Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Harcsai
senior tag
válasz DroiDMester #4101 üzenetére
Vellamo most: Böngésző Browser 5.2.30D06: 3664
Reggel kíváncsiságból csinálok egy "hideg" tesztet.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
nagyúr
válasz rayoliviero #4016 üzenetére
Megoldható a dolog!
Csak találjátok ki hogy melyik KERNEL -t tegyem bele! (Cloudy v1.5, Optimus, vagy mi legyen)
TWRP nem gond értelem szerűen a legfrissebb 2.8.0.2
-
iceQ!
addikt
válasz DroiDMester #4103 üzenetére
Cloudy v1.5....(szerintem!!!)
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
rayoliviero
veterán
Szerintem Optimus.
-
Snoop27
őstag
válasz rayoliviero #4106 üzenetére
+1 az Optimusra, jelenleg azt hasznalom Lightning rom melle, es nagyon meg vagyok vele elegedve.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
noxon
őstag
Üdv, jól látom cm11-hez android L témával, olyan mint az eredeti? Van valami kockázata cloudy g3-ról áttérni cm11-re és a knock on megy-e rajta?
We live in a simulated world...
-
racerx
őstag
Ajánljátok vmi stock modded kernelt kipróbálásra. Menjen rajt a duplakopp, xcam módosítás, viper audio, ne legyen vele az, hogy amit itt ott olvasok, hogyezen a kwrnelen ez nem megy, azon meg ez. Elég nekem ha eg kicsit optimalizált, nem melegszik annyira, esetleg smootabb. Nagy beállítgatásokat nem akarok beleölni.
-
noxon
őstag
válasz rayoliviero #4109 üzenetére
Lezárás nem gond, nova laucnher lock screen app. Van valami hibája bugja ennek a cm 11nek? Ja és melyik verziót érdemes feltenni, a legújabbat ( nightly vagy mi ) vagy a officialt ?
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
nagyúr
No úgy látom nem lett pontosan eldöntve mi legyen így csináltam Cloudy és Optimus KERNEL verziót is!
AutoRec Frissített TWRP 2.8.0.2 -vel
Cloudy v1.5 KERNEL verzió
Letöltés => AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Cloudy_By_DM.apkOptimus KERNEL verzió
Letöltés => AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Optimus_By_DM.apkV20G STOCK romon tesztelve mind 2ő tökéletes!
És a V20G ROM -hoz egy egyszerű ROOT -megoldás ami működik is nem úgy mint a TowelRoot
Stump Root Letöltés => Stump_Root.apk
feltelepít, elindít, majd a Grind gombra katt, kb 2-3. percig tart a telepítés ha végzett kérni fogja hogy csinálj restartot!
Restart után Play Áruházból feltesszük a Chainfire Su -t és kész is vagyunk!
[ Módosította: radi8tor ]
-
őstag
gps téma:
nagyon sok problémám volt a gps-sel az aosp romokon, nem találta a holdakat, alig akart kapcsolódni, néha több percen keresztül is ment ez a kínlódás, és utána is hajlamos volt elveszteni a jelet.
most a frissen feltett optimus g3-on is elkezdte ugyanezt.csak a cloudyg3-ban működött eddig az elvárt sebességgel és minőségben.
úgyhogy fogtam, kivettem a cloudyból a gps.conf fájlt, bemásoltam az optimusba, megadtam a jogokat, és láss csodát, megjavult.itt összehasonlítottam a két fájlt, nagyon minimális a különbség, az eleve kikommentezett sorokat nem számítva összesen két adat:
cloudyg3:
DEBUG_LEVEL = 3
SUPL_VER=0x20000optimusg3:
DEBUG_LEVEL = 5
SUPL_VER=0x10000egyáltalán nem tudom ezek mit jelentenek, de valahogy kételkedem hogy ez ennyit számítana.
mindenesetre valamiért mégis működik, szinte azonnal pozícionál, akár 10 holdhoz is kapcsolódva.esetleg ha más is bajlódik ilyesmivel, tehetne egy próbát, nála is segít-e.
it never gets easier, you just go faster
-
Harcsai
senior tag
válasz DroiDMester #4115 üzenetére
Bocsi ha nagyon hozzá nem értő kérdés, de úgy nem lehet twrp-t feltenni, hogy megmaradjon a stock G kernel? Miért kell ehhez kernelt cserélni?
-
Pálfi Tamás
csendes tag
Nem tudom letölteni!! Tudnál nekem segíteni ?
-
Harcsai
senior tag
válasz rayoliviero #4119 üzenetére
Értem. De miért kell kernelt cserélni? A recowery a kernel része?
A boxról én sem tudok letölteni "You cannot perform this action"
-
Harcsai
senior tag
válasz rayoliviero #4122 üzenetére
Akkor nem lehetséges, hogy a kernel img-jét egyszerűen nem írja felül?
-
Harcsai
senior tag
Ezek a feltolteseid publikusak? Nekem nem engedi letolteni..
-
nagyúr
Bénáztam! mert a saját linkeket tettem be a HSZ -be!, rég használtam már a Box -ot, és kiment a fejemből hogy megosztásra külön link van!
Tehát a helyes letöltési linkek!
-
törölt tag
Srácok!
CM alatt a hangerő le gombra rá lehet rakni a fényképező gyorsindítóját??? -
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz DroiDMester #4126 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
racerx
őstag
Nézegetem ezt a kernelt, szimpatikusnak tűnik. De nem tudom mit jelent (ill. sejtem ) , hogy a thermal control disabled a legujabban (kamera lag ??? miatt). Mi károm származhat ebből? Néha játszok, gps is megy, ilyenkor felmelegszik, és a fényerőt nem engedi felnyomni. Gondolom ezt kapcsolja ki. De lényeges e ez. VAgy könnyen megsüthetem a gépet így??
-
Pálfi Tamás
csendes tag
Halli kibontottam a AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Optimus_By_DM.apk fájlt !!
És az assets nevű mappában találtam 1 úgy nevezett doot.img fájlt ennek a mérete pont
meg egyezik az Optimus kernelem boot.img fájlal..
Szóval csak kicsomagoltad a régi AutoRec.apk –t és kicserélted a dolgokat benne?? -
iceQ!
addikt
Na f@sza! Ki is fogom próbálni ezekkel is a ROM-ot. Dorimanx vs Optimus vs Cloudy KERNEL-ek!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
őstag
válasz HUTCHDB #4131 üzenetére
1. letöltöd a cloudyg3 romot, kimásolod a zipből a system/etc/gps.conf fájlt.
2. felmásolod az sd-re
3. valami roottal működő fájlkezelővel (pl: totalcommander) átnevezed a futó romon a gps.conf fájlt gps.conf_old-ra
4. bemásolod ugyanoda az sd-ről a gps.conf fájlt.
5. megadod neki a jogokat: rw-r-r
6. reboot
7. tesztit never gets easier, you just go faster
-
Harcsai
senior tag
Koszonom szepen!!!
-
kisgergely80
tag
-
iceQ!
addikt
válasz kisgergely80 #4137 üzenetére
Végre
-
iceQ!
addikt
Valaki
Hogy frissítem a Romot? Konkrétan az Optimus G3-at. EElég csak letölteni es recoverybol installálni vagy full wipe és utána telepítse?
-
rayoliviero
veterán
válasz kisgergely80 #4137 üzenetére
Kösz, gyorsan szedem még nem törlik a végén ezt is.
-
kisgergely80
tag
válasz rayoliviero #4141 üzenetére
Nincs mit, egyébként szerintem nagyon jó lett az új optimus. Sokkal gyorsabbnak érzem az 1.3.2-nél, azt nem is használtam a lassúsága miatt. Ez van olyan smooth, mint a cloudy.
-
rayoliviero
veterán
válasz kisgergely80 #4142 üzenetére
Na, az nagyon jó, alig várom, hogy este feltegyem. Azt hittem már, nem lesz ebből új soha.
Cloudyfa-tól kapta az aromát is, úgyhogy valószínű, nem tőle vett át dolgokat és nem amiatt törölték az előzőt az Xda-n. De kitől vehetett át.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz rayoliviero #4144 üzenetére
Fogok...
Kíváncsi vagyok milyen hibák lesznek. Egyelőre marad 1.3.2
-
Harcsai
senior tag
TWRP 2.8.0.2-re van valakinek linkje?
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest