Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz trialboj #109309 üzenetére

    Szia! Azt gondolom hogy nem kicsit félreértettek a válaszolók. Én arra tippelek, hogy ezt az eszközt és a tévét egy optikai kábellel kötötted össze, majd ennek az RCA kimenetét kötötted a Genius RCA bemenetébe. Úgy látom hogy ennek a konverternek nincs jack-RCA átkapcsolója (az enyémnek van), azaz állandóan van jel mindkét kimeneten. Amennyiben nincs jel az RCA kimeneten, annak az egyik oka esetleg az lehetne, hogy a Geniuson van bemenetválasztó, és az nincs az RCA-hoz illesztve. Ezt a bemenetet jellemzően "Line"-nak szokták nevezni. A másik ötletem az hogy az eszköz hibás.
    A konverteren a jack kimenetet fejhallgatóhoz tervezik, az RCA bemenetes erősítők szólnak vele, de a hangzás nem lesz olyan dinamikus, mint az RCA-RCA kapcsolattal.
    A hangkésés kicsit bonyolultabb kérdés. Nem értem hogy miért kellene egyidejűleg szólnia a tévé hangszórójának és a Geniusnak is. Amennyiben mégis így van, akkor tévé hangszórója van szinkronban a képen lévő jelenettel?
    Az én tévém még nem WebOS rendszerű, de a Hang menüben van lehetőség a kép és a hang szinkronizálására, gondolom ez a WebOS esetén is megmaradt. Nálam két különböző skálán lehet állítani, az egyiken a tv hangszórót, másikon a digitális kimenetet.
    Még egy dolgot lehet ellenőrizni, mégpedig hogy a Hang menüben a digitális kimenet PCM-re van-e állítva, mert a konverter csak ilyen jelet képes feldolgozni.

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák