Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz macskafogo #13350 üzenetére
Szerintem szalagkábel hiba. Azt cseréld ki. 4k az egész.
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
akooos
veterán
válasz extasymajom #13351 üzenetére
Na, én is ezt mondtam a másik topicban. Akkor ez már 2 válaszból 2 szalagkábel tipp
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Ismét beléptem a g2 csapatba csak akadt egy kis gondom az akkumulátor életartamával
Sajna eléggé a végét járja az aksim
Tudnátok linkelni egy jó és olcsó helyet ahonnan lehetne rendelni?iphone 14
-
szabyka95
őstag
valaki letoltotte, es megvan meg neki a power g2 3.0 rom ??
-
szala86
aktív tag
Hátha valaki szeretné. LG G5 Ikonok
[ Szerkesztve ]
-
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok használ itt valaki blisspop-ot? Ma felraktam a g2-re és ha le van zárva a kijelző és nem piszkálom egy darabig a telefont, akkor átvált 3g-re wifiről, ha bekapcsolom a a telefont, akkor egyből visszavált wifi-re. Ez miért lehet?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
addikt
Sziasztok!
Nektek CM 13-on nem szokott az akksi használat adatoknál toronymagasan vezetni a Wi-Fi?
Nekem decemberi és most február végi kiadáson is fenn áll a jelenség és egyébként szerintem a haldokló akksim miatt van, hogy jobban merül a telefonom, csak ez a ROM esetleg megfelelőbb lehetőség híján mondjuk a Wi-Fi-re fogja az akksi miatti merülést. -
extasymajom
aktív tag
Valakinek nincs meg véletlenül a cloudy 3.2?
-
extasymajom
aktív tag
válasz macskafogo #13353 üzenetére
Van valami fejlemény kijelző ügyben?
-
stefi68
addikt
válasz extasymajom #13360 üzenetére
A HTC Mania-n meg van az összes verzió
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok. Olyan szakit keresnék Tolna megyében vagy a szomszédosakban, aki az LG F320 G2 készülékemre rá tudná tenni a legújabb full érintetlen gyári magyar nyelvű lg féle lollipop rendszert.
Icex rom vagy mi van rajta, így vettem, de inkább szeretném a gyárival használni.
Köszönöm. -
macskafogo
csendes tag
válasz extasymajom #13351 üzenetére
Tudsz ajánlani magyar webshop-ot, ahonnan lehet rendelni ?
-
extasymajom
aktív tag
válasz macskafogo #13365 üzenetére
Esetleg itt
De megnézem nálam nincs-e otthon egy felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
Én maradnék a helyedben az IceX-en, mert kb. ugyanaz (gyári Lolli az alapja), és eleve ki vannak szedve a fölösleges appok belőle. Jobb az akkuidő és talán gördülékenyebb is. A kamera pl. teljesen egyező a gyári ROM-ban lévővel.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
extasymajom
aktív tag
válasz macskafogo #13365 üzenetére
Találtam egyet a szekrényben. Ha adsz egy cimet elpostazom egy próbára..
-
polaroi8d
csendes tag
Sziasztok, van egy pár G2 tokom, sajnos az én telefonom az 5.ről való kiesést nem élte túl, így túladnék rajtuk jelképes összegért, Szegedi vagyok, annak örülnék, ha jelentkezne Szegedi értük. Tehát ismétlem nem meggazdagoni akarok belőle, egy finom bor vagy házipálinkát elfogadok érte cserébe.
orbanlevi.hu - I have an addiction. It's called winning.
-
Indiant
addikt
A mai CM13 nightly jól tönkre... a telómat. ...jó vicc
[link][ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
google szolgaltatasok kiiktatasa
utolso oldalon megtalaljatok a scriptet, atirtam, hogy menjen cm 13 alol is (az erdem az ove, nem az enyem, en csak kijavitottam a parancsokat), adb-n keresztul kell futtatni s kiiktatja a "felesleges" google szolgaltatasoakt.
ajanlom meg a stop log nevu appot is, google-n megtalaljatok, play storen mar nincs fent
maps, gmail. photos, szinkronizalas mukodik, sot, a gps mintha gyorsabban talalna jelet (valoszinuleg placebo)[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok! Nemsokára jön vissza a szervízből a G2-őm, és szeretnék visszatérni gyári rendszerre. Jelenleg CM12.1 van rajta (5.1.1), kérdés mi a legstabilabb módja visszakapni egy gyári rendszert? Van twrp-ből telepíthető stock verzió valahol?
-
[lAyCsI]
addikt
-
stefi68
addikt
válasz schferenc77 #13372 üzenetére
CM 12.1-el küldted szervizbe?
Vagy nem garis volt? Na, de akkor is....
A kérdésre, igen van TWRP-ből felrakható stock változat: [link]
-
schferenc77
aktív tag
válasz stefi68 #13374 üzenetére
Nincs már rá gari, így eszembe se jutott, hogy visszarakjak bármit rá.
Jól látom/gondolom, hogy stock Lolliból a 30H a legfrissebb, amit TWRP-ből fel lehez rakni?
Van egyszer az összefoglalóban linkelt D80230BD80230B
Aztán van ez a SRK-D80230H_20160107_droidth.zip. Ez már 30H-s, szintén stock Lolli.
Aztán még van ez a multi installer, ami elvileg szintén D80230B-ből van.
Mind a 3 jó nekem TWRP-ből?
Még egy: ha megmarad szervíz után a CM12.1, akkor van még bármi, amire figyeljek, vagy mehet egy full wipe és OTG-n az egyik zip a fenitekből?
-
75lion
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert úgy néz ki elbabráltam a D802 telefonomat.
Nem tudok belépni TWRP-be mert valami boot hibát ír.
A telefon levő rom működik csak nincs recovery.
Próbáltam KDZ-vel újra rakni de 2 százaléknál mindíg megáll és hibát ír.
Egyedül a V10f kdz-t nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t pro
-
stefi68
addikt
válasz schferenc77 #13375 üzenetére
Igen mind 3 mehet TWRP-ből.
Ha CM 12.1 akkor szerintem mehet vissza simán bármelyik KK rom, én annak idején simán cserélgettem őket (Stock KK - CM 12.1 - Stock KK) egymás után.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz stefi68 #13378 üzenetére
Bocs, kicsit megkeveredtem, a másik topikban valaki KK-ra való visszatérést kérdezett.
Szóval CM 12.1 után mehet bármelyik LP rom, nem KK!És nálam Stock LP - CM 12.1 - Stock LP volt a cserebere.
KK-hoz más bootstack kell!
-
75lion
tag
-
Tonimcfish
tag
hy all.
kissé fáradtan elgombáztam, a wipelést recoverybe, mindent kipipáltam , és utána reboot, azota csak az lg logo világit.
hogy hozhatnám vissza a kicsikém, az élök sorába ?
előre is thx
MI 14
-
Doky586
nagyúr
válasz Tonimcfish #13383 üzenetére
Belépsz twrp-be a szokásos módon és pendriveról flasheled fel a romot..
-
stefi68
addikt
válasz Tonimcfish #13385 üzenetére
Pedig a recoveryben történő wipe nem törli magát a recovery-t.
Mindkét módszerrel próbáltál belépni?
-
addikt
Be kell lépnie, valamelyik belépési móddal be kell tudnod lépni, a telefonod egészségét illetően egy teljesen ártalmatlan dolgot csináltál, TWRP-d továbbra is van.
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Cloudyt szeretnék felrakni, nem vagyok teljesen amatőr, nem az első androidosom, és most a G2-mön is IceX fut. A kérdésem, hogy mi ez a bootloader variálás? Ezzel még nagyon keveset találkoztam eddig. Az IceX bootloadere jó lehet a Cloudyhoz? Ott azt írják, hogy a stocké jó, ha van fenn TWRP, akkor már mehet is fel a Cloudy. Az IceX-szel nem változott elvileg a bootloader, de szeretnék egy megerősítést.
Köszi,
Picur -
Tonimcfish
tag
na itthon.
download modba belép a telo, de onnan se kép se hang0%on áll és csumitáre. ki be huztam már, elolvastam a téglázs részeket, de megint megálltam, ötlet guruk??
MI 14
-
Tonimcfish
tag
-
stefi68
addikt
válasz Tonimcfish #13390 üzenetére
Ne a download módot erőltesd, hanem a recovery-t próbáld elérni.
Régen kimásoltam valahonnan...
Belépés a recovery-be:
Egyik módszer: Kikapcsolt állapotban nyomd hosszan a hangerő le és a bekapcsoló gombot és amikor megjelenik az LG logó, akkor engedd el a gombokat, majd gyorsan nyomd őket újra egész addig, amíg megjelenik a "Factory hard reset" képernyő. Nem kell megijedni hogy a hard reset képernyő jelent meg, ha kétszer megnyomod a bekapcsoló gombot, akkor nem csinál hard resetet, hanem belép a TWRP-be.
Másik módszer: Kikapcsolt állapotban, nyomjuk a hangerő le és a bekapcs gombot, majd amikor felvillan az LG logó, akkor egy másodpercre elengedjük és újra nyomva tartjuk, de nem a bekapcsoló, hanem a hangerő fel és a hangerő le gombokat.
A két módszer attól függ milyen bootloader van fenn a telefonon.
-
őstag
na még van hátra 4 hónap a garanciából, beadtam a váci útra, hátha kezdenek valamit a kezdetek óta fennálló gps problémámmal. jó türelmes voltam ahhoz képest, hogy ezt a funkciót használom majdnem a leggyakrabban.
it never gets easier, you just go faster
-
szabyka95
őstag
valaki hasznal AOSP Romot ? melyik a "legjobb" ? exodus, orion ? dirtyunicorns ?
-
Gabor99
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kb 1 hete felraktam a gyári 5.0.2 és azóta random naponta 1 újraindul a telefon
Gyári beállítások visszaállítását már csináltam többször is....
hogy lehet orvosolni? -
wincmd32
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki mar rendelt g2-hoz hatlapot kintrol?
Nagyon sok van de a java utangyartott cucc es nem vagyok benne biztos hogy tenyleg jo is.
Esetleg aki mar rendelt valahonnan es mukodik is rendesen tudna adni egy linket?
Koszonom! -
szabyka95
őstag
az Exodus rom sokkal gyorsabb, mint a cm13, meger egy probat
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs