Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Automobilista 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Path of Exile (ARPG)
- Bestbuy játékok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
-
sch_a
addikt
válasz AMD Power #7839 üzenetére
Nálam ezek vannak most fent:
Audio driverrel volt egy kis gondom, kipróbáltam több verziót is, ezért szerepel többször. Először felraktam minden elérhető drivert, nem rég viszont újratelepítettem a Win8-at, és ki is hagytam pár feleslegeset.
Szeretem a Core Temp-et, mióta notebookokat használok mindig telepítve van és jelzi az óra mellett a hőmérsékletet.
(#7840) myke01
Ennek a típusnak azt hiszem ez a gyenge pontja, nekem is meg kellett szoknom a viszonylag gyenge kijelzőjét. Se a színek se a fényerő nem az igazi, de meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz AMD Power #7858 üzenetére
Még ha leírnád kiket...
Áh, a Laptopszalon, hát igen, #1.Most már csak az a kérdés, hogy ez jó lesz-e. És nem akarom a falra festeni az ördögöt, de úgy hiszem nem. Szerintem ez gyártási fail, mert nagyon sok G580-nál előjön.
[ Szerkesztve ]
The glass is already broken.
-
Terkk
tag
válasz AMD Power #7884 üzenetére
Az tényleg valami gond van akkor.
nekem az optikai meghajtó nem működik rendesen benne, nehezen olvas be néha, meg van hogy kattog is beolvasás közben..Van hogy kijön egy ablakba az energy managmenttől hogy CPU 70%, CPU 100%, ezek mik? mért állítja a cpu-t az EM?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ UK
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7887 üzenetére
Esetleg egy akkumulátor kalibráció megoldaná a problémádat. van ilyen az energy management-ben? lehet azzal helyreállna a világ rendje a gépedben.
Vagy az akkumulátorod rossz, vagy rossz infót ad a chip az akkuról. ez a chip az akku burkolata alá van építve. Ez engedélyezi, vagy nem, hogy tölthető vagy nem, persze a win is beleszól ebbe.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Terkk
tag
válasz AMD Power #7901 üzenetére
Nekem az optikai meghajtóval vannak gondok mert néha alig olvassa be a lemezt és van hogy kattog is közben elég hangosan! Ma van 3 hete hogy vettem a gépet lusta voltam visszavinni, az optikai meghajtó miatt mert én szinte nem is használom, nem tudom, kb mennyit ér egy ilyen meghajtó, ha ilyen pár 2-3 ezer forint azért lusta vagyok visszavinni, meg csak néha működik hibásan (kattogás,lassan olvas be) beolvas minden lemezt azzal nincs gond elviselhető főleg hogy havonta 1-2szer használom csak
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
-
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7937 üzenetére
Nálam is így néz ki, a HDD 37 fok , mert már az ODD helyén csücsül.
Egyébként, ha a rendszeredet szeretnéd gyorsítani, akkor érdemes SSD-re váltanod. Ég és föld a különbség közöttük. Anno szinte mindent kipróbáltam rendszergyorsításra, eredménytelenül, de jött az SSD.....
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7942 üzenetére
Nekem igazából a durvább programok miatt kell, meg ha 10-15 böngésző ablak van megnyitva, nem lassul be. Jah és a 2 perces boot időm, most 16 sec körül van. A HDD lemezkihasználtságom sokszor 70-100% között mozgott + már, nem az egészséges hőmérsékleti tartományban dolgozott.
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7952 üzenetére
Szia!
Ami igazán jól hűt nem biztos, hogy neked kényelmes lenne, ha ölben használnád.
Amik bizonyítottak: Cooler Master U3, U2, E1, Zalmann NC-2000 most így hirtelen.
Ebből az U3, E1 és NC-2000 van nekem, bár az E1 már az asszonynál vanKávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7956 üzenetére
Ez esetleg, nagyon ezzel sem nyúlsz mellé, és az ára sem olyan egetrengető szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz AMD Power #7983 üzenetére
Én sem mondtam, hogy gyakran. Bár egyszer elég durva volt, amikor login screent akartam moddolni, de valamiért kifagyott a program, és következő indításnál tovább sem ment. Egy restart megoldotta, de jól megijedtem.
Kollégiumban, hét közepén, még win7 telepítő sincs kéznél, se másik gép...Nekem 4 órát biztos kibírt volna, ha nem hallgattam volna 2 órás ASOT-ot, így csak 3 óra volt.
[ Szerkesztve ]
The glass is already broken.
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #7993 üzenetére
Teljesen normális boot idő, nekem is ennyi volt, míg használni tudtam a gépet.
(#7992) myke01
Ultimate-nél több szolgáltatást tölt be bootoláskor, annak lehet picit hosszabb az ideje, de a 3 perc azért szerintem már sok, gy ilyen kaliberű gépnél.
Team Viewer nem okozhatna ilyen galibát, én is ezt használom, és nem volt a boot időmben változás, de ettől még lehet összefüggés a kettő között.
-
piRate_nEx
aktív tag
-
sch_a
addikt
válasz AMD Power #8018 üzenetére
Mármint mi, a lapozófájl? Dehogy árt. Csak egyre kisebb jelentősége van, most hogy már több giga RAM van a gépekben. SSD-t használók szokták kikapcsolni, hogy helyet szabadítsanak fel és csökkentsék az írások számát. Egyes alkalmazások kifejezetten igénylik is virtuális memória meglétét. Bár én inkább a linux memóriakezelésével vagyok tisztában, gyanítom a windowsban sincs nagyon másként.
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #8021 üzenetére
Bár a mindennapos használat során, ennek hiányát nem fogod észrevenni, de az anomáliák elkerülése végett érdemes néhány száz megás swap fájlt hagyni. Hogy miért is van ennek jelentősége, erre én is nemrég kaptam pontos választ, az egyik fórumtárstól:
"A lapozófájlt inkább ne lője ki teljesen, hanem vegye le mondjuk 100 megára. Az a méret nem oszt nem szoroz, viszont ha nincs, akkor okozhat alkalomadtán gondot. (Olyant, amit nem is látsz, pl. a shadow copy provider nem működik rendesen, ami pl. mentéskor, vírusirtáskor, windows update-kor jöhet elő, és esetleg még értesítést sem kapsz, csak az event logban látod a gondot. Nem ér az a 100MB annyit, hogy hetek/hónapok múlva azt vedd észre, hogy szarakodik a rendszered, és fogalmad sincs miért, és újra kell telepíteni.)"
És itt most nem az volt a célom, hogy Sch_a-val szembemenjek , hanem az, hogy megértsük ennek lényegét.
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #8026 üzenetére
Ilyen terhelés mellett egye fene Ha miden igaz, lassan az akkuk gyors merülésére is van megoldás, csak idő kérdése az egész..... remélhetőleg.
-
myke01
senior tag
-
Impressa
őstag
válasz AMD Power #8081 üzenetére
Igen jól gondolod, van egy 20 GB-os rejtett partíció előre telepített winnél. Akkor neked DOS volt rajta. Ennek még nem jártam utána, hogyan lehet ezt a funciót beállítani, ha egy teljesen szűz lemezre telepítem a windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- MacBook Pro (16-inch, 2019) - Beszámítok!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest