Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz djpoti #13585 üzenetére
Őőő, köszi. Kevés az ismeretem, így felét értettem max.
Létezik tehát, D800, 801, 802, 803, 805, 838, aztán F320, 320x, 320L és 350? Így első körben.
F320 jó volna, mert bővíthető és olcsóbb a többinél, de most már nem tudom mit tud, mit nem. Tiszta káosz.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Abus2
tag
válasz djpoti #13585 üzenetére
A Telenor a Telekommal közösen szolgáltat a B20-as 800 MHz-es frekvencián. Ennek van a legnagyobb lefedettsége az LTE halozaton. A Voda is használja ezt a sávot, bár kapcsból nem tudom, hogy mekkora lefedettséggel. A távolkeleti és az amerikai telókkal pont ez a baj, hogy nem tudják a B20-at. Az pont pech, hogy az európai piacra szánt mobilok drágábbak, mint a többi. Én is majdnem elcsábultam majdnem az f széria és társai felé, de inkább kiadtam még cca30 dolcsit az európaiért. Ezzel érezhetően jobb a 4g lefedettség.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest