Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz HUN_Sector #61101 üzenetére
Pont 27-én megyek Auchan-ba...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz tothking #61099 üzenetére
Basszus megoldódott. A 2 éves kis szomszéd töki youtubozott a telefonomon és szerintem elnyomott valamit az adatvédelem és biztonság, illetve a webhelybeállítások oldalakon is. Egész idáig játszottam a beállításokkal bújtam a netet hogy mi lehet a gond. Aztán a lego oldalára be tudtam lépni utána meg ide nem, de most elvileg műkődik már minden. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz tothking #61100 üzenetére
Szerintem felesleges ennyire előre gondolkodni. Ki tudja 18 év múlva hol lesz, illetve hol tart a Lego egyáltalán lesz-e még lego. Amennyiben lesz is, lehet a Star Wars dologra már csak úgy tekintenek mint valami retro dologra. Lehet a játékokat már a virtuális térben játszák. Én nem merülnék bele annyira, ráadásul 18 év elteltével nem lehet tudni milyen lesz a műanyag állaga, egyáltalán érdekli-e majd a gyereket hogy te mit terveztél 18 évvel korábban. Nem mondom hogy próbaképp egy egy nagyon jó akcióban lévő készletet nem érdemes megpróbálni eltenni, mert nem lehet tudni, de valóban 18 év utan a készlet élettartama ki fog futni. Jelenleg gyűjtik a legot és értéke van, de befektetni ebbe hogy majd 18 év után is értéke lesz biztos nem mernék. Én csak azt látom hogy a 10 évvel ezelőtti készletek is számomra már gagyilag hatnak, a 20 évvel ezelőttiekre pedig nem mondok semmit, vajon a mostaniakra hogy fognak tekinteni újabb 20 év múlva.
-
tothking
csendes tag
Igen, ezt a 18 évet túl gondoltam, csak olyan jól hangzott, hogy akkor kap majd valamit, amit akár jól el is lehet adni.
Valószínűleg egy-két darabot tartanék akkor meg hosszabb időre. Ne feledd, a retro mindig és mindig él. Ha csak körbenézel, szinte mindennek van másod -és harmadvirágzása is, és tuti mindig lesznek ilyen beállítottságú emberek, akik nem csak virtuálisan akarnak a térben tekeregni...
Köszönöm a véleményed, mindenből tanul az ember.
Tény, ami tény, jobban kell pörgetni és próbára lehet elrakni a későbbiekre is valamit, hátha. -
rbgm
csendes tag
válasz balint82 #61106 üzenetére
Sztem bor helyett inkabb LEGO-t tegyel el a fiadnak, mert a borral nagyon konnyu nagyon melleloni.
18 ev mulva max vmi jo evjaratbol szarmazo aszu marad csak rendesen elvezheto, a tobbi eloregszik, es nemigen fog semmit se erni (hacsak nem talalsz majd egy nem hozzaerto palimadarat).
Nagyon csucskategorias francia borral meg esetleg beprobalkozhatsz, de ez az euroezresek szintje, es ott is inkabb a presztizs miatt erhet majd tobbet, nem azert, mert annyival jobb lett.
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
addikt
válasz HUN_Sector #61115 üzenetére
Vmi 20%al nőtt a bolti lopások száma, igaz azok nem hiszem legót lopnak. Ennek is elejét lehetne venni a megfelelő büntetéssel, mondjuk hírtelen meghintenek egy fél millás pénzbírsággal egy ilyen mutatvány után, garantáltan nem bontasz ki többet semmit..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mozaart
aktív tag
válasz Tyler Durden #61116 üzenetére
Ezek tul nyomo reszt elelmiszerek. Szomoru.
Nagyon kellene egy Robin Hood.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Mozaart
aktív tag
válasz Major Lion #61112 üzenetére
Szép új világ. Vajon meddig maradnak ok a Lego buvoleteben. Kis digitalis lurkok.
-
joe-ker
senior tag
válasz Tyler Durden #61116 üzenetére
Levágni a kezét mint a középkorba.
-
Mozaart
aktív tag
válasz Major Lion #61112 üzenetére
30as kolleganőm 18 x éves roplabda tarsai is ilyenek. Kiveszik kolleganom kezebol a telefonját. Rendeltek neki spotify elofizetést.. Fene nagy digitalizació. De vajon tudnak e szemtől szembe nézve kommunikálni es osszinten meghallgatni a masik embert.
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
-
RapaNui1
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
Elkészültem a Motoros világító toronnyal. Nagyon jó volt építeni, minden percét élveztem és a végredmény is gyönyörű lett. Végre nem egy szokványos autó, ház, vagy ilyenek, bár ez is egy épület, de mégis más. Pont jó a mérete nem túl nagy aki várost épít beleillik a városképbe. Számomra az Old fishing store, a Középkori kovács és a Lombház mellett a helye, igazi gyűjteményi darab. Nem bánom a rá kiadott pénzt, a gyűjtemény egyik legszebb darabja. Jól ki van dolgozva a kis házikó belseje is, szerintem jók az arányok is, van egy kis kincses barlang és külön jópofa hogy nem csak a vilagítótorony világít hanem a kis házban a kandalló vagy tűzhely is. Nagyon hangulatos az egész. Nem tudom sötétben mennyire erős lesz a fénye, de nem is ez a lényeg. Szerintem nagyon eltalálták, akinek az Eiffel torony túl nagy volt az ezt imádni fogja. Egyetlen hátránya valóban csak az ára, de szerintem egy lego rajongónak aki nemcsak a hasznot nézi benne kötelező darab.
-
JeepD
újonc
válasz magickonfig #61127 üzenetére
Köszönöm! ☺️ Jó a szemed! 😉
-
-
czanga
őstag
Kellemes ünnepeket, és kevés LEGO alkatrészre lépést kívánok mindenkinek!
-
lazioforever
tag
Bár inkább csak olvasom a fórumot, és csak ritkán szólok hozzá érdemben a témához, én is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!
Végre lesz időm nekem is egy kis építgetésre, majd jövök pár fotóval, ha kész vannak a művek.
-
addikt
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Gyerekemnek vettem egy lego vonatot. 60336.
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel de a motornak ami hajt annak elől kell lennie vagy hátul? Mert én úgy gondoltam, hogy elől de akkor ha a távirányítón megnyomom a plusz gombot hátra indul el.
Mit csinálok rosszul? Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
cekkk
veterán
válasz dellfanboy #61134 üzenetére
Fordítva hogy lehet bekötni? A csatlakozón egyik oldalán van érintkező és az aljzatba is ha jól láttam csak egyféleképpen tudom bedugni.
-
t1
addikt
válasz Tyler Durden #61132 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz dellfanboy #61137 üzenetére
Ezért kérdezem, hogy itt a hajtott kerekek tolnak vagy húznak? Mert ha tolnak akkor jó, ha pedig húzna vagy is elől kéne lennie akkor valami nem jó. Soha nem volt ilyenem, ezért kérdezek.
-
addikt
-
cekkk
veterán
-
balint82
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Google Pixel 4a
-
Ciccuka