Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
még 7.8 óra van hátra
-
Fáraó
őstag
Már csak 7.4
Igen, meglett a tank, de azt csak expert szinten adja, nem?VIGYORRRGAZMUS.....
-
CsendesMark
aktív tag
kezdődik, kezdődik ...KEZDŐŐŐDIK
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Fáraó
őstag
A nehézségi szinteket kicsit furán állították be. Advanced-en érdekes és izgalmas volt, Experienced-en meg egy lehetetlen kínszenvedés.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
heihachi
addikt
-
Lefty
addikt
irc-n dumáltam azokkal akik már megvették a teljest. konkrétan egy új fegyver van, az pedig a minigun. a 10 fegyver valszeg az összesre vonatkozik. továbbá van még propán palack, gázpalack, amiket vagy szét kell lőni vagy hasonlóképpen használhatóak, mint a benzineskanna. illetve 20 pálya van.
-
Unbaised-Ben
senior tag
November 21-től lehet megvenni a dobozos verziót?
-
Rage47
veterán
válasz Unbaised-Ben #258 üzenetére
jaja
steamen van most olyan Pack, hogy 3-at veszel 4-et kapsz.
-
CsendesMark
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #258 üzenetére
az is valami béna 3x beaktiválható biztonsági bénaságokkal telehányt verzió lesz?
szvsz.: STEAM POWA, főleg valve-s cuccokhoz
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Rage47
veterán
válasz CsendesMark #260 üzenetére
na ez jó kérdés:S remélem nem, különben mondom vissza a rendelésem
-
$p@rr0w
őstag
válasz CsendesMark #250 üzenetére
Ez is fasza, be is raktam háttéknek.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz CsendesMark #260 üzenetére
remélem nem
-
$p@rr0w
őstag
Szerintem nem olyan aktiválós lesz, a Valve játékoknál nem lesz ilyen mivel azokhoz muszáj a steam-et használni (legalábbis remélem ).
-
csana
senior tag
Ezaz: hiába dobozos a game, a steam úgyis csak a kódjára kiváncsi, aztán vagy telepíted dvd-ről, vagy húzod netről. A legtöbb gamém dobozos, és nem volt semmiféle biztonsági szarozás. Kód beír, aztán mehet a telepítés dvd-ről, hogy ne kelljen napokig szaroznom az egy megabites netemmel.
-
fpeter07
veterán
válasz CsendesMark #256 üzenetére
persze végülis én próbáltam egyszer félórán át, de a metrós map az kegyetlen
-
Silenzio
addikt
Csessze meg... Single-ben normálon már a 3. pályán sem tudok végigjutni, a sewersen az első kampányban... 2 tank, 2 witcher... A kurva anyjukat, aztán meg el is tévedek a csatornában 1 életponttal... Semmi esélyem nem volt. Ti hogy bírjátok? Co-opban biztos jó, de nem fogom leszedni a steamről, nem látom értelmét... Majd szépen megvárom a bolti verziót, azért érdemes lesz perkálni
Amúgy remek fíling, a sérülésmodell, a hangok, a brutalitás, látni ahogy özönlenek a bűzgézák... Elementáris. Csak egy a bökkenő, akármennyire brutális, én mégis a lassú zombikat szeretem jobban... A tradíciók. Ezek a Dawn of the Dead (remake) meg Return of the Living Dead-féle sprintbetyárok számomra nem igazi zombik. A téma kedvelőinek 2 csemege: 28 days later és Dead set. Utóbbi vadonatúj, pár hetes csak, és hatalmas! Guglizzatok rá!
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
A játékban, vagy a filmekben? Utóbbira: Az 28 nappal később-ben igen. A Return of the living dead-ben viszont halottak, meg is magyarázzák, a hullamerevség csak néhány óráig tart... És ez igaz is amúgy. A játékban még nem találtam utalást arra vonatkozóan, hullák-e vagy sem. De sokat mondó, hogy nem muszáj a fejükre célozni.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Unbaised-Ben
senior tag
Na már megvettem a L4D-et dobozosan, azt hittem hogy pénteken jön ki de úgy látszik nem így lett
-
$p@rr0w
őstag
válasz Unbaised-Ben #273 üzenetére
Gondolom jó sokba került. Én várok amíg 5k körül lesz...
-
TazLeacher
nagyúr
Akinek van lehetősége rá:
Left 4 Dead £19.97, dúrván 6500 HUF.
-
Pubszon
veterán
Hali.
LAN-on, azaz Hamachival működik?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Rage47
veterán
válasz TazLeacher #275 üzenetére
miért nem írtad ezt előbb?
-
$p@rr0w
őstag
válasz TazLeacher #275 üzenetére
Nem is rossz - egy ekkora kutyától.
-
TazLeacher
nagyúr
Náluk nagyon sok ilyen van. Annó az NFS Carbont is innen vettem. Akkor a boltba a sim verzió volt 12K, míg ott a CE volt 7,5K. Annnyi, hogy meg kell valhogy oldani a hazajutást, mert nem mindent szálíltanak Mo-ra, és amit igen, az is ku*va drága.
Az enyém már megvan, holnap viszi a postás ki. Az más kérdés, hogy én csak 2 hét múlva kapom meg.
-
Drenadar
veterán
Én megvettem, hatalmas game A NO Mercyt tegnap kivégeztük haverral, co-opban hatalmas feelingje van a játéknak . CDGALAXISBAn már tegnap is meglehettt venni
-
mongi_
aktív tag
Valahogy megoldható a LAN-on keresztüli játék?
booty time booty time across the USA
-
$p@rr0w
őstag
válasz TazLeacher #280 üzenetére
Így már nem is olyan jó...
-
Drenadar
veterán
válasz CsendesMark #283 üzenetére
Nagyon hatalmas volt kicsit nehéz volt a végén, de megoldható, bár én nem éltem túl, ne mtudtam felugrani a helikopterre
és mikor megláttam, hogy stáblista : in memorian : és az én nevem ... poénos volt mega végén : a filmben x (valami bazinagy szám) zombi sérült meg vagy halt meg hatalmas volt -
Dilikutya
félisten
válasz Silenzio #267 üzenetére
A Return of the Living Dead-ben nem rohangálnak, legalábbis a klasszikus első két részben biztosan nem. A 4-5. részeket láttam, de azok újak, semmi sem maradt meg belőlük. az első kettő viszont alap, zseniális horrorkomédia.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pubszon
veterán
Valaki próbálta már coop-ba LAN-on vagy Hamachin?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
AsusBoy
senior tag
hello!
hamachin vhogy lehet csak az a gond nem tom hogy
-
Lefty
addikt
valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a dobozos és nem dobozos verzió között?
-
$p@rr0w
őstag
A dobozoshoz kapsz dobozt benne DVD-vel, a nem dobozost meg netről kell leszedni, de a végeredmény ugyan az, én mondjuk nem látom értelmét a dobozosnak ha csak az a furcsa helyzet nem áll fennt mint ami most is hogy olcsóbb.
-
fpeter07
veterán
Demo alatt 1x ijjedtem meg Vonatnál 200 zombi halott, megfordulok, sötétből meg előfut még1
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest