Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
ez inkább szoftverhiba lehet, mert már írta vki korábban, hogy nála működik rendesen. Igazi X akták
(#8098) szaszii csak a "nem" szócska volt félrevezető számomra, de közben elolvastam egy korábbi hsz-edet és így tiszta sor
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
őstag
Sziasztok! Kiváncsi vagyok,látott-e már valaki ilyet!
Lenovo G580-as laptopról van szó. Ha otthoni csoporthoz csatlakozom,akkor wifi-n keresztül tudok file-t megosztani,látom a többi gépet. De ha kikapcsolom a wifit,és kábelen vinném át az adatokat,nem működik a megosztás,nem enged be a gépekre. Látja a gépeket,de hálózati elérési hibával azonnal "letilt".Net mindig van,kábelen is,wifin is (ergó sem a kábellel,sem a laptoppal,sem a routerrel nincsen baj!)
Mit kéne átállítanom? Mivel lehet a baj?
-
őstag
Ezt már próbáltam. Kikapcsoltam a wifit,bedugtam a kábelt(igaz ekkor még mindig csatlakozva voltam a csoporthoz a gép szerint,és tényleg láttam is a gépeket) de már nem működött ugyebár...
Nem foglalkoztam vele,kiléptem a csoportból,majd újra csatlakoztam(csak kábellel bedugva) ,és ugyanazt csinálta. -
vgabo
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy billentyűzetvilágításos Lenovo Z500-ast. Minden tökéletes, egyedül a billentyűzetvilágítás bekapcsolása nem megy. Fn+space, tudom, de nem történik semmi. Tudtok erről valamit? Valami driver hiba, esetleg hardveres gond?
Köszi előre is. -
vgabo
csendes tag
válasz piRate_nEx #8109 üzenetére
Laptopszalonnál vettem, direkt így volt hírdetve, magán a space billentyűn is hirdeti a kis lámpa ikonnal. Eszközkezelőben nincs hiányos driver.
-
tipet
csendes tag
sziasztok! Lenovo gép vásárlásán gondolkodom de nem tudok dönteni g580 és z580 között ! valaki segítene hogy mi a különbség ? ugyan az a felszereltség 15k különbséggel! Kérlek ha tudjátok mondjátok meg és adjatok tanácsot melyik éri meg jobban! Köszi
-
piRate_nEx
aktív tag
Inkább ez: [link]
Persze csak ha van rá pénzed. Viszont ahogy elnézem neked nem feltétlen kell Win8, és a Z580 árában az benne van. A Z500-al kapsz egy vékonyabb, jobb minőségű laptopot, sokkal erősebb GPU-t, és +1 év garanciát.
És ha esetleg nincs is rá pénzed most, akkor várnék a vásárlással, mert +10 ezerért ezek bizony elég jó extrák.
[ Szerkesztve ]
The glass is already broken.
-
tipet
csendes tag
válasz piRate_nEx #8115 üzenetére
Köszi a választ, az egyetlen problémám hogy ennyit már nem tudok költeni 175 volt a csúcs! Tehát már a 178 is kilóg ! Z580 nem lehet valahol win8 nélkül venni ? a 190 már nem fér bele pedig néztem én is és nagyon szép de túl sok! minél olcsóbb annál jobb lenne!
-
Impressa
őstag
Osztom Namiren véleményét, a +1 év, és GT740M-es videókari, ami + 20%-al erősebb, mit a GT635-ös. Persze azt figyelembe véve, hogy ez még belefér a keretedbe, amit szánsz rá.
Szerk.: akkor marad a g580-as
[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
Ha nem feltétlen kell az i5, akkor még ez: [link]
Az egyetlen különbség, hogy nincs a prociban hyperthread és turbo. Ha MMO játékokkal (de inkább olyannal ahol sok ember van egyszerre a képernyőn) nem játszol, akkor nem is veszed igazán észre a különbséget a kettő között.
A maradék pénzből pedig kijön egy 120/128-as SSD. Az pedig többet dob, mint az i5.Amúgy Z580 olcsóbban: [link]
De -4GB memória (~5 ezer), és -500GB HDD.[ Szerkesztve ]
-
tipet
csendes tag
és akkor g és z között mi a különbség ?
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz Impressa #8121 üzenetére
Jap, ha teljesítmény/ár arányt nézzük akkor jobb a G580. Mondjuk én inkább a Laptopszalontól venném, mégis csak nagyobb név.
-
Impressa
őstag
válasz piRate_nEx #8122 üzenetére
Ez igaz, ahogy olvasom a PH-sok egy része ott vette, köztük én is.
-
piRate_nEx
aktív tag
Nem karcsú, viszont ők külföldről szürkeimportálják a gépeket (talán Szlovákia?), így valószínűleg csak matricázott billentyűzetet kapsz, és ha garanciáztatásra fordul az idő, akkor lehet az nem lesz olyan vicces dolog.
Ja igen, és az import miatt adják ennyivel olcsóbban a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz piRate_nEx #8125 üzenetére
Ahogy mondod, és a 0%-os ÁFA miatt.
(#8128) Namiren jah bocs ezen átfutottam
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz piRate_nEx #8128 üzenetére
Én is a Digiprime-re gondoltam, elég rövid elő életű cég. Félig alszom, bocs.
tipet Namiren linkelte a megoldást számodra
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
A kezdeti nehézségeket leszámítva nagyon megvagyok elégedve a géppel. Egyedül csak a boot idő és a led visszajelzések "hiánya" az ami bántja a szememet. De ezen kívül kiválóan teszi a dolgát.
-
tipet
csendes tag
válasz piRate_nEx #8128 üzenetére
Bocsi ismét kérdeznék mert úgy néz kimégis lesz pénzem a Z500-ra azonban utánnaolvastam és látom hogy nem kivehető az akksija! ha sokat használom töltőről nem teszi tönkre az akksiját mint régebben -?mert több helyen használnám de mindenhol áramról és csak néha akkuról!
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Z500_59-377444.jpg
ezt szeretném de csodálkozom hogy nem kivehető -
piRate_nEx
aktív tag
Nem teszi tönkre. Van lehetőséged a Lenovo akku hülyeségével is 60%-on tartani, és ha kivennéd, akkor is az az ajánlott töltöttségi szint tároláshoz.
Amikor töltőre dugod, akkor nem az akkun keresztül kapja az áramot, szóval nem fog elhasználódni.The glass is already broken.
-
myke01
senior tag
válasz piRate_nEx #8135 üzenetére
Mi a módszere a "jó monitor beállításnak" ,ami kb. 15 percig tart?
-
tipet
csendes tag
sziasztok ! még 1 kérdés ! minden z500 világitó billentyűzettel van ?
-
mg105
senior tag
Ja bocs, azt hittem Z500-ról beszélünk. Biztos van a neten ahhoz is, elvégre sokkal több embernek van G580-a. Én a média szín- és képjavítását kikapcsoltam, ahogy van, egy jól beállított megjelenítőn a médiás tartalmak is szépek lesznek (illetve nekem perverzióm, hogy azt lássam, amit a rendező megálmodott )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest