Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAYBOMB
tag
?
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Üdv, be akarok lépni a twrp recoverybe, úgy csinálom ahogy le van írva, de amikor bejön a hard reset képernyő, hiába nyomom kétszer a bekapcs gombot nem lép be csak rákérdez, hogy biztos hard resetet akarok? Miért van ez? twrp van fenn, programmal sajna nem tudok belépni rendszeren belűl
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
"Connect your phone to your PC with ADB enabled" - ezt hogy tudom megtenni? Hol kell bekapcsolni?
Meggyi001 : progival azért nem, mert nincs rootolva a rom ( egyik 5.0-ás próba verzió van fenn )
[ Szerkesztve ]
-
r3dwo0d
tag
TWRP-ből mi most a legfrissebb jól működő verzió?
-
noxon
őstag
Beírom ide hátha van valakinek ötlete: Feltettem az egyik 5.0-ás próba romot. Ugrott a twrp, a belső sd-t nem látja, és nincs rootolva így nem lehet parancsal feloldani a belső sd-t. Mivel nincs belső sd így zipes megoldással se tudom rootolni. Meg lehet ezt valahogy oldani? Vagy marad a kdz...
-
Pob20
tag
13óra az akku időm...
O_g3 Dori 8.8 kb. 40-50% fényerő. a képkészitésénél 25-OS Volt az aksi...
-
RomiJosy
aktív tag
Cm11 ben megy már az elforgatás,fényérzékelés. Lehet visszatérek rá mint a kutya a hányásához
20g n is van lg billentyűzet leállás és a gyári böngésző is csinált most itt a fórumon fura dolgokat. -
balazs8907
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most először próbálnám ki valamely Cm11 romot. Melyiket ajánlanátok? Továbbá már eléggé kiforrott, esetleg vannak még hibák? Milyen gyári lg alkalmazásokat lehet rá telepíteni? Itt gondolok a Quick remote és a g3 féle kamera app-ra. Melyik kernel a legoptimálisabb hozzá? Fontos az akkuidő legalább olyan 5-6 óra kijelzőidő, de természetesen a teljesítmény is fontos szempont. Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Felraktam a legújabb CM12 buildet és legnagyobb meglepetésemre eddig minden szuperül mūködik!
Kamera, zene, YouTube, hang beállítások, root, knock on stb. Sehol egy összeomlás vagy reboot. -
nagyúr
-
snorbi82
senior tag
Hello! Valaki próbálta mar az uj xcamot? Rawba lehet menteni a képeket...
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Indiant
addikt
Gondolom volt már téma, de én most értem ide.
Nagyon tetszik a telefon, majdnem minden benne van ami nekem kell (-sd), így kinéztem.
Aztán olvasom és látom a képeken a sárgásodást.
Ez még nem tartana vissza, de írják, hogy gar. csere után is akár már egy hónap múlva megint sárgásodik.
..de ugye a garancia elfogy és azért nem olyan olcsó a teló, h. utána rögtön eldobjuk.
Én még ilyen "feature"-el nem találkoztam. (ZTE, THL telóknál)
Szabad ilyen telót venni?
Vagy rá kell dobni +30e-t és vadiúj csúcskészüléket kell venni? (Motorola...) -
noxon
őstag
Fery02: Hello, nekem ugrott a twrp, sőt az internal sdt is lezàrta, kdzvel kezdhettem előről
[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
Én most tettem fel a 11.19-eit. Nekem megmaradt a TWRP-m.
Az SD is megvan.
Egész tűrhetően használható, csak még sok minden hiányzik.[ Szerkesztve ]
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
addikt
válasz Miksa64 #5027 üzenetére
Az jól hangzik!
Ha Danny365 is azt pakolta fel, akkor lehet én is megejtem majd a hétvégén, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet az új Android.noxon:
Azt olvastam igen, hogy te hogy jártál. Ezért szeretnék én most először biztosra menni mindenben.
Ha tényleg jó már a ROM és a TWRP is marad, akkor érdekel. -
Danny365
őstag
válasz DroiDMester #5020 üzenetére
Ezeket raktam fel, ebben a sorrendben:
- 11.19-i CM12
- PA GAPPS
- SuperSU betaNekem megmaradt a TWRP, így root is van, SD card bug nincs. Eddig egyszer indult újra.
-
törölt tag
F*szért nincs az új cm12-ben SD elérhetőség?
-
Danny365
őstag
-
evooo
aktív tag
Van már mai kiadás is.
Megpróbálom, hátha az sd hiba ki lett javítva. -
hard74
senior tag
Nálatok működik a knock on cm12-n?
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Danny365
őstag
Igen, töltsd le ezt a kis cuccost, flasheld recovery-ből és utána már neked is menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Légyszives írjátok le hogyan látja megint CM12 az SD kártyát!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs