Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
Az Y570-ről váltottam Alienre. Persze használtan, és nem bántam meg. Vannak nagyon szép darabok az aprón, nem csak AW. Persze az igényeket kell pontosan meghatározni. Sokan még számlát is tudnak adni. Ami még jó, hogy remek szakemberek vannak kis hazánkban akik ezen gépek szervizét sokkal jobban ellátják, mint a szakszervíz. Az Asus G sorozat jó hűtéssel van megáldva, ajánlott, kivéve néhány szériát, de ezeket a fórumon megtalálhatod
Én is vigyáztam az enyémre anno, az asszonypajtás örökölte. Na ő már kevésbé, ennek ellenére semmi baja. Azok a Lenovok még össze voltak rakva. Az MM-ben nézegettem Y50-70-et, összeszerelésben, anyagminőségben közel sincs olyan, mint egy 570 vagy 580. A cimbi 580-asa még mindig prímán szuperál, szintén barátosnőnél. Ő MSI GT70-re váltott. -
Thorizmund
csendes tag
Sziasztok srácok!
Szeretett y570-es laptopom adaptere 4,5 év után megadta magát. Próbálkoztam univerzális töltőkkel, de nem az igazi, mert egyik sem produkálja rendesen azt a 120 W-ot szegénykémnek. Úgy döntöttem rászánom a pénzt és veszek egy direkt ehhez gyártott adaptert. Ezzel kapcsolatban két kérdésem van. Az egyik, hogy az 'utángyártott új' jellemzésű termékért megéri-e kifizetni azt a 12e forintot, vagy nagyon ragaszkodni kellene a gyárihoz? Ezt azért kérdezem, mert ahol találtam ilyen adaptert, gyári töltő nincs raktáron :/ A másik kérdésem az lenne, hogy milyen átmérőjű a töltő feje? 3mm és 2,5mm-esből lehet választani és fogalmam sincs melyik lenne a jó. Előre is köszi a válaszokat!
-
nbware
senior tag
válasz Thorizmund #7254 üzenetére
nekem y580 van. én elvittem a laptopot a boltba és ott kerestek hozzá megfelelő adaptert, ami tölti azóta is, ráadásul után gyártott. nem olyan mint a régi volt, mert majdnem 1,5x akkora, de teszi a dolgát
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Impressa
őstag
válasz Thorizmund #7254 üzenetére
Szia!
Ez a te méreted:
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Sajnos a kisfiam kicsit leéltem a drága laptopomat, külsőre . Az lenne a kérdésem, hogy az y580 fedlapja cserélhető? Ha igen hol tudnék venni? Nagyon karcos lett...
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
softcore
csendes tag
Hali!
Új téma keltette fel az érdeklődésemet, de nem igazán merek belevágni kérdezés nélkül
a proci húzásról érdeklődnék,
Igazábol elég sok helyen hallottam, hogy az Intel i - szériás procikat elég jol lehet "húzni" namármost ez mennyire igaz?
Illetve mennyire éri meg a dolog?
Amivel én rendelkezem: Intel i3 5005U @2000 ghz
Pontosan mi a "húzás"" folyamata?
Én óvatosan nézegettem a BIOS-t de semmi ilyesmit nem találtam benne egyenlőre :/Szép napot nektek!
-
Sickboy25
addikt
válasz softcore #7258 üzenetére
Hali!
Én laptopot nem nagyon húzkodnék... De meg lehet próbálni, de sok értelmét nem látom. Az asztalimat sokszor tuningoltam... Vannak itt fórumok amik lépésről lépésre leírják és nagyon sok jó tanácsot adnak! Pedig ott van a BIOSban
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
A megváltó
tag
Szerintem y580 -ban, és atöbbi laptopban sem lehet a CPU-t tuningolni, biosban nincs rá opció, szoftveresen meg én csak a Clock gen-t próbáltam , de az se tudja kezelni,szóval felejtős.
[ Szerkesztve ]
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
nbware
senior tag
az tuti, hogy nem az a bios kell hozzá, ami most is van, hanem egy hackelt, ami kinyit sok mindent a bios részen.
laptopot nem tuningolnék, főleg nem egy i3ast, értelme nem sok van. Ráadásul a hűtetni is jobban kell, laptopban, meg nem tudsz jobb hűtést adni neki.Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
Hali, valaki kipróbálta már az új y700at? tényleg olyan rossz az amd-s verziója, mindenképp az inteles a jobb megoldás?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
sinkoneri
tag
Sziasztok!
Hasznalja vki az Y580-at 16G RAM-al?
Most tervezem az RAM bovitest. -
sinkoneri
tag
Koszi, ok nekem is mar megvannak a RAM-ok gond nelkul uzemel.
Masik hogy vettem egy nagyobb akksit is gepbe...az eredeti kicsit megadta magat csak sztem ujra kene az ujat kalibralni mert nem erzem azt a hosszabb akksi idot mint ami elvarhato lenne. Van vmi tapasztalatotok akksi csere kapcsan? Win es linux egyarant erdekelne.Koszi
-
sinkoneri
tag
válasz A megváltó #7272 üzenetére
8800-as
http://www.notebook-alkatresz.hu/L11S6F01-8800-mAh-Akkumul%C3%A1tor--u112309+modell10586-Lenovo-Ideapad-Y580.html -
sinkoneri
tag
Meg egy kerdes.
Dual boot-os a gepem amit most ujra akarok huzni de ugy hogy OKR-is mukodjon. (mos nem muxik).
Ha jol gondolom akkor ezek a lepesek kellenk:
1. OKR disk bebootol. A telepitonek meg kell adni a win particio meretet. Az OKR letrehoz egy Lenovo_Part particiot es a win particiot telepiti az OKR dolgait a Lenovo_Part paritciora.
2 Reboot a win telepitovel ..win telepit az OKR-ben megadott Win particiora a szokasos modon.Ha csak win lenne akkor itt az jon hogy OKR-telepito ismet indit es futtat de nekem itt jonne a Linux telepites.
Csakhogy a linux felrakja a sajat boot manageret amit valoszinu az OKR boot managere felulcsap.
Szoval ha linux telepites utan inditom az OKR-t akkor az vajon mennyire vagja agyon a linuxot vagy ha meg ez utan megint konfiguralom a linux boot managert akkor elerheto e a OKR funkcio?Csinalt mar vki ilyet?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Van most bent nálunk egy Y580 Windows 10-el. A Broadcom wifi nem működik és nem is találok hozzá sehol működő drivert. Tudna esetleg segíteni valaki?
-
spyduck
nagyúr
válasz kalozhun100 #7276 üzenetére
Megkereste és meg is találta csak nem működik vele.
-
spyduck
nagyúr
válasz kalozhun100 #7279 üzenetére
Ugyan ez a tipusú wifi kartyad van?
-
spyduck
nagyúr
válasz kalozhun100 #7281 üzenetére
bcm94313hmgb
-
lenovo90
újonc
Sziasztok!
Sérülésmentes Lenovo Y570 billentyűzetet szeretnék vásárolni. Ha esetleg van valakinek, akkor kérem írjon nekem. -
kalozhun100
őstag
Ma raktam újra a gépet, mivel megjött az SSD-m bele. Samsung 850 EVO 250GB msata. Pöpecül működik benne. Win 10 frissen fel, csak kártyaolvasó driver kellett, mert azt nem ismerte fel eszközkezelőben.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
sinkoneri
tag
válasz kalozhun100 #7289 üzenetére
OKR: One Key Recovery
A bekapcs gomb mellett levo pici gombbal lehet teljes OS image mentes csinalni a windows-rol amibol kesobb vissza lehet allitani az oprendszert. Csak en OS nelkul vettem a laptopot ezert volt kalandos felrakni a linux, windows OS melle.
-
A megváltó
tag
Sziasztok!
HWinfi64 5.32 használok monitorozásra , ti milyen beállításokkal használjátok,alapból én a intel videókártyát használom mindenre, ha játszanom kell akkor meg a gtx 660m et.namost van a hwinfóban olyan hogy" wake disable gpu" ezt ha bepipálom akkor is csak akkor mutat információt a gtx 660m ról,ha indítok vele egy játékot.Ez hiba vagy csak én gondolom annak.y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
Impressa
őstag
Sziasztok!
Régen jártam már erre.
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy M.sata SSD-m, amire felraktam anno a próba Win. 10-et, de nem használtam, s kivettem a meghajtót. Most a HDD helyén van egy SSD Win. 10-re upgradelve, és szerettem volna mellé visszarakni az M-es SSD-t, viszont a problémám az, h nem tudom a biosban a boot sorrendet átállítani, s emiatt nem tudom a rendszert elindítani a sima SSD-ről, h a másikat le tudjam formázni.
Van vkinek vmi ötlete, mit próbáljak meg esetleg? Lehet vmit én rontok el...A segítségeteket előre köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
kalozhun100
őstag
Nem rég vettem az y580ba SSD-t. Samsung 850 EVO msata 250GB-osat. Nagyon érezhető a különbség ssd, meg a gyári 5400rpmes hdd között.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Vigneau
félisten
válasz kalozhun100 #7295 üzenetére
Egyértelműen. Igaz, nekem anno mezei SX300 128GB mSATA ADATA-m volt, de az is nagyon sokat dobott az élményen.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Divison-t tolja/tolta itt valaki y580 gépen? Az én konfigom i7-el van, alapból sima hd panellel de 1920x1080 tv-n használom a lapost, arra lennék kíváncsi, hogy aki tolta az hogyan boldogult grafikai beállításokkal, mennyire futott optimálisan a játék.
Még gondolkodom a játék beszerzésén, legfőképp ezért is, mert nemtudom hogyan futna el a gépemen. Válaszokat Köszönöm előre is, remélem lesznek!“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Classius
aktív tag
válasz WhiteHawk24 #7298 üzenetére
Igen, hát ez sem mellékes, én is nyilván utána olvastam illetve kezdettől fogva követek pl fb csoportot ahol minden masodik hsz arrol szól mennyire bugos és stb...
Mindenesetre engem érdekelne még így is, ha akár ennyiben segítenél azt nagyon megköszönném!!“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
WhiteHawk24
tag
válasz Classius #7299 üzenetére
Megnéztem hogyan fut.
Hát FullHD-ben mindent levéve minimumra, köztük a kép élességét is 35 FPS-t sikerült kisajtolnom belőle. Nem teszteltem túl sokat, de ha este tud ennyit akkor a hóviharokat is bírhatja.
Hozzátenném, hogy nekem 8GB 1600mhz cl9-es memóriám van.
Így néz ki a játék: [kép]
A döntés a tied!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest