Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegnapi nap sikerült befejeznem a 31120 középkori creator várat. Azt kell mondjam számomra ár/teljesítményben az egyik legjobb készlet, még úgy is, hogy a lego ezúttal is kispórolta a minifigurákat. Az építési élmény is nagyon jó egy cseppet sem untam, pedig nyílván a creator vonal miatt ez inkább gyerekeknek szól. Változatos az egész összerakás és jó látni milyen összetett építmény alakul ki a kezünk munkája során. A végén mikor ránéztem sajnáltam, hogy felnőtt vagyok, fél karomat adtam volna egy ilyen várert gyerekként + eszméletlen időt el lehetett volna vele tölteni különböző csatákat lebonyolítva. Tudom sokaknak megvan a topikban illetve össze is van rakva, de aki esetleg gondolkozik ilyesmiben akár gyereknek akár saját magának, az szerezze be, nem fogja megbánni.
    Részemről valamikor a közeljövőben megépítem az egyik 3x MOC-t belőle /2 másik még padláson figyel bontatlan dobozban/ illetve több MOC is tervben van véve ebből. Egy szó, mint 100 számomra ez bármennyire is egy egyszerűbb szett 10/10-es, örülnék, ha több ilyen igényes készletet adna ki a lego. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon várom a kovácsműhely összerakását is..
    Végül pár kép:

    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák