Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsumaas
senior tag
válasz BandiHUN #597 üzenetére
Vannak még szépséghibái a cuccnak.
Gerr'y: Ez a baj. Nagyon nehéz találni egy jó csapatot... Mindenki a kill-re hajt. Ha a zombi sereg közepébe bevágok egy pipe-ot, akkor haggyák már azokat békén, nem poénból dobtam én azt oda, nem kell még golyót is pazarolni rá...
Hard work beats talent.
-
fpeter07
veterán
asszem csak este tok már l4d-ni az jobb lett volna ha egész 7végén van akcijó, mondjuk akkor se nagyon tudtam volna jáccani
fertőzöttnek sztem sokkal jobb lenni -
BalaNce87
addikt
Nah én is ma próbáltam be először, hát kurva jó bár zombiként elég nehéz (hamar meghalsz), voltam vmilyen szerveren azt kirúgtak mert játszottam, mondom én most tolom először és nem veszem kurva komolyan, inkább szórakozok, erre menj máshova és kirúgtak, igazából nemtudom mit vártak próbálkoztam rá is ugrottam néha az emberre, nemtudom mit kéne még csinálni, ezek a hülye monitorfejek elrontják annyira komolyan veszik (idióták), egyből besír a szájuk, nah mind1. Elég sokféle képpen lehet tolni, de az lenne ám a jó ha meghaprapnak/megölnek akkor te is zombi lennél következő körben, és akkor már zombiként mennél a volt társaidra
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ezt most nem értem, úgy kb 1 órája írta hogy 2 órám van még hátra hogy toljam, nemrég ránéztem és azt írja hogy 18.5 órám van még, tehát akkor holnap vagyis ma is áll még a téma, ezek szerint...ez jó
[ Szerkesztve ]
-
RasHaN
aktív tag
látom szerzett pár hívet a cucc
megéri megvenni, én nemtudom abbahagyni régóta
főleg egy fárasztó nap után... ma lett meg a negyvenegy-ezredik halott zombimInternet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
csoli31
aktív tag
Szevasztok!
Nekem nagyon bejön ez a játék! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a CoD szerű fps-el nem tudok multizni mert engem minden 2. másodpercben kinyírnak. Viszont ezzel más a helyzet. Ebbe coopban lehet játszani, és nem nyírnak ki minden másodpercben. Mellesleg az tetszik benne a legjobban hogy akár lehetek zombi is. Ha nem lenék anyagi válságban (nem kellene tartalékolnom) akkor már holnap megvenném a Steam-en keresztül, mert az 5 ezret nagyon is megéri. Pláne a magam fajta nem komoly játékosnak, aki nem a pontra hajt, hanem csak egy kis kikapcsolódásra! Az öcsémmel játszottam tegnap versust, és valami eszméletlenül elszórakoztam zombi ként, még annak ellenére is hogy hamar kinyírtak. De akár ember ként is hatalmas élmény irtani a zombikat. Az is tetszik benne hogy egymásra vagyunk utalva. Magyarán nem érdemes elszakadni egymástól, mert annak halál lehet a vége.[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
BalaNce87
addikt
egy orange boxot hozzádvágnak 3k ért, ez meg akciósan is 5 ruppó Hol van az arányosság embör?
-
oXyg3n
tag
Nah én megvettem a gamet steam-en, hát így azért 7.000 Ft.-al jobban jöttem ki mintha, boltban vettem volna meg 12.000-ért!
-
BandiHUN
veterán
esetleg még érdekes lehet a Killing Floor nevű cucc is,srácok,ez 6 fős koop,és itt több fegyver van,de gondolom elsősorban hentre lesz kihegyezve,jó véres láthatólag,és kellően elvont igaz csak 14-edikén jön,de én beneveztem rá a 12 eurót előre,annyit táncsak érni fog...és ezt SDK-val adják ki rögtön,várhatóak lesznek házi modok és pályák is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
jaja,nekem is az volt az első,rögtön dobtam is rá azt a 12 eurót...pont jó lesz akkorra,amikor a L4D-épp felb...a az ember agyát,mert birkákkal hoz össze a sors,vagy csak simán hentelhetnékem támad mondjuk infó igazán nincs sok róla,reménykedem némi feladatmegoldásban,ilyesmiben,ha már kifejezett coop-ot emlegetnek,nem csak multiplayert,majd látjuk
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csoli31
aktív tag
Szevasztok!
Mégis csak megvettem a L4D-ott. Ennek örömére játszottam is egy versust 2 órán keresztül! Alig bírtam abbahagyni, mert nagyon ment a mi csapatunknak. Zombiként és ember ként is nagyon összejátszottunk, aminek az lett az eredménye, hogy kb. 700 ponttal vezettünk mielőtt én elbúcsúztam tőlük. Az volt a legjobb mikor sikerült összehangoltam letámadni őket. Na az ellen nem tudtak semmit csinálni. És ez a második játékom aminél ha bekapcsolom a térhangzást (5.1), akkor tényleg úgy is hallom, nem pedig csak sima stereo-ban. Pedig csak egy integrált hang karim van. Így lehet tudni hogy éppen honnan támadnak. Imádom ezt a játékot![ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
RasHaN
aktív tag
egyik szerveren be volt kapcsolva az alltalk, szoval hallottuk amint a zombik mondják egymásnak: "we have four hunters, attack NOW"
ott lett vége a körnek számunkra
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Bence717
tag
Valaki leirna h h tudok palyat szerkeszteni??? Source SDK-val??? meg asszem valamit le is kell tolteni :S
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a játékra, le is szedtem.
Lehet úgy játszani, hogy 3 igazi player és 1 bot?
Egyébként csak 1 pálya van, vagy ez változatos game?
Lanban is lehet tolni?Végül, neten tört játékkal hogy lehet tolni? Megveszem , csak előbb ki akarom próbálni
-
BandiHUN
veterán
vedd meg,nem fogod megbánni...nagyon jó játék! a netes játékban campaign módban 4 ember van a zombik ellen,4 külömböző kampány van,ha jól emlékszem 5-5 epizóddal,versus módban 8-an lehet játszani,4 túlélő,4 szuperzombi,körönként van oldalváltás...és egyébként lehet akárhány emberrel játszani,max ugye a 4/8,a t öbbi szerepét a gép veszi át,de itt akármikor kiléphet-beléphet valaki,nem akad meg az akció,ha menet közben csöppensz bele,akkor folytatod a gép helyett,annyi cuccal,életerővel,ami épp van neki,ha kilépsz,a gép veszi át az adott karaktert,eléggé jó a mesterséges intelligencia,nem kimért kockamozgás,ilyesmi,taktikázik elég jól a gép is,és segit is.változatosnak meg azért is lehet nevezni,mert többezer kombináció van zombikinézetre,ruha,alkat,stb,és minden meccsen véletlenszerűen generálódnak a cuccok,a zombihordák helye és mennyisége,stb...vagyis eléggé meg van oldva a változatosság.ja,van egy olyan mód is,hogy survival,ez egy olyan kiragadott pályarészleten megy,ahol jól védhető ház,stb van,és itt az idő számit,a zombik jönnek szakadatlanul,ez is elég jó móka,bár ide már azért fel kell kötni a gatyót
-
keIdor
titán
Az, hogy neten törtel hogyan játszol itt senki nem fog válaszolni, mert tilos... ahogy kérdezni is, szóval vigyázz, mert ez BAN-t vonhat maga után! Alapelveket tessék figyelmesebben elolvasni!
Vedd meg, ahogy előttem is írták, nem fogod megbánni, a cucc zseniális!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Invoker
tag
Sziasztok!
Az tegnap óta iszonyatosan laggol a játék, és rendszeresen kidobja a játék közben a kis piros "25mp múlva disconnect" hibaüzenetet. A többi játékosnak nincs ilyen problémája, szóval a netemmel lehet valami gond, modem- és router-restart nem segített. U*C (S*lver)-em van, másnak akadt hasonló problémája? Amúgy minden rendben van a nettel, csak a Left 4 Deadnél "szórakozik".
Előre is köszi a segítséget!"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)
-
BandiHUN
veterán
aki vett Killing Floor-t,az töltheti ám mostmár le előzetesen! most még nekem simán jött 10 megabittel...
-
Bence717
tag
Killing Floor velemenyeket varok!!! nekem nagyon bejon csak hat jo lenne par pozitiv velemeny kiadas utan is 12 euro lesz az ara?? mer ott van mellette lehuzva a 15
-
BandiHUN
veterán
válasz Bence717 #637 üzenetére
ezeket nem lehet tudni...nekem megtetszett a képek alapján,az ára sem annyira gáz igy,max koppanok de végülis úgy nézem,hogy komolyabb csapatmunka->left 4 dead,amiko meg agyatlan mészároláshoz van kedvem inkább,mint a másik s...ggét fedezni,akkor ez a játék 21 óra múlva indul,vagyis holnap este már lesznek konkrét infóink,milyen
-
Bence717
tag
mar csak 1 ora es tolhatjatok. jo hentelest mindenkinek
-
BandiHUN
veterán
válasz Bence717 #640 üzenetére
reméljük,jó lesz ez is mondjuk én most amennyire nem szerettem,most ahhoz képest rettenetesen rákaptam a l4d versusra...szerepe lehet annak is,hogy a megjelenés óta finomhangolva lett ez a játékmód
-
Bence717
tag
ha valakinek lenne kedve tolni egy jo left 4 dead-et az irjon privatot es felveszem friends-be (de csakis expert-en )
-
steam320
csendes tag
Nagyon jó játék szerintem Az a gond benne hogy a főellenség csak a TANK de más nincs :S Bence én szivesen nyomnám veled expertbe
Van egy eladó left 4 dead + source steam accountom ha érdekel valakit 2-szer vásároltam meg a left 4 deadet steamen annyira jó volt !!! Tesómal hetekig toltuk, de ő megunta ezért eladó az acc 6000 Ft érdeklődés privátban
Ha véletlenül itt nem lehet hirdetni elnézést kérek
[ Szerkesztve ]
STEAM ahol minden egyszerűbb :)
-
lamajoe
tag
Sziasztok
kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik, de ez a hülye windows kidobott 5 perc után... nem találtam rá megoldást sehol van ötlet? -
lamajoe
tag
Az amit leírtam, bármilyen hibaüzenet nélkül kidobott. Winbe
Most kikapcsoltam a multicore renderinget (azt mondják akkor jó lesz), azóta 2x nyomtam, első alkalommal kidobott, második alkalommal pedig (kórházas pályán mentem) eljutottem a kórház tetejéig, aztán kinyírt a zombi horda, szóval olyan 25 percig nem dobott ki, és lehet hogy nem is dobott volna, talán már jóegyébként csak single palyerezem
-
keIdor
titán
Survival-ozni mehetnénk egyszer 4-en csak magyarok. Bár Versus-ban is benne vagyok 8-an.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest