Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
válasz lord.lakli #14850 üzenetére
Tudtommal van 1vagy2 dedikált magyar ügyintéző, akik kint dolgoznak.
Google Pixel 4a
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Van ingyenes szám amit hívhatsz, írni felesleges nekik. A tájékozottabb kollégák beírhatnák a telefonszámot, mert én sajnos már elfelejtettem.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
asszem 3an vannak, akik magyar ügyintézők, ha a magyar lokálos számot hívod, ők veszik fel, persze ha nem foglaltak, ha meg igen, általában visszahívnak, legalábbis engem eddig mindig visszahívtak
06 80 018 910
Hétfőtőé péntekig 09:00-tól 17:00-ig CET[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
thesound
addikt
Jövőhétre tervez valaki állatkertet is? Kérdés, hogy érdemes-e a látogatás előtt vagy után? Vagy inkább szombatra és nyugisan. Akkor meg kell valami szállás.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thesound #14857 üzenetére
mi terveztük, de máshogy alakult, az állatkerti szállás /ami bent van, jár belépő is hozzá ugye/ teltházas, de meglehet próbálni, hátha van üresedés 1 éjszakára, mert ott a minimum a 2éjszaka, ha jól emlékszem.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Esetleg ha valaki kocsival megy, a vasút állomásról lenne 2 helye a gyárig?
-
LÁZ
Topikgazda
-
Freddy76
addikt
Tényleg, hogy lesz a menés? Budapestről jövök én, jön Láz, még van két hely az autóban (ami céges).
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Jó kis extrák lesznek végre az új City készletekben! [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Mcray
senior tag
válasz Djuree #14866 üzenetére
Szerintem az egy dolog, hogy nem élethűek mint a régebbi darabok, de nem is szépek.
A régi Dino Skycrane, A sarki Skycrane és a régi parti őrség Heli sokkal élethűbb, szebb és nem utolsó sorban, nagyobb:
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Djuree #14838 üzenetére
Tudtommal ugyanazok az akciok vannak a magyar shop-ban is mint egesz Europaban. Legalabbis nekem meg nem volt olyan, hogy kimaradtam volna, pedig folyamatosan csekkolom a terepet.
Ingyen szallitas meg nem ertem miert olyan fontos, 18 ezer folott ingyen van alapbol is. Ertelmesen elore kell tervezni a vasarlast. Ha pedig a 18 ezer nehezen jon ossze mert mar tul sok, akkor azt hiszem nem megfelelo hobbi lett valasztva.
-
balint82
senior tag
válasz Ereshkigal #14874 üzenetére
Ezt magamra vettem
( automatikus szövegbevitel azt írta először, hogy magamra vertem )Hát ez az, de azt olvastam, hogy a németeknél valamit elrontottak hétvégén és volt valami publikus promo kód, ami alapján ingyen vittek mindent, boldog boldogtalan rendelte a kulcstartó polybag kombót..Google Pixel 4a
-
-
balint82
senior tag
válasz Ereshkigal #14876 üzenetére
Kár hogy lemaradtam róla, lenne most egy kulcstartó és R3M2 hadseregem
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
UCS MOC MILANO , csinoska
-
Ereshkigal
őstag
válasz adalbert1 #14887 üzenetére
Miskolcon is volt ilyen leárazás nemrég a teszkóban, lehet tart is még.
A podot megvettem, szerintem ez eddig a legjobb a három változat közül, meg a figurák sem voltak meg nekem. Sok pénzt szerintem nem fogsz keresni rajta.
Interceptor: ha már van hasonló géped (75038, 9494, esetleg 75168), akkor én kihagynám, bár nem egy nagy összeg... Ha esetleg kimaradna, még mindig ott lesz a 75191, a minifig felhozatala is jobb. Persze drágább is lesz.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
sztem a bolti árnak később úgy is alá kell menni, legalább egy kicsivel, akkor már 2-3k-nál több nincs egy készleten /hogy értelme legyen, 5-6ot el kéne adni/, az áruk sem fog az egekbe szökni hónapok/évek múlva, szóval max ha sajátba kell, akkor ok, de egyébként sztem nincs értelme.
befektetésnek nagyobb készleteket érdemes, 25-30k v felettieknél érdemes kezdeni, de ugye a 'nagyobb mindig ritkább', pl a júniusi saturn v, arra biztos nagy lesz a kereslet most is, meg később is.
-
adalbert1
veterán
Végül én is hasonlóra jutottam, mint amiket írtatok, így barátnőm unokaöccsének vettem egyet, jó lesz majd születésnapjára ajándéknak.
A nagy készletekkel az a gondom, hogy hely is kell a tárolásuknak (rengeteg kacat van már itthon), esetleg akkor már többet érdemes venni (lehet, hogy 200k-d benne áll), illetve illene úgy tárolni őket, hogy az állapotukat is megőrizzék. Igaz, van aki így csinálja, az egyik fórumtárs említette, hogy akitől a Tumblert vette, az több darabot bespájzolt, és egyesével adogatja el őket.
Még a Millenium Falconon gondolkoztam, hogy egynél többet kellett volna rendelni, de lehetséges, hogy még egy jó évig nem lesz kifutó, és utána is lesz úgyis valamilyen Falcon, szóval a 32ks árhoz képest olyan sok profitot nem lehetett volna rajta realizálni (főleg, hogy itthon is lehet már 38k-ért kapni). -
adalbert1
veterán
Közben én is behúztam egy kulcstartót az ajándék polybaggel a VIP pontokból - ha a kulcstartó back order, a polybaget akkor is küldik, ugye?
-
Djuree
félisten
én most ezeket 3500-ért tudtam volna megvenni dolgozói kedvezménnyel meg kuponnal de nem kellett, ilyen kicsi legókat nem veszek már, csak a helyet fogják az ucs-k elől, pedig ennyiért megérte volna.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mahrenburg
őstag
válasz Freddy76 #14840 üzenetére
Neked is le szokott robbanni a Veyronod? Á, ez a mai Bugatti már nem az, ami régen volt... Bezzeg az 1929-es Type 46-om még sosem hagyott cserben! Már arra is gondoltam, hogy eladom a p.csába a Veyront, s veszek egy jó kis Suzukit, azzal nincs ennyi gond...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
balint82
senior tag
Tegnap már rákérdeztem az egyik hirdetésnél, de nem nagyon kaptam értelmes választ, úgyhogy inkább felteszem itt is "szakemberek" között :
adott a 853195-ös Öröknaptár, amit imádok, szerencsére meg is van otthon.
Viszont az utóbbi hetekben az fb-n feltüntek eladó 1. sorozatú minifigurák (3000-5000 HUF áron/db).
Segítsetek már, hogy mi a különbség a naptárhoz tartozó két figura és a 1.sorozatú minifigurák között szereplő pompomlány és gördeszkás fiú között? Szerintem 1-1ben ugyanazok, vagy mégsem?
Google Pixel 4a
-
xedos
addikt
Robbant a Facebookos LEGO adás vételi csoport....
Valaki 20.000Ft-ért adta el a 75054-es AT-AT lépegetőt!!!!! :-( -
adalbert1
veterán
válasz Djuree #14893 üzenetére
Az igen jó ár lett volna - nagyobb készletekre is kapsz kedvezményt? Én vettem pár ilyen kisebb készletet is, de leginkább azért, hogy pár év múlva majd a gyerekkel legyen mivel játszani Star Wars nézés közben
Viszont még mindig a Death Star az egyik fő álmom a mostani kínálatból, lehet, hogy inkább arra kellett volna tovább gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest