Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Van rá lehetőség, hogy Steam nélkül játsszak LAN-on a szobatársammal, vagy teljesen esélytelen a dolog?
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Van esély, hogy ez a játék játszható sebességgel fusson az alábbi konfigon valamilyen nagyon lehúzott grafika mellett?:P4 Celeron 1.7, FX5200 128MB, 512MB RAM.
XY
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Van rá lehetőség hogy mielőtt megveszi az ember kipróbálja hogy egyáltalán megy e a gépén?
Valami demó félére gondoltam de olyan nem találok
A konfigom celeron 2.4 1 giga ram 7600gt 256mb
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem FX 5200-as videókártyám van és komoly textúra meg vektor bug-okat tapasztalok, a játék tk. játszhatatlan... Utánnanéztem és azt kaptam, hogy FX-karikkal nem kompatibilis a játék, de én nem adom föl és ha van valakinek valami ötlete vagy tapasztalata, hogy mit hogyan kéne (DX beállítás, Nvidia driver config átállítás stb...) az jelezze légyszi, mert ha új videó karira cserélnék akkor az egész mobót kéne (agp->pcx)!
Azt is olvastam, hogy van valami patch L4D-re, de ezt sem tudom honnan lehetne letölteni...
Szal előre is köszi, ha van megoldás...XY
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kérnék segítséget!
LEtöröltem a L4D-et,és félkövéren hagyta a betűket a Windows-ba!
Valakinek valami ötlete,hogy lehetne visszacsinálni a betűkészletet?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
megoldottam
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
a Windowsos topikba leírtam neked már!
De ide is bemásolom!Úgy tudod helyre rakni,hogy egy másik Windows-ból kimásolod a Fonts mappát,majd Vezérlőpult -> Betűtípusok -> Új betűkészlet telepítése... -> majd itt kitallózod a Fonts mappát(amit hozol máshonnan) kijelölöd az összeset és felüliratod!
Ennyi!Tigris, tigris, csóvafény...
-
Freddy TNT
őstag
Szevasztok !
Úgy gondoltam megosztom veletek, hogy hogyan lehet hamachival neten keresztül a spanokkal nyomulni. Természetesen lanon is lehetséges.
Akkor lássuk !
Keresd meg a valve.rc nevű fájlt a telepített könyvtárban. Nyisd meg egy jegyzettömbel. Törölj ki belőle mindent és szúrd be ezt:
// load the base configuration
//exec default.cfg
r_decal_cullsize 1
con_enable 1
// Setup custom controller
exec joystick.cfg// run a user script file if present
exec autoexec.cfg//
// stuff command line statements
//
stuffcmdsHa ez megvan akkor mentsd el.
Most keress rá a config.cfg nevű fájlra. Én Microsoft word-el nyitottam meg. Ekkor normálisan nyílik meg. (jegyzettömbel használhatatlan)
Keress rá az alábbi kifejezésre: "toggleconsole" és ezt a sort javítsd ki erre:bind "F12" "toggleconsole"
Mentsd el szintén. Formátumát ne változtasd meg !
Most ha elindítod a játékot,akkor nyomj egy F12. Ha egy konzol ablak jön be akkor mindent jól csináltál. Ha nem akkor valami el lett szúrva.
Akkor most indítsa el mindenki a hamachit !Kliens gép a következő képp csatlakozhat a szerverhez:
connect 5.xx.xx.xx (a szerver IP címe)Szerver indításához a parancsok: (a sorrend fontos !)
IP 5.xxx.x.xxx (a szerver gép hamachi IP címét kell megadni értelemszerűen. LAN esetében a lan IP címet)
sv_allow_lobby_connect_only 0
net_start
map (map után szóközt ütve automatikusan bedob pár pálya nevet. A fel-le nyilakkal tudsz válogatni köztük. Ha a map után szóközt,majd vs-t ütsz akkor csak a versus, azaz a zombi játékosok kontra túlélő játékosok játszhatnak)A versus pályáknál az m betű megnyomásával tudsz választani túlélők ill. zombik oldala közt.
A játékot teljeskörűen be tudod állítani konzolból.Ha már unjátok a játékot,akkor rakjatok be extra zombikat. Vagy épp pánik módot, illetve állítható a nehézség is. Csak a bátorságod szab határt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az esztelen konzol parancsoktól kiakadhat a szerver és a kliensgépek is....Ezeket a parancssorokat itt találod meg:
http://left4dead.wikia.com/wiki/Console_commandsJó játékot !
[ Szerkesztve ]
-
Freddy TNT
őstag
válasz Freddy TNT #432 üzenetére
Opsz, majd elfelejtettem !
Steam-et fel kell telepíteni és be kell regisztrálnia mindenkinek ! Ingyenes meg minden. -
p0c0k
tag
hello
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
2 gb 800mhz kingmax
4200+ x2ezen a konfigon futna a game min 800*600 on?
-
(Darkwood)
őstag
-
Morpheee
csendes tag
videokártyától függ.
pl az én elég gyengusnak számító konfigom (legalábbi sztem az): x2 3800+@2,4ghz, 2gb ddr1, 8600gt, asrock 939dual vsta lap1024x768, textúra medium, effektek high, nulla AA, és átlagban mindenhol hozza a 40-60 fps-t, csak egy-két hely van ahol lemegy picit 30 alá. szóval, ha a videokarid legaláb 8600os, akkor nem lesz gond sztem 800x600 fölé menni sem.
de attól h source, marhajól néznek ki benne a fények, egy másik játékban sem láttam még hasonlót
-
Unbaised-Ben
senior tag
Kijött egy "kisebb" javítócsomag: TOTALL4D-Left 4 Dead frissítés
-
yodee_
őstag
bocsi nem olvastam. gond megoldva
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
tiv83us
veterán
Valaki tolja X360-on?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
BandiHUN
veterán
pc origivel tolja valaki?jó szervereket keresnék,lehetőleg magyarokkal,steam:LorenzoHUN
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Bence717
tag
Hello! Nektek is van olyan, hogy játék közben azt irja ki, hogy Disconnect Error vagy vmi ilyesmit és elkezd visszaszámolni, és ha letelik az idő kidob?? És azt a javitócsomagot honnan tudom letölteni???
-
BandiHUN
veterán
válasz Bence717 #442 üzenetére
a steam automatikusan frissen tartja a játékot,ehhez meg ugye muszáj is a steam...vagyis elvileg olyan,hogy frissitőcsomag nincs,a steam direktben irja felül a játék fájljait,de ebből lehet egy backup mentést csinálni reinstall esetére.hibát én nem tapasztaltam,de lehet netkapcsolati gond miatt ilyen,vagy nem szabályosan kilép,aki hostolta a játékot,ilyesmi.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
-
FRIZ 22
senior tag
válasz cellpeti #429 üzenetére
Uninstall után nálam is előjött ez a fontok elvesztés probléma.
Érdekes, hogy a fontokat a windows/fonts mappából valójában nem is törli.
Csak a játék törlése elfelejteti a wint, hogy használja őket.
Csak újra kell rakni a már meglévő ki nem törölt betűket:
Vezérlőpult -> Betűtípusok -> Fájl -> Új betűkészlet telepítése... -> majd itt kitallózod a saját Fonts mappádat, kijelölöd az alábbi betűket és újrarakod, majd win reboot.Normál:
- Arial
- Tahoma
- Times New Roman
- Verdana
- Trebuchet MS
- Courier New[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest