Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Aki feltette már a cm12-őt. Szerintetek ebben már alapból ART van, vagy ezekben a verziókban még dalvik? Fejlesztői lehetőségekben nem látok választási lehetőséget és az angry birds epic ( ami eddig nem indult ART-n ) az most simán megy
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Előző verziók használhatatlanok voltak, én a 11.20.-at tettem fel és eddig minden rendben, semmi fagyás, újra indulás. Aksi nem merűl gyorsabban nekem.
Vibert nem használom nem tudommilyen rajta, hangsout, messenger ok. Hívást ezzel még nem próbáltam, de az előző verzióban tudtam telefonálni rendesen.
Wifi, elforgatás ok, bluetooth nem próbáltam még.Még valami?
Szerintem nyugodtan tedd fel és teszteld le, használható már. Nekem bejön nagyon ez az új 5.0 rendszer
Értesítések faszák lettek rajta még a képernyőzáron is, bejön, hogy kézbe veszem a telót és magától bekapcsol a kijelző Képernyőzár animációja is nagyon ott van, szép animációk. Szóval vizuálisan nagyon ott van a szeren[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Az létezik hogy OptimusG3 1.4.1ben 200mb ramom van? Hova lett a többi?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
hard74
senior tag
Föltettem 11.20.-adikai cm 12-t,és eltűnt az aksi ikonból a százalék kijelzés.Ez másnál sincs meg?Illetve nálatok működik az értesítő led?Nálam csak töltéskor világít,akkor is zölden
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Pillanatnyilag Mahdi rom fut a készüléken de kipróbálnám ezt a cm12 lollipopot.
Full wipe után mehet a rom és a hozzá tartozó gapps vagy más is kell? -
akooos
veterán
válasz Indiant #5025 üzenetére
Ezen a fórumon szerintem kb 10-15 embernek sárgult be a kijelzője. Csere után senkinek nem sárgult be, tudtommal. Az enyém legalábbis azóta hibátlan. Egyébként meg, hogy ha 2x cserélik a kijelződet, és harmadjára is besárgulna (mondjuk 1 év alatt) akkor kérhetsz csereutalványt, ami a telefon vásárláskori értékével van feltöltve. Ergó adnak pénzt egy új telefonra. Ezért éri meg LG garanciás telefont venni. Edigital pl ma 89ezerért adja a 16 gigásat. Nem kell félni a sárgulástól, a többmillió telefonból pár ezer sárgult be, ez 1-2 %. Statisztika.
De ez itt off, az általános beszélgetésben lenne téma.
-
hard74
senior tag
válasz Danny365 #5065 üzenetére
Az akksi százalék kijelzése megoldódott az xda-n ajánlott Battery Percent for KitKat / L app-al.Viszont a led csak az sms-eket jelzi,mail,nem fogadott hívás nem hozza lázba.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Mett
senior tag
5.0][ALPHA] LiquidSmooth v4.0 For The LG G2
-
-
noxon
őstag
válasz #93966848 #5071 üzenetére
Ha fenn van neked már az 5.0 és nincs root, se sd akkor újra kell sajna kdzvel rakni romot ahogy én is. Ha van root akkor a telón a terminalba kell beírni azokat a parancsokat.
Amúgy az elején twrpben flasheltem a 5.0át a gappst meg a supersut így ok.5.0nál elég random dolog, hogy mikor látja mikor nem felrakásnál, de rootolva vissza lehet hozni
[ Szerkesztve ]
-
Corgan82
aktív tag
Feltettem a LiquidSmooth v4.0 és idáig minden tökéletesen működik.
-
iceQ!
addikt
ERRE valaki pls!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
RomiJosy
aktív tag
Szerintem én is bepróbálom ma a cm12 es versenyzőt de nem merek úgy nekiszaladni,hogy nem ismerem a folyamatot. Remélem nem bosszantok fel senkit a hülye kérdésekkel.
Ha jól hámozom ki twrp-ről telepítem a cm12-őt (persze előtte vape minden kivéve egy amit sose)
El sem indítom a rendszert,hanem rakom rá a gappsot,majd a supersut. Ha ezek megvannak elindítom a rendszert és menni fog. A supersu val hogyan tudom utánna rootolni a telt? Azt eddig meg se nyitottam soha. Ha megvan a root,hogyan lesz újra twrp? Az marad vagy fel kell tenni megint?
Ha még egy olyan kérésem lehetne saját és utánnam kérdező kezdő nevében,hogy felraknátok ezt a három linket egymás után egy hszbe? Cm12,gapps,supersu...esetleg ha nem megy a duplakopp azt is.
Köszi előre is. Tudom,hogy ezek a linkek megtalálhatók az eddigi hszekben de pl a gapps multkor is problémás volt,mert a linkeken van belőle vagy 10db,és hogy melyik a nekem való ami fut a rendszeren nem mindíg tiszta. Elég egy mini is,nem kell a google game meg hasonló sz@rok. :-) -
ToomyC
aktív tag
Melyik jobb? G2xposed vagy G2 tweaksbox?
-
őstag
válasz RomiJosy #5078 üzenetére
Ha jól hámozom ki twrp-ről telepítem a cm12-őt (persze előtte vape minden kivéve egy amit sose)
El sem indítom a rendszert,hanem rakom rá a gappsot,majd a supersut. Ha ezek megvannak elindítom a rendszert és menni fog.szerintem ezt a romot tedd fel.
igen, ennyi az egész (nem vape, hanem wipe).A supersu val hogyan tudom utánna rootolni a telt? Azt eddig meg se nyitottam soha. Ha megvan a root,hogyan lesz újra twrp? Az marad vagy fel kell tenni megint?
attól hogy új romot telepítesz, a twrp-vel nem történik semmi.
arra figyelj, hogy a legfrissebb 2.8.1.1-es twrp ajánlott ezekhezHa még egy olyan kérésem lehetne saját és utánnam kérdező kezdő nevében,hogy felraknátok ezt a három linket egymás után egy hszbe? Cm12,gapps,supersu...
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
-
RomiJosy
aktív tag
Hálám üldözni fog...míg meglesz a g2.
Meglátod,ezt a hszt még sokat fogjuk idézni. (Ha nem kérsz jogdíjat. )Ja és wipe. A vape az szunyogírtó
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
Akinek cm12 alatt nincs sd-je, annak hasznos lehet ez az apk. Elvileg uazt csinálja, mint aparancssoros verzió.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6621763/LG%20CM12%20Storage%20Fixer%20v1.00.apkLG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
RomiJosy
aktív tag
A TWRP gomb kombinációval nem jön fel.. Nem hozza be a kikapcs gomb és a hangerő le gomb a HR opciót.. Régebben olvastam itt-ott,hogy más gombkombinációra jön be. Segítenétek mit nyomjak?
Van egy app, quick boot.. Azzal akartam behozni,recovery-re nyomtam,újraindult a telefon méghozzá szüzi rendszerben. A super su frissült,most ha megnyitom,TWRP-s telepítést emleget. Ha gomb kombinációra megnyitható lenne a TWRP raknám a cm12-őt vagy egy előző mentést,de így most nem tom mit nyomjak
A telefon működik,minden ok,csak nem akarom megint belakni a régi rendszert.. -
ToomyC
aktív tag
válasz SztiviVander #5083 üzenetére
Jaja , közben rájöttem ...
redbiro : szerintem meg te nem tudod miket válaszolsz ....
[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
Semmit nem raktam fel sehova
A TVRP-t nem tudtam megnyitni.. DM féle 20g van fent,előtte egy nap kétszer wipe és másik rom,most nem tudtam belépni a twrp-be,mert megnyitottam azt az appot amivel be szoktam lépni,rányomtam,hogy recovery és úgy indult a teló,mint mikor a dobozából kivettem.. A super su megnyitásánál bejön egy fekete alapon angol szöveg,lent választható a play (áruházban frissíthetem) és a twrp. Ha a twrp megnyitom,bejön a teló broid műtő kis kép és választhatok pár dolgot de nem tom mit válasszak,mielőtt elbaltázom,inkább várok innen segítséget.. -
morphin
tag
válasz redbiro #5093 üzenetére
szerk.: nem redbiro-nak akart menni, félrenyomtam sorry
Sziasztok!
Nem nagyon találtam se a mélyvízben, se a nagy totyikban a kérdésemre a megoldást. Legalábbis a kereső által kidobott pár száz komment közül nem volt egy sem hasznos.
DM 4.2 final ROM-ját tettem fel nemrég ami a soksok Cloudy, Optimus stb után felüdülés...minden működik, jó az akksi stb.
Viszont a gombok nem tetszenek...a Home,Back,Menu gombokra gondolok. Softkeyek "magyarul".
A gyárit szeretném valahogy ráhegeszteni, de nem merek csak úgy akármilyen zip-et rátolni. Valaki aki a Möster ROM-ját használja és szintén ilyen cipőben járt adna egy kis útmutatást!?
Köszi!
(természetesen írtam DM-nek, de szerintem elfoglalt vagy nem vette még észre)
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz morphin #5094 üzenetére
ajánlanék egy egyszerűbb és jobban variálható megoldást. INNEN vagy INNEN letöltöd azt a navbar témát amelyik tetszik, telepíted, aztán a kijelző-előlapi érintőgombok-szín alatt kiválasztod. szerintem ezek közt vannak sokkal jobbak mint a gyári. de pl a piros LG logos (én ezt használom ) a home gombot kivéve ugyanaz mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
davis999sola
tag
Dorimanx 9 gpu. Ez valós adat 650mhz??
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
addikt
válasz RomiJosy #5096 üzenetére
Igen, úgy tűnik nem néztél utána, hogy pontosan milyen is az a 20G-s ROM, mielőtt telepítetted.
Majd kérlek számolj be melyik CM12-t telepítetted és maradt-e TWRP-d és milyen hibákkal találkoztál!Bár én legközelebb csak 4 nap múlva tudok csak ROM-ot telepíteni, addig lehet kijön még pár CM12 verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz davis999sola #5098 üzenetére
Hát ha túl húzod, akkor igen. 8.7 óta lehet a gpu-t "tuningolni".
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest