Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
egy külföldi fórumra írt vki /egy meg nem nevezett, de megbízható forrásra hivatkozva/, és állítólag majd még szivárogtat, persze fenntartással érdemes kezelni, de majd úgy is jönnek még szivárogtatások ezügyben, az héccencség
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
b12gege
csendes tag
"Noooooormális" az, ha hétfőn délután 2-kor rendeltem a Lego-ról és még ma is csak az "in warehouse" díszeleg a rendelésem állapota mellett?? A korábbi rendeléseimnél emlékeim szerint sokkal jobban igyekeztek.
Tudom, hogy Húsvét meg minden, de kapják már össze magukat. A lóvét persze tudják 27 másodperc alatt zárolni... -
Ereshkigal
őstag
Én meg nem rendeltem, mert nem találtam semmit. 75140 mondjuk érdekelt volna ennyiért, de out of stock.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
némi info, akit érdekel, eurós vásárlás ügyben
-előreláthatólag április végén, vagy május elején jön haza az illetékes, szóval addig, ha érdekes vmi eurós árban/osztrák lokalizáció, akkor hozzá tudom rendelni, ő pedig elhozza amikor jön.
-legkésőbbi időpont egyelőre április 24 a rendelést illetően, de van rá esély, hogy a snowspeeder is beleférhet, ha azon a 7végén jön majd
- fizetés természetesen nekem, aztán kattintokakit érint, vagy gondolkozik vmin, nyugodtan zaklasson
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bobafett
tag
válasz Ereshkigal #13855 üzenetére
Most úgy rendeltem, hogy megnéztem, hogy ha a 3x VIP pontot, plusz ha eladom a VW Beetle-t 6e körül kivonom az árból, akkor jobban jövök-e ki, mint az átlagos itthoni árak, webshopok/jófogás/facebook.
-
EGOKA
tag
Na, szereztem végre pár apróbb Monster Fighters készletet (9461, 9462, 9463, 9464). Sajna kicsit hiányosak, most próbálom meggyőzni az eladót, h esetleg keresgéljen még otthon.
Plusz egy 75003-ast, ebből is hiányzik 5 elem, meg van benne színcsere.
De a lényeg a Monster Fighters! Pont akkor jöttem rá, hogy újra LEGOznék, amikor ezek kifutottak, és persze nekem meg ezek kellettek volna... Bár ebből is leginkább a kastély...
Már csak hely kéne nekik.
Szófosás off.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
Djuree
félisten
nekem egy ilyen kis apróság érkezett ma:
a snowspeeder így kimarad most, de ez kárpótol, láttam múltkor élőben Miskolcon, nagyon komoly.ezt meg a tescoban lőttem:
azt hittem az auchanban drága 1300-ért.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Ereshkigal #13864 üzenetére
á semmit. baromi drága minden, semmit nem láttam ami megéri.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
batmanéhes
tag
rendes kamion [link]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz batmanéhes #13866 üzenetére
nincs több kérdésem
-
Ereshkigal
őstag
válasz r.levente75 #13868 üzenetére
Te legalább tudod kire fogni.
-
Fr0z3n
őstag
Segítsetek
Ti mit vennétek? Van kb 20k amennyi most van elkölteni. És a választék:
42065 rc verseny hernyótalpas
42053 Volvo rakodó
speed champion készletek: 2 Ford gt, 2 camaro, amg merci. Ez mind bele férne. -
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #13868 üzenetére
ebayen csaptam le egyre. de van itthon is úgy láttam, gugliba írd be, árgép vagy árukereső megmutatja hol a legolcsóbb. sajnos elég drága itthon még legolcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabip
csendes tag
Egy kis beszámoló a budaörsi kockakiállításról:
Kezdeném azzal, hogy NAGY csalódás volt a kiállítás összképileg...
A feleségemmel mentem a gyerekek ezúttal otthon maradtak, nem mennék bele most, hogy miért, legyen elég annyi, hogy kicsik.Az egész kiállítás nem nagy, hiába tűnik annak. Vannak autentikus diorámák több féle stílusban, de valahogy nem állnak össze főleg nem a City asztalok, de az egyedi kreálmányok sem hagytak nyomot bennem, a Titanicról a képek alapján is tudtam, hogy elnagyolt és nem méretarányos legalább is a minifigekhez képest nem stimmel. A fedélzet sivár, nincs rá jobb szó, mintha elfogyott volna a pénz a befejezésre...
Ott voltak az emberi testet bemutató modellek, de ott nem jött ki a Lego szépsége, sokszínűsége, túl homogén lett ez a rész. Volt pár nagyobb modell de ilyet már láttunk 100 helyen már nem nyűgöz le, az hogy idehoztak egy ~240cm magas Lego embert nem fog meghatni.A látogatás alatt hiányzott valami, a végére azért összeállt a kép:
Hiányoztak a 80'-90' évek klasszikus szettjei témái. 2005-től gyártott Legokat láttam, szinte kizárólag.
Semmi nem volt a 90' évek City szettjeiből, vasút, konténer szállító hajók kikötővel, régi repülőtér stb..
Kalózok, amik a gerincét adták a 90-es évek elejének, SEMMI csak a 10210 és a két Karib hajó volt kirakva szó szerint pókhálósan, illetve egy szellemhajó kreálmány, ami giccsparádénak tökéletes volt... A régi várak, sehol, csak a két utolsó a Nexo előttiek. Régi space sehol egy nyomorult szettel se.
Gondoltam majd a Technics, de nem ott se volt sokkal jobb a helyzet ha nem számítom az egyetlen Technics verdát a 80-as évek végéről... És olyanokról mint a Fabuland, úszó hajók, Pradise, Viking ne is beszéljünk. Helyettük volt Friends összehányva de ugyan azok, mint amik az elmúlt 3 évben kijöttek ízléstelenül elhelyezve vagy a hatalmas Duplo vitrin amiben alig egy éves szettek voltak és a kutyát se érdekelt, vagy a Mummin ami valahogy nem volt se érdekes se különleges. A vidámpark is inkább a láttam már hasonlót kategóriába tartozott.A SW szettek se javítottak az összképen, a nagy csillagromboló korrekt volt ezt nem firtatom de a többi. Állítom, hogy nektek akik a forumot olvassátok több UCS és sima SW szettetek van mint ott... A diorámát bárki csinálhatta volna, a Millenium Falconon, R2D2, SSD-n és a X-Wingen kivül nem is emlékszem más UCS-re. A szobrokat nem is akarom említeni annyira borzalmasak voltak.
Végezetül a Lego bolt, hát ilyen pofátlan árakat keresnem kell de tényleg itthon és ami a szép, hogy az árcímke, minden doboz elejére volt ragasztva egy rikító narancssárga matricával, azzal a fajtával ami frankon letépi a festést...
Az Indi és a középkori-fantasi dioráma tetszettek és a LOTR szettek de azok se voltak szenzációsak és nem is teljesek...
Amúgy a vonatokat nem értettem de tényleg, nem az eredeti vonatokat építették meg hanem saját borzalmas dizájnú förmedvényeket építettek a 9V-os alapokra, volt pár szép pulman kocsi de ezek nem javítottak az összképen...A Lego rajongóként mondom, hogy csalódás és nem érte meg a pénzét...
-
Throme
veterán
válasz bobafett #13879 üzenetére
Itt a fórumot olvasgatva kezdtem megismerkedni (képek, videók a neten) az épületekkel, és nem gondoltam volna, hogy megfognak. Csak pár kisebb házat szereztem be, és több nem igazán lesz megvéve, de ha lenne lehetőség, akkor szívesen birtokolnám a nagyobb szetteket, és építgetném sorban őket, majd - úgymond - kiállítanám otthon.
Ez a szett, amit vettél, annyira klassz, hogy - bár nem ismerlek - Téged is beszippant a végén, közös építés lesz belőle....szvsz
(#13880) Szabip: Nem vándoroltam el a weboldalukra, mennyi a beugró? Nekem nincs olyan messze, és a leírt borzalmak ellenére, azért megnézném (lehet).
-
balint82
senior tag
De szép gyűjtemény, azok a Castle készletek.
Google Pixel 4a
-
Szabip
csendes tag
válasz Throme #13882 üzenetére
Az attól függ mikor mész és hányan vagytok.
Hétköznap 1950.- ft mindenkinek, nincsen gyerekjegy ha jól emlékszem.
Hétvégi jegy 2200 körül van, ha 4-en mentek 2 gyerekkel akkor 1950/fő.
Szerintem drága, nekünk fel is kellett utazni Fehérvárról.
Éreztem már a képek alapján is, hogy valami nincsen rendben, ott ez be is bizonyosodott.
-
Mcray
senior tag
Van itt valaki, aki szereti a lépegető robotokat pl: Battletech/Mechwarrior, Star Wars stb?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Mcray
senior tag
Na az ED pont hasonlít az általam megformált Mechwarrior 4 féle Vulture lépegetőhöz
itt pedig egy kép referenciának: Vulture mech
Látható hogy két eltérés van az enyém és a referencia között, ami szándékos, mert a Battletech könyvekben szereplő Vulture-nek csak 20 rakéta vetőcsöve van oldalanként pontosan így elhelyezve.Illetve a vádlija nem szögletes, hanem lekerekített.
Sajnos az X-wing MOC megakasztott és pihenésnek ezzel foglalkozok most
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
PR0JECTNR56
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #13893 üzenetére
Igen, arra. Lenne pár ötletem, amit szívesen látnék lego-ban. Letöltöm, aztán ha lesz még kérdésem, jövök.
Úgyis lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #13895 üzenetére
Csak nem csúszok le annyira. Bár, ha belegondolok, hogy mennyi cucc van a fejemben, amiket meg szeretnék venni, akkor lehet: Csillagromboló, Orthanc tornya, egy Tigris tank (lehetőleg valami motoros, távirányítós verzió). Attól tartok, a korábban fotózott hajó, amit lányomnak vettem korábban, csak a kezdet volt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz echterion #13896 üzenetére
Az LDD egy remek eszköz arra, hogy kiéld a kreativitásodat és köszönhetően a viszonylag nagy adatbázisnak köszönhetően (amelyet viszont ritkán frissítenek, tehát a legfrissebb alkatrészeket, illetve a nagyon régieket nem fogod benne megtalálni) elég sok feladatra alkalmas.
Főleg, ha Star Destroyer és motoros Tigris tank szerepel a listán, amelyek komplexitása azért megkövetel egy virtuális teszt terepet még mielőtt belevágsz.[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Valamilyen konzolon játszottatok már valamelyik legós játékkal?
-
echterion
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest