Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz Freddy76 #13396 üzenetére
Egy Super Start Destroyer is. Nem is várom el, hogy minden minifig arányos legyen. Sőt, nekem pl az tetszik a legjobban a legoban, hogy le tudják egyszerűsíteni a dolgokat. Ha megnézed a modularokat pl, akkor hiába batár nagyok, ha a valóságban ilyen épületekben kellene élnünk, hát... mégis nagyon adja a hangulat, az apró részletek. Számomra ez a LEGO.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Ereshkigal
őstag
Az elmúlt napokban sokat nézegettem legókat, árakat; akciókat csak a 30e Ft alattiaknál láttam. A drágábbaknál (60-80e) kb. hány százalékos akciókra lehet majd számítani, pl. kifutó termékeknél?
Lipton: Nekem tegnap megjött életem első komolyabb legója. Soha nem fizettem még futárnál kártyával, gondoltam, most kipróbálom. Első tranzakcióra azt mondta, sikertelen, a második OK. Hát sikerült kétszer leszedniük a pénzt a kártyámról. Írtam a DPD-nek, az OTP majd visszautalja a pénzt, 30 napon belül. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
én a mall.hu-tól dark souls 3 collectorsot rendeltem és a szép gyűjtői papírdobozt teleragaszgatták a majmok. nem is sikerült nyom nélkül leszedni. nem voltak képesek egy külön dobozba beletenni, pedig volt vagy 30k az ára...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jim-X
őstag
válasz batmanéhes #13407 üzenetére
Fasza "kis" UCS keszlet lenne
(#13406) Djuree :Hat ez gaz... Tenyleg nem tudom miert nem gondolnak erre
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Lipton
őstag
DPD hozott egy nagyon durvány összenyomott csomagot. A lego doboza biztosan sérült volt, az elemek ki tudja. A futár nem engedte kibontani csak ha kifizetjük - szuper. Amennyiben kifizetem és össze van nyomva (akár a doboza) akkor ki tudja mikorra és hogyan cserélik...
Ment vissza a lapos doboz a megfelelő hibakóddal.Felhívtam a boltot, elmondtam mi volt, írnak majd... Mondtam nekik, hogy ilyen áron szeretnék egy másikat. Készletük most nincs, remélem amikor érkezik megkapom majd ennyiért.
-
Fr0z3n
őstag
Faxa, akkor aggodhatok én is mit kapok :/
-
b12gege
csendes tag
-
Fr0z3n
őstag
Hol van már a jó öreg kockarako.hu minden szépen becsomagolva, legos karton meg minden...
-
Lipton
őstag
válasz lord.lakli #13411 üzenetére
mall.hu -> dpd
első gagyin csomagolt -> második végigrugdosta ahol érte (voltam már osztrák DPD depoban, ne akarjátok tudni, csoda, hogy valami kiért egyben... DHL rendszere ott sokkal "szebben" kezelte a csomagokat)
érdekes, a lego shop rendelésem patent csomagban hibáltanul érkezett meg, jól bepakolva, kibélelve
nekem eddig az edigital is, de pl a tchibo is jól csomagol -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na srácok.
Nekem is megjöttek a traktorok, de dobozhibásak természetesen. Mall.hu hibája egyértelműen, mert átlátszó nejlon-ba sikerült betekerniük a nem kis értékű készleteket.
Akit érdekel és lemaradt esetleg az akcióról az doboz sérülten viheti tőlem 35k-ért vagy ha nem lesz érdeklődő akkor visszaküldöm én is.
Ezt ne moderáljátok ki légyszi, ha lehet mert ha nem viszik el akkor még ma visszaküldöm őket. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
draco31
veterán
Az nem lehet, hogy ezek direkt ezért voltak akciózva, mert sérültek? Ahogy látom mindenki panaszkodik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Throme
veterán
válasz Fr0z3n #13414 üzenetére
Eddig nem volt gondom a lego webhop-okkal, pedig rendeltem pár helyről.
Annyi, hogy átvevő pontra szoktam kérni a szállítást. Lehet náluk van már egy előszűrés, hogy megtaposott csomagolást nem vesznek át, mert az az ő megítélésüket is rontja...Szóval nem csak egy vagy kettő jól csomagoló üzlet létezik. Ez a mall, amit a többiek kifogásolnak, tényleg gáz.
-
bobafett
tag
Nekem holnap jön a traktor. Majd jelzem, hogy mi újság, de még reménykedem benne, hogy nem lesz gond.
Ma jött egy másik rendelés tőlük, 3 kicsi készlet dobozban, szellősen, béleletlenül. Egy nagyobb meg fóliázva.
Ez már sajnos megnyomódott egy helyen, de még éppen vállalható. Nem értem miért nem készülnek fel erre.Mindenesetre jó lenne, ha mindenki írna nekik visszajelzést, hátha rájönnek, hogy ez így gáz.
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz bobafett #13426 üzenetére
Kb 2013 környékén rendeltem tőlük először, valamilyen Hobbit készletet. Azt fekete fóliában küldték el, a mostani rendelést pedig átlátszóban. Szemmel látható a fejlődés.
Viccet félretéve, mindenképp írjon nekik mindenki hátha eszükbe jut dobozokban küldeni a Legokat..
-
Djuree
félisten
válasz Saccco #13429 üzenetére
igen, ez a legmagyobb poén az egész lepinben. majdnem annyiba kerülnek, mint ha a legolcsóbb magyar webshopból veszem meg legóban az adott készletet.
pl. direkt néztem múltkor, legolcsóbb camper van vmi 30k volt akkor, a lepin 24k. akkor miről is beszélünk? megér 6k-t vkinek spórolni ezen? talán, ismétlen talán, ha fele annyi lenne a lepin még el is lehetne gondolkozni, de még annyiért is inkább lego. harmad ár már korrekt lenne...persze csak ha a minőség rendben lenne, de az se olyan amilyet ezen az áron várna az ember.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xedos
addikt
-
axod
tag
válasz Djuree #13432 üzenetére
Véleményem szerint ezt a régi, kifutott, most már horror áron árult szettek esetén érdemes megnézni. Egy példa: Lego 10197 Fire Brigade, legolcsóbb helyen bricklink-en 77136 HUF+Posta, Aliexpress $68 kb. 20e HUF (ha nem DHL-el kéred akkor a vámon is átcsúszhat). Itt azért már majd' 4x-es szorzó van... Nyílván nem 100% olyan minőség, meg az alaplap azért nem bírja az utat és vetemedik. LEGO-nak ezen már nincs haszna, réges régen kifutott. Az újak esetén viszont egyetértek, abban nem értem a rációt én sem.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Alkatrészenként össze tudod a töredékéért szedni, ahogy Djuree is csinálja. Lehet hogy pár alkatrészt "színcserélni" kell egy másik árnyalatra, de inkább ezt csinálnám mintsem egy másoló fost támogassak. Mindenkinek érdemes ezt megfontolni szerintem mielőtt Lepint vásárol.
-
b12gege
csendes tag
Szerintem a "hajszárítózás" működhet. Egyszer kíváncsiságból valamelyik szettet így bontottam ki. Olyan szépen lejött a záró matrica, hogy ihaj!
Ha nem hiszel benne, próbáld ki először valami máson... Nem hinném, hogy a dolgozói bolt speciális, szuper-extrán tapadó matricákkal dolgozna. -
axod
tag
Én LEGO-t veszek, bricklink-et is használom sokat (főleg amikor a vintage western szettjeimet pótoltam ki), csupán gazdaságilag világítottam rá, hogy nem minden esetben 6e Ft a különbség. Nyilván van érzelmi és emberi oldala a dolognak, mert a LEGO fejlesztette le az összes szettet, ugyanakkor ezeken meg már a nepperek nyerészkednek, aki meg még 7-8-10 éve nem volt úgy benne (pl. én), az megszívta. Engem meg ez az oldala zavar, mert ez sem a LEGO "politikája". Persze alapvető közgazdaságtan ez is, kereslet-kínálat.
-
-
xedos
addikt
A vicc az, hogy már saját tervezésű készleteket is csinálnak, nem csak LEGO készlet másolatokat.
Még nem volt LEPIN cuccom, csak sok embertől hallottam, hogy vállalható mínőségű. Főleg ha nem a LEGO-zás a cél, hanem dísz - egyszer összerakva.
Én LEGO emberkéket vettem... ott elképesztő a különbség árban. -
Cyrin
addikt
hmmm, ha harmadáron van, ilyet fogok venni a gyereknek, pont ahogy a blog írja, azé hogy egyszer összerakja, aztán rá se néz...bőven elég ez...
-
bobafett
tag
A legoban pont az a jó, hogy ha vigyázol rá, akkor idővel nem hogy csökken az értéke, hanem még nő is, hiába bontod ki vagy játszol vele.
Ha legot veszel a gyereknek, s miután megunta, pár év ,múlva többért is el tudod adni, mint amennyiért vetted. Egy Lepint szerintem a jövőben sem kell majd használtan senkinek.
Tehát Lepint venni sima legok helyett szerintem nem racionális döntés, pláne ha azzal számolsz, hogy csak összerakja és megy porfogónak.
-
bozig
tag
Természetesen az sem szép, amit a nepperek csinálnak, de ahogy írtad kereslet-kínálat. De azt semmiképp nem gondolom megoldásnak erre, hogy olcsó utánzatot vásároljon az ember, csak hogy meglegyen az a 8-10 évvel ezelőtti készlet.
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
Frenky89
addikt
válasz XFishboneHUN #13448 üzenetére
Az valami új típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest