Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
válasz kuyarashi #13575 üzenetére
Na, szóval, ha f320 lenne az áldozat, csak vodával nem lenne LTE, mert voda 800 MHz en szolgáltat. Viszont WCDMA 2100MHz en van. Telenor LTE lefedetsége térkép szerint 97% os, de szerintemez baromság. Én orosházán lakom, pest fele tesztelvén kiskunfélegyháza / autópálya kb 35km megtételével vált először 4g re. D838 al is próbáltam, amibe van 3g 900MHz en és sok helyen még 3g sincs. Akkor nem tudom minek próbálgatni az advancedet, ha máshol víztoronyra kell álni egy 3g ért.
Telekom orosházán is lte f320 al is.
Vannak vak területek, kisebb daluk, ahol leváltana 900MHz re, viszont ugye azt nem tudja, levált sima “G” re, max viberen üzenetváltásra jó. Én F350 et használok, de nagyon imádom, a g2 meg lötyög a kezemben. D802 ee van 126 dolláros linkem, de magamnak meg nem kell g2 a fentebb leírtak miatt.De még mindig él a probléma a fentebb leírtak miatt domino kártával.
fpatrik17 akkor én sajna nem tudok segíteni még full téglát nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok