Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
lm83
őstag
válasz Napfénysüti #34496 üzenetére
Hát a kifutó szetteket meglehet venni annyiért. Most több friends szett van -50%-os kiárusításban (amikre nekem 2 kisfiúval szerencsére nincs szükségem), illetve volt polc címkéről nézve más szett is csak azt már elvitték ahol én néztem (Tűz a dokknál, ninjagó pörgettyű, legkisebb technic szett)
-
Warton
őstag
A Mariot vette már meg valaki? Mik a tapasztalatok? A gyerek nagyon szeretne egyet, de félő, hogy kb. félóráig lesz érdekes aztán annyi.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz czanga #34491 üzenetére
Árkád SPÁR-ban is ilyesmi árak voltak tegnap, amik szerintem teljesen rendben vannak. Elmentem A hivatalos LEGO boltba és a játékszigetbe, ennél csak drágábban láttam. A kis LEGO Technic traktort néztem: SPÁR-ban 2500, LEGO boltban és játékboltban ugyanaz 3200. Kb. 30% kedvezmény.
Webshoppal is össze lehet hasonlítani, de ott postköltség van, vagy érte kell menni, de biztos, hogy pár napot várni kell, itt meg a kiló kenyér és a 2 liter tej mellé berakod a kosárba aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Warton #34503 üzenetére
Nálunk nagyon felemás volt a dolog. Én felnőtt fejjel szimplán nem értem a koncepciót (real life videójáték, wtf), a 3 éves egy darabig eljátszott a figurával és a többi szereplővel de teljesen hidegen hagyta az interaktivitás, a 12 évest szimplán nem érdekelte. Viszont hallottam olyanokról ahol giga pályákat építettek a gyerekkel együtt és napi szinten játszanak rajta.
Saját véleményem az hogy az interaktivitást meg a pontgyűjtögetést hiba volt belerakni, kb 2 perc átlátlni hogy milyen stratégiával lehet a legtöbb pontot gyűjteni az adott pályán és az tuti hogy valami olyan megoldás lesz amivel csak az ellenség kódjait szkenneled folyamatosan és egyáltalán nem mész végig a pályán. Ha meg kitalálsz hozzá szabályokat hogy jobban hasonlítson a videójáték menetéhez akkor arról szól az egész hogy mindenki a másikat figyeli hogy mikor próbál csalni.
Még azt a kategóriát tudom elképzelni aki nagy Mario fan és kirakja a polcra a csillió karaktert meg pályaelemet mert jól néznek ki.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Warton
őstag
válasz kbalage2 #34505 üzenetére
A leírásodból nem tűnik felemásnak, hanem inkább "kudarcosnak".
Két gondom van az egésszel.
1. csak egy Mario van a dobozban, a játék kibontásakor már látom, hogy összeveszik a két gyerek, hogy kié legyen a Mario, ha a két koki kiosztása és negyedórás duzzogás után ezen túlllendülünk, akkor is
2. a kezdő szett pályaügyileg nagyon gyenge (az árához képest), ebben én nem látok 15-20 percnél több játékot (összeépítés után) és akkor sokat mondtam. A kiegészítőket elnézve azok sem dobnak olyan sokat a készleten, talán a Bowser kastélya, ami önmagában megállja a helyét és nagyon menő, de ahhoz meg nem jár Mario, legalább tettek volna bele egy Luigit tosszák+ és külön sem lehet megvenni csak a kezdőkészletben van Mario. Valószínűleg ahogy mondtad, hogy egy gigapálya összerakása esetén sok ilyen kódolvasós izével már jobb élmény lehet ezzel játszani.Lehet az lesz, hogy a meglévő LEGO kockáimból építek egy Mariot aztán csá. És a Mario megmarad az emulált SNES-ben a gyerekeknek.
-
nagyúr
-
kbalage2
aktív tag
válasz Warton #34506 üzenetére
Nálam általában a pohár félig tele van és nem félig üres, szóval próbálok jó szándékkal hozzáállni ezekhez a dolgokhoz, de a Mario esetében ez valóban nehéz Tudományos érdeklődésből vettem hozzá egy csereruhát, hátha... na annál nagyobb marhaság nincs az egész felhozatalban. Kicseréled, és akkor nem a sima ugrálásnál kapsz néha coin-t hanem falon ugrálással. Ja és más hangja van ha bekapcsolod. Hurrá
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
azka79
aktív tag
A mariot majd akkor kell megvenni mikor a hiperek féláron kiszorják.
-
tPedro_
őstag
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Napfénysüti #34507 üzenetére
Mamutban sparban néztem ezeket a szetteket.
-
Tony21
tag
Azért szerencsésnek érzem magam, ami a vásárolandó témaköröket illeti. Creator (főleg a kicsi 3in1-ek, ezekből lehet gyorsan alternatív modelleket összerakni - 31087-nél 46 darabnál tartok :D ), Technic, illetve City a gyerek miatt, valamint néha egy egy Ideas. Se Star Wars, se Mario, se Ninjago, se semmi más :)
-
LÁZ
Topikgazda
expert dinner van megint legóéknál, 50k, de itthon se olcsóbb, talán fészbuk 45, aztán ha kivezetik....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
válasz Tony21 #34514 üzenetére
szerintem sokan le tudnak redukalni a vasarolando temakoroket, ha akarnak.
mikor itt a topikban, meg lego forumokon is olvasom ezt a "megint kolteni kell" "tul sok a nagy keszlet, nem lehet lepes tartani" dolgokat... kerdem en, miert kellene? ha sokan kepesek lennenek egy uj keszlet megjelenesekor ket percet leallni gondolkodni rajonnenek, hogy nem feltetlen van szukseguk ra (jo persze most bele lehetne menni teljesen, hogy kinek mekkora szuksege is van muanyag jatek kockakra felnott fejjel). sajat allitasa szerint kiallitani nem fogja, mivel nincs hely es ideje se tobb, meg ugye draga is, de azert "kell".
en is mondtam anno, hogy huu ez meg az kell. aztan rajottem, hogy felesleges. mert pl kitenni egy onmagaban jol kinezo keszletet nem fogok es a legtobb, nyersanyag szempontjabol is sokszor gyaszos.
igy maradt a modular es winter village vonal es kb ennyi. utobbi is az elmult ket evben szep lejtmenetben van. plusz azok, amik tetszenek, de ott nem letelemem a komplett sorozat osszegyujtese. es mino meglepo, rengeteg penzt lehet igy sporolni. ami aztan elmegy moc alapanyagra, de ez mas teszta.
-
wrrs
tag
válasz #75376384 #34516 üzenetére
Sokadjára olvasom itt, hogy többen vagyunk, akiknek elfogyott a helye. Pár napja megálltam a nappaliban, körbenéztem, vártam azt a bizonyos 2 percet és rájöttem, hogy ennek így semmi értelme. Bútorokat vettem és készíttettem, hogy kirakjam a készleteimet. Szépen leemeltem az első modellt és szakszerűen szétszedtem, bezacskóztam. Aztán újra és újra és újra. Eltelt 3 nap. 40 készlet van már dobozban, de mintha semmit nem csináltam volna... Viszont lett helyem a szekrényben lévő bontatlan finomságoknak.
Nem kell ezt így csinálni. Nem kell kiállítani minden apró készletet. Én sem csak nagy dolgokat veszek. Kirakod pár napra/hétre és aztán mehet a dobozba. Esetleg átmenetileg kicsit legózgatsz belőle, 1-2 alternate összerakási és aztán hűvösre vele.Engem már zavart és rendesen lehangolt, hogy minden nap láttam, hogy milyen értékű készleteket kerülgetünk. Most van tér, levegő és újabb lehetőségek.
Sajnos én is MOC párti vagyok. Főleg a saját tervezésűeket imádom (Stud.io -> fizikai megépítés). Na ezekből nem lesz eladás később soha! Szóval a dobozos készletek kb. erről szólnak, amit írtam.
Érdekes, hogy sok készletet megtalálni jelenleg is, amiket bőven 50ezer felett adnának a habzó szájú brickerek, közben meg apuka+kisfia megunta és cakkpakk egy tizesért szabadulnak tőle (mert összeépítés után max. kétszer rábrummogott a gyerek...).
Ma már tudom, hogy ebből nem lesz biznisz. Kamuk ezek a kifutott készletek arany áron való hírdetései. Senkinek nem kellenek. Éppen a minap gondolkodtam el azon is, hogy a Ninjago Movie robotjai milyen frankó szettek, de aki eddig nem látta a filmet, és mondjuk megnézi gyerekkel/anélkül és tetszik neki, az tuti nem fog 3-4x-es árat adni értük.
Aminek itt értéke van az a modular és az Ideas vonal, meg persze az SW, de az már divat lett.
Ha valaha totál elvesztem az érdeklődésemet a LEGO iránt, akkor is meg fogom venni a soron következő modular és Ideas készleteket. A többi tényleg csak műanyag játékkocka.[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Jobban élvezem lassan a duplot. Hamar kész van, gyors sikerélmény :)
Ráadásul kislányom feldugott az orrába egy 1*1-es elemet a hétvégén, amit ráadásul a kòrházbòl vissza sem adtak :/ -
nagyúr
válasz #75376384 #34516 üzenetére
Én is így vagyok vele mint te. De szerintem az valami függőség lehet mint az alkohol, cigi vagy a drog. Legyünk őszinték, senkit nem köteleznek Lego vásárlásra fegyvert tartva a fejéhez.
Tök jó móka én is szeretem de azért csak ésszel költekezem. Mondjuk szerencsére nekem itt van a feleségem is hogy véletlenül se essek túl nagy kísértésbe.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Freddy76
addikt
Megvettem életem első Lego adventi kalendáriumát... Most azon gondolkozom, hogy bontsam ki mindet, és keressem meg benne a pulcsis Darth Vader figurát (csak azért vettem meg), vagy adventi időszakban bontogassam...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
Srácok, járt már valaki úgy a Lego gyári honlapjával, hogy rendelt, de még a futárnak sem adták át a csomagot?
16-án megvettem a Batmobilt és kaptam egy tracking számot, de a dpd ilyen számmal nem talált csomagot. A lego-nak is írtam de még semmi... Már kezd elegem lenni..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Segal
veterán
válasz Sub-ZeRo #34531 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
balint82
senior tag
Lego Ghostbusters ecto-1 10274 - már azt hittem megúszom a karácsonyi szezont egy batwing-gel.
Google Pixel 4a
-
Mahrenburg
őstag
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Throme
veterán
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #34540 üzenetére
az elvileg már idén nem lesz, úgyhogy max decemberben lehet vmi szivárogtatás
@Throme: már november végén szokott info lenni a decemberi cuccokról, meg az ajándék készletről, sztem blackfriday után már előkerülnek dolgok.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
A 15-én leadott rendelésem a batmobilra, meg az ajándék robotokra úgy néz ki eltűnt fű alatt... Hívott kb 2 órája egy +44-es szám, egy kedves hölgy szólt bele, hogy látja az emailt amit írtam és ő sem lát semmit a rendelésből, csak annyit, hogy mintha eltűnt volna. Én a dpd-vel felvettem a kapcsolatot és írták, hogy náluk nincs ilyen csomagszám amit adtak a Legónál... Szóval az valahogy a raktárból lába kélt a rendelésemnek. A nő valahogy így mondta.
Szóval annyiba maradtunk, hogy kapok egy újat, már küldi is, annyi különbséggel, hogy a robotok már nem lesznek benne... Ha netán a másik megérkezik, akkor vegyem ki nyugodtan és írjak nekik, hogy mikor küldjenek egy dpd futárt a csomagért... Szóval jó hogy nem karácsony előtt rendeltem tőlük."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HUN_Sector
őstag
Fehérváron az Auchanban full ranfom lego árak vannak, köszönőviszonyban sincsenek a kirakottakkal. Pl y wing egy ezreddel olcsòbb (13490), a leárazott trollok is is olcsòbbak, friendsek, cityk, adventi naptárak. Katyvasz. Hosszú lenne felsorolni mi nem stimmel.
-
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #34545 üzenetére
Ennyi mindent lecsipogtál? :)
Érdemes kinézni holnap, vagy felejtős? -
törölt tag
Nem szoktam ilyeneket linkelni, de ez a vonatos cucc valami csodás. Minden másodperce arany szvsz. Muszáj lesz vonatokat vennem.
ime [link]
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
válasz Tony21 #34546 üzenetére
vagy 40-50 tételt vittem aleolvasóhoz.
A cuccok árukereső alá kerültek. Mint írtam, y wing 13500, troll készletek kb 10-20%-al voltak a kiírt akciós árak alatt, a friendsek egy része is olcsóbb volt, swcalendar is olcsóbb, bár a 9990 nem jó ár. Nem csak a kerek áras, meg XY90-re kihozott, hanem a XY99 végű készletek is mutattak néhol eltérést.
Viszonteladni nem éri meg. Ha van olyan, amit önmagadnak keresel, akkor megérheti. -
LÁZ
Topikgazda
berlinben vkinek ismerőse?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest