Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz Tony21 #34514 üzenetére

    szerintem sokan le tudnak redukalni a vasarolando temakoroket, ha akarnak.

    mikor itt a topikban, meg lego forumokon is olvasom ezt a "megint kolteni kell" "tul sok a nagy keszlet, nem lehet lepes tartani" dolgokat... kerdem en, miert kellene? ha sokan kepesek lennenek egy uj keszlet megjelenesekor ket percet leallni gondolkodni rajonnenek, hogy nem feltetlen van szukseguk ra (jo persze most bele lehetne menni teljesen, hogy kinek mekkora szuksege is van muanyag jatek kockakra felnott fejjel). sajat allitasa szerint kiallitani nem fogja, mivel nincs hely es ideje se tobb, meg ugye draga is, de azert "kell".

    en is mondtam anno, hogy huu ez meg az kell. aztan rajottem, hogy felesleges. mert pl kitenni egy onmagaban jol kinezo keszletet nem fogok es a legtobb, nyersanyag szempontjabol is sokszor gyaszos.

    igy maradt a modular es winter village vonal es kb ennyi. utobbi is az elmult ket evben szep lejtmenetben van. plusz azok, amik tetszenek, de ott nem letelemem a komplett sorozat osszegyujtese. es mino meglepo, rengeteg penzt lehet igy sporolni. ami aztan elmegy moc alapanyagra, de ez mas teszta. :D

Új hozzászólás Aktív témák