Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danikai1232
újonc
Valaki segítene azt hiszem most basztam el a telefonom...
Le töröltem róla mindent recoveryböl és most megbaszik felismerni a gép.
Valaki valami megoldás????? -
Danny365
őstag
válasz danikai1232 #5203 üzenetére
Ha van OTG pendrive-od, akkor arra tegyél valamit.
Ha nincs, adb-vel tolj át egy ROM-ot.
De a download mode/kdz is mindig ott van, mint lehetőség. -
Danny365
őstag
-
iceQ!
addikt
Ez a kép fogad ha egy napig nem indítom újraa ttelót....
Optimus G3 1.4 van fent +Dorimanx 9.0Valaki esetleg tud valami megoldást?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
hard74
senior tag
-
iceQ!
addikt
8.6al tökéletes volt. Tettem fel 8.8, 8.9 és 9es dorit. Újra húztam és kiderül hogy lesz e még ilyen.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bardo
tag
válasz Danny365 #5210 üzenetére
Szia,
Elég rég használod, megnéznéd nekem pl. a névjegy keresőben ha van egy Ökrös imsid akkor ha okros-t irsz be kihozza-e vagy Éva eseten ha eva-t írsz megtalálja? A Kamerája milyen? vállalható képet készít? Videó készítés is megy? Telefonálás minősége milyen? Ha füledhez teszed majd elveszed telefonálás közben visszakapod a képet?
Köszi,
BardóHuawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
snow2014
aktív tag
valaki egy kicsit komolyabban leirna vagy akar kepekben feltenne a dori 9 pontos beallitasat !!?
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
noxon
őstag
Jó a f...-t, ez készenléti aksi idő! Ne is álmodj, hogy ilyen lesz, max, ha nem használod a telót
Unalmas már ez az aksi mánia, 1 napot nem bír tovább normális használat mellett, el kell fogadni és tölteni este.
Az se mindegy, hogy a 2 óra akárhány perc kijelzőidőben mire használja az illető a telót, ez annyira értelmetlen és nem hiteles... nem kell ezekre a screenshotokra ráizgulni[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
bardo
tag
igazad van, de én pl nem nagyon nyomkodom csak sokat telefonálok. Na persze néha egy-egy viber vagy whatsupp, facebookmessenger üzenet van .
Tudom jól ha nyomkodom akkor le fog merülni. Pláne ha egy prociigényes dologról van szó + megy a képernyő is . Én ilyet ritkán használok. De egyetértek veled. A Lényeg 1 napot kihúzzon és készHuawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok.
Cm12-t hasznalom a 20.i kiadast, egesz jo,gyors,de a jatekok nagyon lassuak 2 jatekot hasznalok,mind a 2 mar 2 hete frissitve lett,hogy lollipop kompatibilis legyen, de nagyon nem oke. A jatekot meg a palyakat amiket eddig 4-6 masodperc alatt toltott be,azt most 40-60 masodpercig tolti,plussz csata kozben laggol, es van amikor az egesz csatabol csak 5-6 kepkockat latok slimkat alatt nem volt ilyen gond . Mas nem vett eszre ilyet?A playrol letoltheto cm brovsert provaltatok mar, iszonyat gyors
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
- Névjegy: mindegy, hogy ékezettel vagy anélkül írod, megtalálja.
- Kamera: korrekt, olyan, mint a többi AOSP ROM-on szerintem. Videózni lehet.
- Telefonálás minősége: nálam kifejezetten jónak tűnik, a másik fél viszont kicsit visszahallja saját magát.
- A képernyő rendesen ki-bekapcsol telefonálás közben, ahogy írod. -
Danny365
őstag
válasz FGyula30 #5226 üzenetére
Universal init.d
Ugyanúgy flashelni kell hozzá a knock on fix zipet, amit korábban már linkeltem, aztán telepíted ezt az appot, megnyitod, bekapcsolod (mást nem kell vele), nyomsz egy restartot, vársz egy kicsit, majd látni fogod, hogy root jogot kér. Ezt leokézod, újraindítod a telefont, ismért vársz egy kicsit, aztán menni is fog a knock on. -
hard74
senior tag
válasz Danny365 #5227 üzenetére
Clean flash-el újra feltettem a 11.24-et,most minden ok. Viszont nálam most sincs akkuszint százalékos kijelés csak külön app-al. Illetve a dpi változtatást nem szereti, ha beépek az alkalmazások közé,és lapozok csúnyán laggol. Alap dpi-n rendben.11.20-on simán lehetett állítani, semmi problémát nem okozott.
Még valami:a töltés iszonyat lassú lett. Nálad rendben van.?[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Danny365
őstag
Az akksi százalékos kijelzését direkt vették ki, és majd csak úgy kerül vissza, ha opcionálisan kapcsolható lesz. Úgy tűnik, még nem kerül bele a kódba.
Most átállítottam 420-ra a dpi-t, nálam okés, bár hozzá kell tennem, én Nova launchert használok, így az app drawer is más ugyebár, nálam vajsima. És akkor itt meg is említeném, hogy szerintem érdemes a gyári launchert Novára leváltani, egyrészt jobban testre szabhatóbb, másrészt az új verziót be lehet úgy állítani, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint a Lollipop-féle launcher (kör animáció az app drawer megnyitásakor, azon belül meg a kártyás oldalak, stb). Szóval ugyanaz, csak jobb, meg gyorsabb.
A töltés nálam sem egy bajnok, bár ha nem nyomkodom közben, akkor olyan sokat nem kell várni. Meg én csak éjjel töltöm igazán, szóval nekem aztán mindegy. -
-
hard74
senior tag
-
RAYBOMB
tag
Tudnátok nekem abban tanácsot adni, hogy mitől lehet az, hogy Stock ROM-on, vagy G3 port romokon tökéletesen működik a proxi szenzor telefonálás közben. De AOSP-n vagy CM-en...mindegy h CM11 v. CM12...egy adott idő után nem ébred fel a kijelző ha hívás közben elemelem a fülemtől.
Mi lehet a baj? -
hard74
senior tag
-
RomiJosy
aktív tag
TVRP mentésből visszamentem optimus g3 1.4.1-re,valamiért eltüntek a gyári csengőhangok. Ha nyomok egy HR-t visszajön? Gondolom nem. Hol,melyik mappában kell ezeket keresni,leellenőrizném,hogy ott vannak e vagy csak valami nomedia fájl szarozik nállam is.. Tud nekem vki linket adni ahol a gyári csengőhangok fent vannak,esetleg valakinek meg van és megoszthatóvá tenné nekem,letölteném..
Ha minden kötél szakad Wipe és újrarakom,csak próbáltam megúszni,hogy újra kelljen belakni a rendszert..
köszi előre is..
-
hard74
senior tag
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Danny365 #5229 üzenetére
Én még s3-omra megvettem a Nova-t, de optG3 1.4 alatt az ébresztés és lezárás nem működött vele. Gondolom mert minden részt aktiv tartalomnak kezelt.. vagy valami ilyen, de most gyárit használom. Az új verzióban működik már a zárás/ébresztés?
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
MFalcon
tag
Tudnátok ajánlani egy xposed modult (vagy bármilyen egyéb megoldást), amivel engedélyt tudok adni egy appnak, hogy ki/be kapcsolja a gps-t? (OptimusG3, ha számít)
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
-
MFalcon
tag
válasz SztiviVander #5240 üzenetére
Köszönöm, közben megoldódott a dolog.
A Llama-ához kellett, hogy ha bekapcsolok bármilyen navigációs vagy térkép alkalmazást, akkor kapcsolja be hozzá automatikusan a gpst.
Modult nem találtam, csak a Secure settings nevű appot, meg egy leírást hozzá.
Működik még Tasker-rel, Locale-lal, Setting profiles-szal és Easy profiles-szal is ha esetleg valakit érdekel.
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
SaMURaIDrAkE
tag
Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudnám visszavarázsolni az immersive mode -ot azaz a teljes képernyő modot a telefonra?
Folyton ott van a jobb oldalt home gomb meg társai játék közben.Kernel: 3.4.91_Yoda_v3.5
Szoftver verzió.
DroidMester v4.2 r2 v20f
-
RomiJosy
aktív tag
válasz SaMURaIDrAkE #5242 üzenetére
Rakj fel olyan romot ami alapból tudja (optimus g3 1.4.1) vagy az összefoglalóban nézz körül,ott találsz segítséget.
-
RomiJosy
aktív tag
Bocs lejárt a szerkesztés
A cloudy g3 2.1-et próbálta már valaki?
Nem látom megemlítve, ez mehet d802 re? -
Corgan82
aktív tag
-
addikt
válasz Mazda6_2.0D #5224 üzenetére
Szia!
Ez elég rosszul hangzik számomra. :/
Én játszásra is használom a telómat (HC szinten).
Más is meg tudja innen erősíteni, hogy CM 12-n egyelőre lassabbak még a játékok?RomiJosy:
Csak a második kérdésedre tudok válaszolni:
Természetesen mehet D802-re, Aroma installerben gondolom ott is kérbi fogja, hogy add meg a készüléked típusát.
Amúgy nem érkezik ide nagyon panasz a 2.1-es verzióról, gondolom olyan jó ROM továbbra is, mint az eddigi verziói.batai15:
Üdv!
Sokat váratott magára, de végülis te is beszerezted a magadét.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Üdv ide is írok,beléptem a klubba.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest