Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Sziasztok!
Mostanában már napi többször szólnak telefonálás közben, hogy elhalkulok egy időre (Google 5.02 ROM).Szerviz vagy egy teljes újrarakás DM zip-es ROM-al segíthet szerintetek?
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
snorbi82
senior tag
válasz tirszin #13252 üzenetére
Gondolom, ahogy a fejedtől távolodik a telefon egyre jobban halkulsz. Nekem azt mondták bent a "T"-ben, hogy teljesen rendben van, ennek így kell működnie.. Mondtam a csávónak,hogy még garanciás a készülék (sárga képernyő) írja rá a lapra. (persze nem akarta, hülyének nézett, de később ráírta). Eredmény takarították (akkor is csinálta jelenséget), cserélték mind a két microfont és most ha eltartom a telefont, akkor sem halkulok el.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
tirszin
senior tag
válasz snorbi82 #13256 üzenetére
Köszi az ötleteket.
Nálam, ha kihangosítva használom, még nem fordult elő.
De, ha normál módban, a fülemhez tartva beszélek, szinte minden beszélgetésnél szolnak 2-3 perc után, hogy na most teljesen elment a hangom.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
törölt tag
Sziasztok! Cseréltem egy ilyen telefonra(megint) és 4.4.2 T-mobilos szoftver van rajta,de nem tudom előhozni a download módot,hogy flashtoollal fel tudjam rakni egy független 4.4.2. Tudnátok segíteni?fent van minden szoftver ami kall a gépen,usb hibakeresés a telefonon.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz tirszin #13244 üzenetére
figyelmetlenségből sikerült a 'system'-et is bepipálni, így legyalultam a rendszert is róla..
kdz-t lehuztam, de minden alkalommal megáll és újraindul fájlfeltöltés közben. 53%, 62%, 74%, 90%, 88%, 94%
és mindig máshol.fájlnév: D80230d_00.kdz (Hungary 16 GB D80230d_00.kdz 1861373KB)
az frissitő program már az elején kiírja, hogy nem sikerül kapcsolódni az LG szerverhez, de a másolás ettől függetlenül megy tovább..
USER B97, ROOTEd amit írt az elején, de 3 megakadt frissités után újrainditottam a telefont, azóta csak
USER B95 és már a rooted sincs ottAz újraindulás előtt ASSERT feliratot dob, majd azonnal újraindul és 0%-ra esik vissza.
DroiDMester és quangnhut123 verzióval is ugyanaz..
11:20:31 : wParam : 100, lParam = 3146497
11:20:31 : Indirect PC to phone file copy error - show user guide popup.
11:20:34 : MODEL DLL Event : (100, 3146497)
11:20:34 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
11:20:34 : CleanModelDll() : Free Model.dll
11:20:34 : _DetachDLL Call
11:20:39 : _DetachDLL Call End
11:20:39 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
11:20:39 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´Ůötlet?
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
addikt
válasz pappkarcsi #13259 üzenetére
Tegyél fel egy 10E ROM-ot, az egész biztosan fel fog menni!Egyébként butaság volt rögtön pánikszerűen kdz-hez rohanni, semmit sem jelent, hogy wipe-oltad a system-et, amíg van működőképes TWRP-d.
Több út is van onnantól még, hogy TWRP-n belül ROM-ot lehessen küldeni a telefonra, kdz-hez tényleg csak végszükség esetén szabadna nyúlni.Szerk: Látom közben másik topikban már lett megoldás...
[sohaj]De jó, hogy két topik van még továbbra is ugyanarra a célra.[/sohaj][ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
válasz fery02 #13260 üzenetére
igen, közben megoldottam, a gyári kis lg program lehúzta a romot és feltette hiba nélkül.
pánik nem volt, mert tudtam, hogy van még download mód.
otg kábel nem volt nálam, másról pedig még nem hallottam. Hogyan lehetett volna twrp-ben?Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
addikt
válasz pappkarcsi #13261 üzenetére
Nem nagyon ismerem ezeket az utakat, mert nekem már évek óta van külön ROM-olós OTG pendrive-om, de ADB megoldással tutira lehet kábelen zip-et másolni a telefonra, meg valami beépített fájlkezelője is van TWRP-nek (ezzel mondjuk nem tudom lehet-e zip-et küldeni gépről).
-
norbert1998
nagyúr
válasz pappkarcsi #13263 üzenetére
Most mit rohogsz, nekem is van
Meg azon van a mentés. -
Tekmen
aktív tag
TWRP Managerrel telepített már valaki TWRP-t?
Tekmen
-
norbert1998
nagyúr
Valakinek sikerült már ötletet találnia a gyenge adreno teljesítményre cm13 alatt?
-
stefi68
addikt
válasz Tekmen #13265 üzenetére
Én a helyedben próbálkoznék még az AutoRec Lollipoppal.
Távolítsd el, telepítsd újra. Indítsd újra a telefont.
Nézd meg kapott e root jogot az SU-ban. Esetleg töröld a jogot és várd meg, hogy újra megkérdezze.
Szóval ilyesmivel próbálkoznék. Annak mennie kell...Melyik Lollipop van rajta, 30b/d/e/f... ?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
pappkarcsi
senior tag
válasz norbert1998 #13264 üzenetére
jó ötlet egyébként, valóban
Kérdés: Próbált valaki CM13-ra gyári bill-t felhackolni? CM12 alá feltettem hiba nélkül, de nem tudom, hogy itt is működne-e. Sajnos, még mindig szörnyű a CM13-as bill, a szóajánlás rettenetes és valahogy a gombok alakja sem az igaziak, de ez lehet csak megszokás
-
bala6120
senior tag
válasz pappkarcsi #13270 üzenetére
Én Xperia Keyboard-t használok.
-
norbert1998
nagyúr
válasz pappkarcsi #13270 üzenetére
Használj fleky-t. Kicsit lehet nehéz megszokni, de utána valami baromi gyors lesz. Eddig nagyon messze a leggyorsabb, amivel dolgom volt.
-
pappkarcsi
senior tag
Köszi a billeket, kipróbálom!
-
kisgergely80
tag
Szerintetek lehetne valahogy portolni a magyar miui romot a mi kis telefonunkra?
Ami xda-ról érhető el, az sajnos nem százas. -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Stock Lollin a Dorimanx felgyorsította a telómat, de melegszik és durván eszi az akksimat, ha adatforgalom és/vagy wifi is megy (szóval kb. mindig).
KÉP 1: csak simán a zsebemben volt, hozzá sem nyúltam kb.
KÉP 2: itt látszik, hogy éjszaka, amikor ki volt lőve minden net, akkor kb. nem merült semmit, de reggel bekapcsolás után egyből elkezdett esni
KÉP 3: akkumulátor használatMa reggel pl. 20 perc Spotify alatt kikapcsolt képernyőnél megevett 20%-ot.
Szóval inkább felraknék valami custom ROM-ot. CM 12.1 vs. Icex vs. Google Edition közül melyiket ajánlanátok?
Olyan kellene, ami (1) stabil, (2) gyorsabb, mint a gyári LP, (3) minden működik megfelelően, és (4) nem eszi az akksit.
-
Mauzes
addikt
válasz Mauzes #13275 üzenetére
+ lenne még két kiegészítő kérdésem:
A gyári kernelre hogyan tudok visszatérni? Erre nem találtam még linket, hogy honnan tudom letölteni, illetve hogy csak simán flash-elem recovery-ből, és annyi?
Mi az a bootstack és pontosan milyen esetekben kell telepíteni ezt is, ha custom ROM-ot telepítenék?
-
tirszin
senior tag
válasz Mauzes #13275 üzenetére
Neked valamelyik CM ROM fog kelleni, az IceX és a Google gyakorlatilag a gyári, kb. ugyan úgy is viselkedik.
A 4 szempont viszont, amit felsorolsz nem nagyon teljesíthető egyszerre, talán a CM 12.1-nél vagy ha végleges 13 lesz. Ha 100%-ban ki akarod használni a kamerája tudását, akkor a CM felejtős.
A Dori kernel sztem. teljesítménymániásoknak való, nekem sem jött be, de amit írsz, ott be lehet akadva valami app. Ennyire azért nem eszi az akkut.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Mauzes
addikt
válasz tirszin #13277 üzenetére
A gyári rendszerrel nekem csak annyi volt a bajom, hogy lassulgatott. Egy gyári visszaállítás után egy ideig fürge, majd ha belakom, akkor konkrétan várakozni kell, hogy végrehajtsa az alap parancsokat is.
A Dorimanx-szal most jóval gyorsabb lett, de ez az akksi dolog nem oké. Viszont mi akadhatott be, vagy most mit tudok kezdeni vele? Mert éjszaka kb 0-t eszik, de amúgy kaki. Ez azért is fura, mert sokan írták, hogy ezzel milyen jó nekik az akksiidő.
Akkor így, hogy gyári 5.0.2 van és Dorimanx kernel, mehet simán a CM 12.1 vagy kell valami spéci bootstack alá?
-
Mauzes
addikt
válasz Mauzes #13278 üzenetére
Na, végül telepítettem a CM 12.1-et. Eddig nagyon bejön, csak egy launcher kellett hozzá mert a beépített elég fapados. Meg a gyári mobile data toggle hiányzott még elsőre, de szerencsére a Toggle data 5.0 megoldotta a dolgot (5.1.1 alatt már a secure settings se működött nálam Tasker alatt).
-
Tüske0614
aktív tag
válasz kisgergely80 #13274 üzenetére
Version: 6.3.7 (MIUI7) ezt is próbáltad ?
-
Tüske0614
aktív tag
válasz kisgergely80 #13281 üzenetére
http://en.miui.com/download-227.html most települ majdnem 3 óra alatt jött le..
[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
Na mik a tapasztalatok MIUI ügyben?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
tibbike01
őstag
Melyik most a legújabb/legjobb gyári alapú rom?
Már 1 éve Cloudy G3-at használok és ahogy jön a jó idő úgy váltanék
-
tibbike01
őstag
Köszi!
Melyik a legfrissebb gyári? Xda-n annyi van, hogy elvesztem. -
tirszin
senior tag
válasz tibbike01 #13288 üzenetére
Nekem V30F volt az utolsó gyári, egy Vodafonos ROM, még a Váci úti szervizben tették rá.
Lehet, hogy már van frissebb is, de az abszolút szerethető volt.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok!
összefoglaló "Lollipop rootolása" szerint akarok rootolni. Telómon 5.0 van régebben kdz-vel tettem rá.
Most is csak rootot akarok, de meg fogom tartani a gyári firmet.Kérdésem: resetelődik elveszik valami a telefonról?
(pl gyári android böngésző mentett jelszavai vagy asztalbeállítás vagy bármi)Esetleg ezen rootolásnak van valami ismert hátránya? (mert a letöltés linkjei már nem élnek)
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz extasymajom #13291 üzenetére
Tehát akkor nem kell hard reset se előtte se utána..?
-
szabyka95
őstag
melyik jelenleg a legjobb G4/G5 kinezetu ROM ?
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Akik Google Edition 1.5-öt használnak: telepítés után másnak sem volt 1 ikon sem a főképernyőn?
Most raktam fel, de se egy ikon, se egy widget nem volt kint.
Nem tudom, hogy most én rontottam el valamit (full wipe majd install) vagy alapból ilyen, addig nem akarom belakni nagyon... -
nyiti8
újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok szoftver frissítés terén. Eddig eljutottam odáig, hogy kirootoltam a telefont és twrp-t telepítettem rá. Az lenne a kérdésem ha netán valami rosszul sülne el a telepítés során és téglásodik a telefon, létezik-e olyan program vagy megoldás amivel visszaéleszthető a kicsike?
Ezenkívül kérdeznélek titeket, hogy milyen szoftvert ajánlatok? xda-developersen szoktam keresgélni de jobb a tapasztalt embereket megkérdezni
egyébként d802 v30c-m van
Megértéseteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest