 500GB-os külső memóriát! Mire kell ügyelnem? Sajnos nem értek hozzá!
Köszönöm előre is!LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Észrevétel 32LA620S-nél:
Thor 2 3D-ben ~11GB .mkv fájl. Smart-al PC-ről átküldve, nem támogatott formátum hibaüzi. Viszont, ha beteszem a Pendrive-ot a TV USB-jébe, onnan meg hibátlanul lejátssza. Ez hogy lehet? Nem ugyanazt a rendszert használja a 2 esetben a TV?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Tompie
őstag
válasz Biga123 #36708 üzenetére
Megosztottam a Filmek nevű mappát amiben a filmek vannak, a TV lejátszójánál mégsem jelenik meg a Filmek nevű megosztott mappa. Hol bukott el a történet?
Az otthoni csoporttal osztottam meg, hálózati és megosztási központban engedélyeztem a média fájlok megosztását, milyen beállítás hiányzik, hogy megjelenjen a TV-n is?
Jelszóval védett megosztás kikapcsolása ezt is megtettem[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz plaszy #36715 üzenetére
Ha a magos szinkronos, akkor azzal nincs gond, nalam ment hetvegen dlnan.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Biga123
addikt
válasz Tompie #36716 üzenetére
Mediaplayerben kell az adatfolyamot engedélyezni + kiválasztani a könyvtárat amit ki akarsz küldeni..
A TV nem kezeli a share eket csak a DLNA t.Ja és ua subneten kell lennie a tvnek és a DLNA servernek (ugyanabba a routerbe dugva pl) különben nem látja
plaszy : én DLNA szerver oldalon keresgélnék.. TV nek vinni kéne..
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
(Már úton a TV-m... )
Valahol olvastam, hogy kell valami LG accountot csinálni az app-ekhez vagy valami máshoz. Hol lehet ezt megcsinálni? Csak, hogy ne akkor kelljen ezzel szerencsétlenkednem. Vagy nem kell ilyen?
-
plaszy
őstag
válasz Biga123 #36719 üzenetére
Köszi, nem is az a gond, hogy nem viszi, mert a 3 megoldás közül az 1-ik tuti jó mindenre (SmartShare - TV USB-je - WD TV HD lejátszóm). Csak, hogy akkor most a TV-ben külön vezérlő/érzékelő/mittoménmi van a filmekre ha Smarton, vagy, ha kábeles csatlakoztatott eszközről játszatom le vele?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Tamás34
senior tag
UPC Cisco EPC3925 routerem van, lehetséges az, hogy emiatt nem tudom használni a vezeték nélküli filmlejátszást a TV-n? Bármit csinálok, nem látja a TV-t a laptopom! Már a hócipőm kivan ezzel!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tompie
őstag
válasz Biga123 #36724 üzenetére
Na igen, ott van a Filmek mappa a TV mégis annyit lát, hogy a gépen fut a Usernév:számítógép név: Windows Media Player de ha belelépek csak az alapból megosztott mappákat látja, amit én hozzáadtam azt nem.
Illetve a Media Playerben nem jelenik meg az egyéb műsortárak alatt.
Viszont, tettem fel divx codecet ami tett fel divx playert ha azt elindítom annak is van Media Server része az megjelenik ott az egyéb műsortárak alatt.
Viszont ha windowsból is meg lehetne csinálni akkor divx cuccokat is levenném. -
yodamester10
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy amit kaptam a tévéhez nfc matricát hova kell ragasztani a tévén hátul?
-
HIJ
őstag
válasz yodamester10 #36727 üzenetére
Meg hogy egyáltalán mire jó ez?
-
Pörp
senior tag
Hi!
Az LM620S-et ugye lehet irányítani androidos appal, laptorpól nem lehetésges irányítani valahogy?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz TazLeacher #36720 üzenetére
Magyar accountot csak Tv-n keresztül tudsz csinálni.
-
Vackor1
tag
válasz yodamester10 #36727 üzenetére
és HIJ-nek...
Régebben olvastam, hogy nem működött az NFC címke valakinek, én letöltöttem telefonra az LG TV Remote appot a Play áruházból és az nem csak, hogy jól működik távirányítóként, de még a képet is átküldi a telefonra..
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
yodamester10
őstag
Kicsit utána jártam és ezt találtam az Nfc-ről:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
válasz yodamester10 #36738 üzenetére
A távirányító appot magában is le tudod tölteni a Play-áruházból és így a tv-t irányíthatod és a futó műsor képét is látod a telefon kijelzőjén. a telefonról viszont nem tudom, hogy mivel és hogyan tudod a tv-re küldeni a képeket/videókat, én nem találtam a Sony Xperia Tipo Dual készüléken se miracast se widi alkalmazást , arra még nem jöttem rá, hogy mit kell csinálnom, hogy a telefonról is tudjam ezeket a tv-re küldeni.
Lehet pont ezért kell az a cimke és le kell tölteni a linkben olvasható alkalmazásokat?
Egyszerűbb mód nincs?Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm!
-
-
Vackor1
tag
válasz yodamester10 #36740 üzenetére
Igen, én is láttam hasonlóakat, a gondom az, hogy fogalmam sincs, hogy mit tud ilyen témában a telefonom - elég alap ez az Xperia Tipo dual, de eddig csak Nokiáim voltak, viszont szerettem volna egy androidost is magamnak, és gondoltam először elég lesz egy olcsóbb is kipróbálni - , keresgettem a menüjében, de nem találtam se miracastot se más ilyesmit, bekapcsolt wifi mellett a tv nem látja, hiába kapcsolom be a miracastot a tv-n és fut a keresés..Még a laptopokat sem látja, pedig azok is wifin keresztül kommunikálnak a routerrel , a tv is azon megy , annak működik a böngésző rése, reméltem, hogy automatikusan megtalálják egymást, de nem , én meg nem tudom beállítani, marad a HDMI kábel..
Win 7 fut minden gépen, a Media Playert látja a tv, azokat le is játssza/meg is jeleníti, amit abba beleteszek.
Tőlem ennyi telik, már ennek is örülök..Mindenkinek legyen szép a napja!
-
yodamester10
őstag
-
Vackor1
tag
válasz yodamester10 #36742 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, így legalább nem keresgetem tovább ..
Igazából a telefonról át lehet tenni notira mindent , a gép Media Playerét meg látja a tv vagy ott a HDMI kábel is ha nem tudnék élni anélkül, hogy a telefonon lévő dolgokat a tv-n nézegessem..Viszont akkor is remek dolog, hogy a remote appal a tv viszont adja a képet a telefonomra, simán kimegyek a nappaliból , akár az udvaron is jön az adás, a bentlévőket meg meghülyítem azzal, hogy kitnről kapcsolgatom a tv-t...
További szép estét neked!
-
TazLeacher
nagyúr
Na, tegnap este óta haverkodunk az 55LA690-el. Frenetikus. Legjobban a 3D-n vagyok meglepődve. Nem vártam sokat, de nagyon jó. Avatár BD-be belenéztem és frankón jobb, mint a moziban. Ezen kívül még 1-2 természet film, meg egy kis 3D-s PS3-as játék, és mindegyik nagyon jó volt. Este azért a Django-val kezdtem, és élmény volt. Ez a legjobb szó.
A 3D World-ben találhat mintavideók viszont a vicc kategóriáját súrolják. Azokkal egy életre el lehet riasztani bárkit a 3D-től.
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
32-es tv vásárlás előtt állok és jelenleg 2 modellt találltam ami szimpatikus:
A lényeg nekem főleg a jó képminőség, legtöbbször Hd filmek, illetve hd sporteseményeket (főleg f1, foci) fogok nézni rajta. Úgy tudom az LG kijelzője fényes felületű míg a Sony matt. Tényleg így van? Eddig csak mattal volt dolgom nem tudom mennyire zavaró a fényes felület. Mindkettő tudja vajon a valós 100hzt? Mi az amiben jelentős különbség lehet a 2 készülék között? Van még valami amire oda kéne figyelnem? Esetleg jöhet más javaslat is, bár a samsung philips sharp márkákkal nem igazán szimpatizálok valamiért.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
/Bocs a normáls lcd-led topikba akart menni de végülis itt is tudtok segíteni/
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz ratam23 #36745 üzenetére
Igen az LG-nek fényesebb kijelzöje van, ezáltal mélyebb színekkel is dolgozik. Nem a W705 nem tudja a valós 100Hz et, a focihoz meg az F1-hez dukál a valós 100Hz, és az LA660S az az.
Legnagyobb különbség a látószögbe, a gyorsmozgásba meg a smartba van az 32LA660S javára. -
RealZuperman
tag
Csütörötkön vettem egy 42LA620S-t. K.... jól néz ki, viszont van egy gondom:
T-s vagyok, Cisco EPC3825 routerrel (T-s gyári, ebben van a modem is). Kicsomagolás után összekötöttem HDMI-n a STB-szal, ment szépen. Beállítottam a wi-fit, azóta fél percenként 1 mp-re beszaggat. Kijöttek a T-s szerelők, nem tudtak mit csinálni. Az LG ügyfélszolgálatosa sem tudott segíteni
Tipp valakinek?
Előre is köszi. -
dr.bubo
őstag
válasz RealZuperman #36748 üzenetére
Váltsál csatornát a Ciscoban vagy kösd össze kábellel a hgw-t és a tv-t.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5