Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
masssza29
csendes tag
Van egy G2m nem megy a Gps nem talál folyamatosan keres. Mi lehet a baja? Már csináltam teljes törlést de semmi.
-
masssza29
csendes tag
Az idő jó, eddig müködött nem tökéletesen de talált most semmi teszt program sem csinál semmit navi programmal sem. Gps fix es gps test nem mutat semmit. Mar szet szedtem a video alapjan az érintkezöket meg plusszoltam még mindig semmi. Eddig legalább ment ha nehezen is most semmi. Mit tudok még tenni?
-
Indiant
addikt
A mai 0525-ös CM13 frissítést NE tegyétek fel!
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok
Felraktam ezt a csodás exodust azonban pici apró probléma lenne.
Extrém túl melegedés tapasztalhato és nem tudom mi akad be..... Éjszaka 20%ot is simán merül.... Android rendzser és Bluetooth a legmagasabb....
Please help köszi"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
-
azvagyok12
csendes tag
Sziasztok,
Sokan panaszkodnak amikor telefonálok,hogy semmit se hallanak, ez azt jelenti, hogy a mikrofonja ment tönkre (ha kihangosítom, akkor tudok beszélni), vagy esetleg valami más probléma lehet(próbáltam portalanítani szóval nem hiszem, hogy amiatt van, és különböző romokat is raktam már fel mindegyiken fennáll a probléma, ezért gondolom,hogy nem szoftveres hiba lehet)?
Ha mikrofon probléma akkor elég a mikrofont cserélni vagy az alaplapot is kell és mennyibe fáj ez a javítás(a garancia sajnos már lejárt, megjegyzem egyszer már volt szervizben ugyanezzel a hibával)?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Van 2 db LG 2 telefonom.
Az egyikről át szeretném tenni a másikra a jack dugó bemenetét mert a másik kontakt hibás, mindig megállítja a zenét.
Ez megoldható?
-
Indiant
addikt
HELP!
Ez fogad, ennek a felrakása után.
Miképp lehetne megmenteni a helyzetet a belső memó piszkálása nélkül.
(annak a tartalma kell) -
stefi68
addikt
válasz Indiant #13512 üzenetére
Recovery bejön?
Ha jól emlékszem nekem is ilyesmi jött be amikor CM alatt a SuperSU felrakásával kísérleteztem.
Többszöri próbálkozásra bejött a recovery. Igen gyorsnak kell lenni a boot folyamat alatt, hogy elcsípd a pillanatot, főleg a gomb kombináció váltásnál...
Persze nekem volt mentésem, de ha már van recovery megoldás lehet egy dirty flash, ha így sem akkor egy bootstack előtte.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
castiels
addikt
ki foglalkozik itt a ph-n kijelző cserével( akinek van is gyári kijelzője) aki megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A Lolit rootoltam,majd a play-ből a : (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop progit telepítettem és fel is települt.A gond az hogyha futtatom ,megkapja root jogot és megnyomom a TWRP telepítést nem történik semmi. Mit tudnátok ajánlani ,mi az amit elrontottam? -
extasymajom
aktív tag
válasz kopi73 #13518 üzenetére
Szerintem nezd meg hogy van e twrp felrakva attol hogy ugy tunik nem tortent semmi meg lehet hogy fent van. Lepj be a recoverymenube es nezd meg mi a helyzet. Ha nincs akkot tedd fel ujra a rc progit es kezd elolrol az egeszet. Hatha csak beakadt neki valami.elofordul.
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
k0pasz
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy G2 D802T telefon, amin "gyárilag" D802V20b rom volt. (Download mode írta frissítés közben, egy szép piros ROOTED felirat társaságában).
Erre került fel Flashtool-al egy HU open V30d szoftver, ami után nem ment a mobilnet, illetve Playben a játékoknál azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközével, ezelőtt működtek.
A T jelzés észlelése után, került rá egy D802TV10c, utána D802TV20d, amiknél szintén ez a probléma áll fenn.
Ilyenkor mit lehet tenni? (Értem ezalatt a bootstack cserét, custom romot stb)Köszönöm,
k0pasz
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Lg f320 -ról lenne szó. Valószínű meghalt a hátsó kamerája,mert ha rányomok nem történik semmi,az alkalmazás megfagy és csak a feladatkezelőben tudom bezárni. Első kamerával tudok fényképezni. Namost kerestem kamerát hozzá,viszont kimondottan nem találtam hátsó kamerát f320 -hoz. Ugyanaz lehet az össze típushoz?
-
bAtt001
addikt
sziasztok,
haver megkért hogy tegyek a telefonjára valami frissebb szoftvert mert a gyári kitkat nem volt jó neki. gondoltam egyefene felrakok egy cm13at neki, nah itt gondoltam rosszul. most ott tart a telefon hogy hard brickelve van... próbálnám a leírás alapján visszahozni de linux alól nem látja a telefon partícióit csak windows alól esetleg valami csodatipp erre vagy vegyem az új telefont havernak?
-
stefi68
addikt
válasz bAtt001 #13524 üzenetére
Dehogy tégla! Vagy legalábbis nem biztos. Csak nem tud bootolni...
Meddig jutottál a cm13 felrakással, pontos lépéseket írd le.
Ha twrp felment és el is indult, akkor nem lehet nagy gond.
Próbáld újraindítani recovery-be az ismert gombkombinációkkal.
Ha volt hybrid bootstack akkor a vol_down+power LG logónál pedig vol_down+vol_up.
Igen gyorsnak kell lenned a gomb kombináció váltásnál, mert ha nem, megy tovább a boot és megáll a folyamat.Ha nem sikerül elsőre ne csüggedj, van amikor sokadszorra jön csak össze.
Próbáld újra. Kikapcsolni power 5-6 mp-ig nyomva tartani, az LG logonál is még, mert ha korán felengeded, akkor nem kikapcsol, hanem újraindul.[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz stefi68 #13525 üzenetére
először rootoltam a telefont, aztán felraktam egy twrp-t amit a cm oldalán is ajánlottak, twrp-be be szokásos wipe-ok (system, data, cache) aztán install cm13 zip ez végig is ment hiba nélkül és ezután akartam újraindítani de már nem ment.
viszont download mode van most úgylátom szóval gyárit megpróbálom újrahúzni gépről
-
stefi68
addikt
válasz bAtt001 #13526 üzenetére
Ha Lolli-ról álltál volna át még lehet jó is lett volna, de KK-ról való átálláskor bootstack is kell.
Lásd CM13 xda-s oldalán a "What about a bootstack?" részt. Valószínű ez kimaradt...
Pont leírják a te esetedet:
"However some people encounter problems with this as it creates a situation where the phone boots to a black screen and getting to recovery is difficult. If that's the case, you can consider installing Daniel Stuart's hybrid CAF bootstacks (or download direct from his GitHub)."[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Par napja elkezdte csinalni a telom, hogy nap kozben a zsebemben felold es hivasokat kezdemenyez meg smseket kuldozget meg belepked programokba plussz par napja alig hallom azt akivel epp beszelgetek telefonon vagy viberen. Holnap letesztelem hogy uj romot rakok fel ra mert ez a cm13 nagyon nem jon be, minden nap ujra kell inditani mert ugy belassul,hogy..... Ekkor fog kiderulni hogy szoftveres vagy hardveres hiba e ez amit most produkal 3 napja. Remelem csak szoftveres,mert nincs kedvem szetszedni a telot,bar egy akkumulator csere mar nagyon raferne ressurection es cm13 rom nem erdekel,mert estere ugy belassul hogy ujra kell inditanom,pedig csak a szamologepet hasznalom egesz nap es megis meghulyul ha hazaerek es elinditom a jatekot. Milyen romot ajanlanatok? Cm alapu erdekelne de ha Aospbol van jo rom akkor az is johet? Regebben a slim tetszett nagyon, ok csinaltak mostanaban g2re jo romot?
Elore is koszi a segitseget, es ha van otletetek hogy a telo fenti speakere mitol halkulhatott be azt is szivesen fogadom.
-
Indiant
addikt
válasz Mazda6_2.0D #13530 üzenetére
Sajnos kb. egy hónapja lett elrontva a cm13. Azóta szinte diavetítés. Pedig előtte jó volt.
Én is piszkosul unom már a mindennapos belassulást és ,h. mindig újra kell indítani. -
norberto212
csendes tag
Sziasztok! A következő probléma merült fel nálam: Gyári 5.0.2-t rootoltam, aturec twrp-t telepítettem. TWRP-ben csináltam full wipe-ot, (kivéve internal) és telepítettem az exodus romot. a telepítés lezajlott, fut is a rendszer, de recoveryben kaptam egy hibaüzenetet: UNABLE TO MOUNT DRIVE: E:/ Azt vettem észre hogy a rendszer csak 10 Gb-ot lát a tárhelyből. 16 Gb-os verzió, ha jól emlékszem a gyári rendszer 14,52 Gb-ot látott alapból.
Van ötletetek, hogy hogy lehetne azt az eltűnt 4Gb-ot láthatóvá tenni?
Maga a rom nagyon tetszik alapból és más komoly hibát nem láttam benne eddig.
-
Danny365
őstag
válasz norberto212 #13532 üzenetére
Rosszul emlékszel, sose volt 14 gigad, 10 egész valamennyi az elérhető, szóval ez így normális.
-
Abus2
tag
válasz djpoti #13521 üzenetére
Elvileg ugyanaz, de nem bizos,hogy a kamera a hibás. Lehet szoftver probléma is. Én is megszenvedtem a kamerával nemrég. Először próbáltam rendszer alaphelyzetbe állítást, majd szoftver cserét.. Nem használt. Utánna rendeltem kamerát a keszülékhez, csere, se kép se hang. 2x is. Majd kínomban kdz-s telepítés 4.2-re, és újra jó a kamera.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
kuyarashi
őstag
válasz djpoti #13535 üzenetére
Sziasztok!
A G2 változatai (D800, D802, D803 és D805) között mi a különbség? Csak a hálózatra, régióra vonatkozó eltérések vannak?
Másik kérdésem, hogy a kijelző sárga "foltosodásának" köze lehet leejtéshez, páratartalomhoz, általában használt fényerősséghez, szomszéd néni főztjéhez, stb., vagy bizonyos idő elteltével mindegyiknél előjön?
Harmadik kérdésem, hogy mit érdemes a G2-re telepíteni? Gondolok itt a CM13-ra, Google 1.5 ROM-ra, stb.Köszönettel:
GáboriNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
djpoti
aktív tag
válasz kuyarashi #13536 üzenetére
Szia!
Frekvencia eltérések vannak, illetve a koreai változat az f320 levehető hátlappal, kivehető aksival és microSD bővítési lehetőséggel.
tipusokRom.
Az Én véleményem. Ha TV GO val esetleg tv -t néznél, akkor csak gyári rom, mert root -olt telón nem megy.
Ha nem, akkor cloudy g2 v3.3 rom Szerintem a legjobb.
6.0.1 et is próbáltam, de egyáltalán nem jött át.
-
kuyarashi
őstag
válasz djpoti #13537 üzenetére
Nagyon köszi, hasznos volt. (TV Go nem érdekes.) Az enyémen 6.0.1 volt, mikor kézhez kaptam, de gyári visszaállítást követően... Aztán gondoltam, hogy visszatolom a CM13-at, de előtte megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek.
Igazából az opciókat sem ismerem. Nem látom át és a kérdést úgy kellett volna feltennem, hogy milyen lehetőségek vannak, melyik ROM mit tud. Szóval, ha tömören, átfogóan leírnátok nekem, megköszönném.[lAyCsI]
Tudom, hogy típushiba és azt is, hogy csere a megoldás. A kérdés az volt, hogy mi befolyásolja a foltosodást.
(Egyébként az enyém nem sárga még, pont ezért kérdezem, viszont kapott egy kis kontaktsprayt és felszívta a kijelző. Látszik. De legalább nem sárga. )iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
akooos
veterán
válasz kuyarashi #13540 üzenetére
Semmi nem befolyásolja a sárgásodást.
Az első kijelzőmkor nem játszottam, kevés videót néztem, mégis besárgult.
A második kijelzővel játszottam, filmet néztem, forrósodott rendesen. Volt, hogy egy 8 órás műszak alatt 3x töltöttem fel a telefont, még a régi szép időkben Mind a két alkalommal besárgult kevesebb, mint 1 év alatt. -
norberto212
csendes tag
Sziasztok! Akinek problémája van a GPS-el, az ajánlom, hogy próbálja ki a TopNTP appot. Gyári 5.0.2-n nem igazán volt gondom. Exoduson viszont mintha valamivel nehezebben találna műholdat. Kipróbáltam ezt az appot és így újra villámgyors, még házon belül is 200 m-es pontossággal meghatározza a helyet (GPS Test).
-
kuyarashi
őstag
válasz norberto212 #13543 üzenetére
200 méter, pls?
[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Indiant
addikt
[PORT] LG QuickRemote for AOSP MM CM13-on működik
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Haver telefonján gyári T mobilos 4.4 van fent.
Én csináltam neki towel root-ot még régebben, szóval elvileg root jog volt.
Custom recovery nincs, bootloader nem lett nyitva, semmi más okosság se.
PC-ről megpróbálta frissíteni, de közben kikapcsolt a gép, azóta halott a telefon.
Ha ujrainditja akkor is az a kép jön be amit frissítés közben is látott, hogy "ne húzza ki az usb kábelt..."
Helyre tudom hozni valahogy?(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest