Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz turikoczka #23452 üzenetére
Dumbledore mennyire kemény már.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #23452 üzenetére
na, majd a csájénak jó lesz ajcsiba
ps. nincs valakinek pár napra kölcsönbe egy kártyafüggetlen telója?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
llaszlo
veterán
Eltört egy ilyen szelepem. A fenti pótló linken (bricks and pieces) próbáltam már többféleképpen megadni az elem számát, de sehogy sem adja be. 8042-es szett száma. Jó régi. Mi lehet a száma ami alapján megtalálnám. Ha esetleg van valakinek felesleges, akkor szívesen veszem a pm-et is.
[link]A Technic autó modellek közül melyek azok amik a legkomplexebbek? Pl amilyen a Porsche modell is. A váltó is működik benne, kettős diffi stb. A hasonló modellek érdekelnének még. Láttam, hogy van Enzo Ferrari is.
-
Fr0z3n
őstag
Láttátok az új hp figurákat?
-
bobafett
tag
válasz turikoczka #23463 üzenetére
Lesz, Voldemort csak minden 4. dobozban lesz. De lehet, hogy ez csak pletyka.
-
Pötyi
őstag
-
nagyúr
válasz #75376384 #23471 üzenetére
Szívesen. Bocs a minősgért de későn értem haza.
Nekem is bejön, de csak a Fordokat fogom gyűjteni. Mondjuk a zöld Porsche is tetszik, de azt még nem veszem meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Djuree
félisten
na itten van voltron papa. nem vágom mi ez a voltron, de jól néz ki. meg sok darabos...meg 180usd lesz..ami meg sok.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
turikoczka
aktív tag
https://ideas.lego.com/projects/2a2ec583-9836-4868-8dc7-6b3bb0a2fe80
Néha néha van pár jó ideas Nem úgy mint a Voltron..
-
hulp01
senior tag
válasz Djuree #23473 üzenetére
Ez batár nagy lesz. Kiskoromban mindig álmodoztam, hogy de jó is lenne Lego Transformers. Bár ez sem az, de egy lépés abban az irányban. (Tudom, az másik játékgyártó.) Nagyon kíváncsi lennék egy átalakulós Lego robotra.
(#23474) turikoczka Igen, csak a robotra a gyerekek is rákattanhatnak, erre az ősvonatra meg kevésbé. Függetlenül attól, hogy amúgy jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Gyerekek nagyon sok bontatlan szettem van már
Janaboy
-
[CsuCsu]
őstag
Voltron mint marka nem erdekel, de egy batar mech-re befizetek, akarmi legyen is az
-
Tony21
tag
válasz Djuree #23473 üzenetére
Eredetileg a 80-as években készült rajzfilmsorozat, aztán készült belőle több modernebb széria is (5 oroszlán robot át tud alakulni egy hatalmas robottá - Voltron - hogy megvédje az Arus bolygót és lakóit a gonosz Doom bolygó lényeitől).
Idehaza nem nagyon ismert, akkoriban (80' vége, 90' eleje) a Sky Channel-en lehetett látni idehaza.
Amolyan Transformers és Power Rangers katyvalék, anno gyerekként jó volt -
törölt tag
Dobtatok már ki dobozt?
-
Djuree
félisten
válasz #75376384 #23483 üzenetére
régebben kidobáltam. de az utóbbi években nem dobtam ki.
bár amit most vettem külföldről dobozsérültként lett hirdetve, de azt nem gondoltam hogy konkrétan celluxxal van 3 nagy darabból összeragasztva. szval ez teljesen tropa...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Freddy76
addikt
válasz hulp01 #23488 üzenetére
Múltkor mondtam a feleségemnek, hogy nem lehet a pincében helyet találni a cipősdobozai miatt, nem tudtam hova tenni a Bugattit, UCS Y-Winget, Modular Downown Diner-t... Egyáltalán nem volt megértő, ez kicsit fájt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én ragaszkodom ehhez a sok kartonhoz.
A zacskókat se dobáljátok amúgy ki?Hétvégén padlástakarítás lesz. Asszem megvan mi fog kerülni a lekerülő szemét helyére. Még azon gondolkodtam, hogy mennyire barbár dolog megbontani rajtuk az összes ragasztást és mint egy sima kartondobozt tárolva “összenyomni” őket?
-
Hintalow
senior tag
-
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Hintalow #23492 üzenetére
Hát nem vagyok olyan fiatal azért, de még akkor kis csecsszopó voltam, nekünk nem voltak csak az alap csatornák, azon meg csak dragon ball volt.
Mintha a tékából vettem volna ki voltront, volt ebböl rendes hosszú mese is nem? Valami dereng...de lehet az transformers volt.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Vettem németböl egy hibátlannak hirdetett jabbas sail bargot, ahhoz képest van sok törött karcolt rész, meg egy adag hiány. Még jo h a paypal segiteni fog ha a srác nem utal vissza egy részt a vételárból.
Utoljára vettem használt szettet külföldről, csak a szopás van vele mindig. Itthon viszont vannak jó tapasztalatok is. Vettem párat itthonról is, remélem azok hibátlanok tényleg, majd jövö héten kiderül.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bobafett
tag
Mert nem tőlem vesztek hiánytalan készleteket. Eladtam már vagy 100-at, de még senki ne jött vissza reklamálni.
Djuree: 75020-as volt vagy a korábbi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest