Hirdetés
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz vizimi #38316 üzenetére
Elég régóta olvasom ezt a topikot, olyan már volt többször, hogy valaki utólag rájött, hogy lehetett volna nagyobb is a TV, olyat még nem, hogy túl nagynak találta volna.
Ez a 1,5 - 3 m kb a mi nappalinkra is igaz, 40"-es TV van benne, nem túl nagy.A kontrasztos szöveg meg hülyeség, nem a kontraszt, hanem max a fényerő süti ki a szemedet, de a háttérvilágítást meg minden TV-ben lehet szabályozni, ha túl erős lenne, sőt, egy csomó TV-ben van fényérzékelő és automatikusan a szoba fényviszonyaihoz igazítja a háttérvilágítás erejét.
7Heads Drago: nekem úgy tűnik, hogy ami gázos, az a Windows (főleg, ha ATI driverrel van sújtva) csatlakoztatása a TV-re.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
nightshadow
veterán
válasz sonique #38336 üzenetére
Hirtelen 3 tesztet találtam a Sharp LE700-ról. Egyik teszt se volt elájulva tőle, viszont mindhárom kiemelte a „motion blurt” nagy sebességű mozgásoknál. Főleg az egyik teszt összegzése tetszett:
„The lingering motion blur is a weakness, so sports fans and members of the Jason Statham fan-club might prefer an alternative that copes a little better with high-speed action.”
Magyarul sport- és Jason Statham filmrajongóknak inkább más alternatíva felé kéne nézni, ami jobban megbirkózik a nagy sebességű akcióval. (Azt már én teszem hozzá, hogy főleg ha az árát is figyelembe vesszük)
-
Brekecs
aktív tag
válasz PLaci58 #38349 üzenetére
Szia !
Szerencsére a TV-k ben nem lehet vissza tekerni a szerviz menüben található üzem időt vagy csak még nem hallottunk róla ? az én TV-m most lesz 2 hónapos és 690 órát ment eddig, de van úgy hogy reggel bekapcsoljuk és éjfélkor meg le
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Hegyirabló
veterán
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim!
Itthon van a tevém.
LG 42LH5000.
Gyönyörű szép a digitális adás rajta, pedig csak egy darab dróttal fogom, és a jelszint is csak középen mozog. A DVD lejátszás csodálatos, a film mód nagyon jó, pedig én eddig nem szerettem használni, de nagyon széppé varázsolja a DVD filmeket. A feketéjével nekem nincs gondom, talán az LH modelleknél már nincs az a panasz, ami korábban volt.
Sajnos az IPTV-t még nem tudom tesztelni, mert két hét alig használat után bekrepált a Set Top Box (a T-Home csúcsterméke!!!), de holnap kicserélik, és majd jelentek, milyen az adás.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
dh66e
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #38341 üzenetére
Tetőantennás digitális vétel szebb lesz rajta mint a tetőantennás analóg.Ez biztos főleg ha hd adást néz rajta az ember.
-
dh66e
veterán
válasz Hegyirabló #38354 üzenetére
Huh,na végre.Gratulálok.
-
Hegyirabló
veterán
-
kittycat
csendes tag
van tapasztalat, hogy a samu 32B650 mennyi áramot eszik normál beállítás mellett(nem max fényerő stb)
LED-es 32 colossal valami negatívum (az ára mellett)? -
Hegyirabló
veterán
dh66e testvér, Te rádiót tudsz fogni a tevéden? Csak mert én nem tudtam az én Sharpomon, most az LG-n megy.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
dh66e
veterán
válasz Hegyirabló #38360 üzenetére
Nem próbáltam,de valszeg nekem se fog össze jönni,bár megmondom őszintén hogy ez hidegen hagy.Azért holnap megnézem a kedvedért.
-
sonique
őstag
válasz nightshadow #38352 üzenetére
itt van még egy nagyon jo teszt
be is kalibraltak a képet
a motion blurt problémával tisztában vagyok kiváncsi vagyok miképp fog ez elö jönni ...de isten igazábol 32" méretben milyen tv jöhet még szamitasba ?!
B6000 es samut nem akarok
akkor már b7020 de az még drágább 265e ft cirkaszoval 5letek ami jo monitornak és tv nek !?!?
mert sharpnak egyébként referencia szinvisszadás érhetö el kalibrálás után ..szerk:
találtam még 1 tesztet
itt szét is kapjak a tv ket nem sok minden van bennük[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz #65259008 #38363 üzenetére
Már harmadszor vétettél a szabályzat ellen.
"amit tiltunk fórumunkban:
szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását."Csupán ezért kár volt beregisztrálnod. Háromszor szóltál hozzá, és mindháromszor ugyanazt írtad. Más hozzászólásod nincs is.
-
sonique
őstag
válasz nightshadow #38369 üzenetére
valoban jo árban vannak a 650 es samuk
155e igen kedvezö .. de valami olyat akarok ami valoban jo és nincs baj a feketéjével meg ilyenek .. és akkor már a ledest kezdtem ln nézegetni mert ott valoban szép szinek és feketék vannak ..samu mellet sok minden szol ...
az ára .. a multimedia tamogatotság, kiforrott darab ..
de nem annyire megbizhato ahogy nézeggetem ...
de lehet ez csak az én véleményembar a 4éves samsung 971P monitorommal sincs tul nagy gond
-
sonique
őstag
válasz sonique #38370 üzenetére
yahh és mert hülye maximalista vagyok
és a sharp lcd valoban jonak tünt mivel 2 nem emlxém pontosan de ha jol rémlik 65" monitorral melozok .. no ennek a képe isteni ... multokri debrecen meccs ami a népstadionban volt szinte megszolalt olyan képe volt rajta full hd ben
-
nightshadow
veterán
-
sonique
őstag
válasz nightshadow #38372 üzenetére
nalam a döntö az lesz ha sikerül kiprobalnom PC vel is
mert monitornak is szeretném hasznalni
ezért sem akarok 32 nél nagyobbat ... és böven elég nekem ekkora tv
elég tv-t nézek én a melo helyemenegyébként mint alternatvia felmerült még a 32 es philips 8404 es is ..
az meg olyan 185e ft ..de mint mondtam föleg monitornak fogom hasznalni
és filmeket nézni .
nalam a tv zés nem szokott szoba jönni -
VGYke
addikt
Bocsánat, lehet vak vagyok! Most rendelte meg az asszony UPC helyett a kábeles Digi TV-t hozzá illő TV-im kb 2 hét múlva jönnek, per pill. sehol nem találom a neten, hogy Salgótarjánban a DigiTV-nél milyen adókat tudok fogni DVB-C tuneres TV-vel. És nagyon offfff, DigiTV hogy vezeti be a telefont? Koax-kábel modem vagy valami UTP-s kütyü? Mondtam az asszonynak kérdezzen rá, de nő-nővel beszégetett
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
sonique
őstag
válasz nightshadow #38372 üzenetére
yahh és ott a panel mizéria a samsungnál
a 32esben nem is olyan panel van mint a 37esben
vagyis lehet olyan gyartmány is
a legtöbb CMO panel no ezek minösége állitolag kritikán aluli
az AUO panelek és a Samsung panelek már jok ... de ebböl igazan kevés van
és csak a service menuböl lehet kideriteni ...és masodsorban a panelek csak a nagyobb tipusoknal 10bitesek
32-37-40 stb csak 8bites panelek
ugye azért egy 10bites nek sokkal szebbek a szinei ...szoval a samsnungnal csakis az olcso ár és a multimédia az elöny
a minöség nem ..nem akarok abba a hibába esni hogy olcson nagy tv-t venni
én inkabb valamivel jobb minöséget vennék ...de sajna mindenki csak méret/ár szerint dönt
-
nightshadow
veterán
válasz sonique #38376 üzenetére
Én a fórumokat olvasva úgy emlékszem, hogy a panel lottó az idei Samsung szérián már megszűnt, (mármint hogy a készülék hátulján lévő matricáról derül ki a panel típusa). A helyett külön sorozatot kaptak a panelek, pl. a B530 panelje gyengébb a B550 paneljénél.
Írod, hogy a 32-ben nem is olyan panel van, mint a 37-ben. Ez igaz, mert a Samsung nem gyárt 37 panelt. A 40 vagy annál nagyobb panelekhez viszonyítva a 32-es valóban gyengébb, viszont én úgy tudom, hogy ez mindegyik márkára igaz.A 8 vs. 10 bit kérdéshez pedig szintén itt olvastam, hogy marketing fogás, mert a forrás anyag, mint pl. a konzoljáték vagy Blu-Ray film, az mind 8 bites, hiába 10 bites a tv.
Mint írtam fent, én ezeket az infókat a különböző fórumokon olvastam. Hogy valóban így van-e, azt majd nálam hozzáértőbb emberek megerősítik, vagy cáfolják.Szintén írod, hogy a Samsungnál csakis az olcsó ár és a multimédia az előny, a minőség nem. Bár nekem nincs még LCD tv-ém, de ezt itt, meg más fórumon nem tapasztalom. Pl. csak itt a fórumon volt már több Sharp tv, aminek belassult a menüje, legalább két LG tévé, amin fekete foltok jelentek meg, szintén LG tévék gyenge feketével.
A két „sláger” tv-re, a tavalyi A656-ra és az idei B650-re nem emlékszem, hogy itt bárki is panaszkodott volna. Az én LCD monitorom is Samsung (kb. 3 éves) szintén nincs semmi baja. Az előtte lévő Samsung CRT monitorom 10 éves volt, mielőtt lecseréltem egy LCD-re, az szintén nem látott szerelőt.
Persze ettől még lehet, hogy sok Samsung tv-ét visznek vissza, de ezt nyilván csak egy szervizes tudná megmondani. -
poirot
őstag
válasz sonique #38373 üzenetére
Én a 37"-os Samsung B650-esemet sokat használom monitorként, nekem egyáltalán nem nagy a mérete ebből a szempontból. Még csak nem is nativ felbontásban használom, hanem képernyő klónozás szerint. A monitorom 19"-os 1440x900 tud, és ebben a módban csak ez lehetséges. Természetesen ekkor is semmi szellemkép, a képek tökéletesek stb. Emellett azh Operát 150 %-os méretben használom, ez is tökéletes a szememnek. Kb. 1.8 méterre ülök a TV-től.
-
Moric
aktív tag
Tegnap éjjel olvasgattam a DTS-sel kapcsolatban. Egy fórumon azt írták, hogy a LG LH5000 új frimware-ben (talán 3.40.00) megoldották, hogy DTS-t is kikódolja. Most hiába keresem ezt a bejegyzést nem találom.
Az LG oldalán még a frimware letöltési lehetőséget sem találtam meg.
LH5000 tulajok, tudtok erről valamit? -
tommy.p2
csendes tag
Sharp lc42 sb55e tv-t lehet frissíteni?Ha lehet,hogyan és valamit változik-e?Ezeket a tv-ket
csak USB-ről lehet frissíteni?Válaszokat előre is köszönöm:Sharp lc42-sb55e
-
ducsesz
csendes tag
válasz SpeedR #38312 üzenetére
Szia!
Igazán sok tapasztalatom még nincs, hisz csak pár napos. egyelőre megvagyunk vele elégedve. A színe jók, vidanetes digitális csomaggal elég szép éles képe van, dvd-t még nem próbáltuk. Viszont a menűje lehetne egyszerübb is. Bár lehet hogy csak meg kell szokni. Igazábol összehasonlítási alapom nem nagyon van.
-
Yany
addikt
válasz nightshadow #38377 üzenetére
"A 8 vs. 10 bit kérdéshez pedig szintén itt olvastam, hogy marketing fogás, mert a forrás anyag, mint pl. a konzoljáték vagy Blu-Ray film, az mind 8 bites, hiába 10 bites a tv.
Mint írtam fent, én ezeket az infókat a különböző fórumokon olvastam. Hogy valóban így van-e, azt majd nálam hozzáértőbb emberek megerősítik, vagy cáfolják."Már előtted megcáfolták, amit beírtál. Ráadásul nemrég linkeltem be az erre vonatkozó cikket is, de én is próbáltam megfogalmazni a lényegét, hogy miért bullshit ez a "nincs értelme a 10 bitnek" dolog. Úgy látom sokan térnek be ebbe a fórumba write-only módban... bocsi a nyers modorért, de a türelmemből kezdek kifogyni, mikor 153x is ugyanazt látom beírva, mikor már le lett tisztázva ez az egész...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
GazRic
senior tag
Az LG is csak háttérvilágításra használ LEDeket?
pl. LH9000PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
napata2
tag
válasz 5oultrain #38388 üzenetére
A TV-n az EasyLink be lett állítva, a Philips DVD-n is a megfelelő menüpontban, mégsem működik, már csak a kábel lehet ludas, hogy nem HDMI 1.3 szabványú?!? Árulnak még 1.3 előttit egyáltalán?
Egyébként mindegy, mivel a UPC-s távirányítón infrával be van lőve a settopbox-on kívül a TV és DVD lejátszó is. Másrészt pedig ha majd lehet kapni is(!), akkor később beruházok egy mindent lejátszó WD TV Live-ra.
-
SzuAt
csendes tag
Tapasztaltak segítség.
Sok hozzászólást olvastam a nagyobb TV-kről, de most a hálószobámba kéne egy. 1.5 méter a távolság, tehát valami pici kellene (51-66cm). Ebbe a kategóriába mit ajánlanátok.
Előre is köszi.Szünyi
-
csehe02
csendes tag
üdv!
a media marktban van most LG 32LF2510 LCD televízió 110000-ért (30 honapos 0%thm-mel )
megér ennyit, illetve jó tv??
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz Joe_Muad_Dib #38341 üzenetére
Kérlek segítsetek!
100.000 környékén (32"-os) csak! hagyományos tetőantennás tévének mit ajánlotok?
PLS HELP!
Érdemes full hd-t venni 32"-ban ha csak tévét nézek rajta? -
vizimi
tag
Srácok, mit szóltok ehhez a választáshoz?
Philips
8000-es sorozatLCD TV
37"-es Full HD 1080p digitális TV
37PFL8404H/12
-
pincehely
addikt
Szerintetek monitornak mekkora az a méret ami már túl nagy?
37", és a 42" között vacillálok erősen.
Az ár mindegy, csak tudni szeretném, hogy a 42-es nem lesz-e olyan nagy, hogy nem tudom belátni.
Filmnézésre inkább azt szeretném.http://kefetemap.deviantart.com/
-
laczkoo
tag
válasz poirot #38378 üzenetére
Hello,
En is most keszulok LE37B650-est venni. 5-6 meterrol mennyire elvezheto a 37-es meretu kep? Az asztaltol kb masfel meterrol neznem, viszont az agybol mar tobb, mint 5 meter lesz a tavolsag.
A masik kerdesem az lenne, h volt-e barmilyen negativ tapasztalatod a keszulekkel?
csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/
-
luciferk
senior tag
B650W-s tulajok! aki feltette a legújabb firmwaret (2005), észlelt valami változást az előző 2004-hez képest?, mert úgy rémlik mintha nem régen írta volna 1-2 B650W-s tulaj, hogy nemigen láttak változást a firmware frissítés után
-
oxox
addikt
Ave néktek...ide is felteszem a kérdéseim, hátha itt jobb helyen van...
Sziasztok Guruk!
Lenne egy láma kérdésem...ill. jobban meggondolva több is.
the story
Szeretném a gépemet összekötni majd egy laptévével (hd filmek miatt, meg kéne már egy tv a nappaliba), a probléma, hogy elég hülyén nézne ki egy tv álványon egy tv, valamint a sony g500-as monitorom ...a gépet a tv alá tervezem...
A kérdésem, hogyha a tv-vel összekötöm a gépet, akkor lehet-e folyamatosan monitorként használni a tv-t?(még nem tudom, hogy milyen tipust veszek pontosan... ati4850-eskártyám vidkarártyám van), ill. szükség van-e sima monitorra mellé?
Gondolom a játékok nem a legmegfelelőbbek nagy tv-n, válaszidő, áthúzás miatt...ebbe is erősitsetek meg pls.
ill. ha nem ideális, és egy monitort is beszereznék a gép mellé, akkor van arra esély-mód, és hosszabitó, hogy a monitort egy másik sarokba tegyem a nappaliban (4-5m távolságra a géptől....vagy ekkora kábelnél már van valami hibalehetőség....)
?
thx, oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
napata2
tag
válasz 5oultrain #38388 üzenetére
Soultrain!
Be tudnád írni a Képbeállítások (kontraszt, képélesség, stb.) egyéni beállításaid értékeit, tudom, hogy Te sokat vacakoltál ezzel, csak összevetném a sajátommal meg kipróbálnám.
@to All:
A DEMO gomra hoz egy Pixel Plus HD demot, ez meggyőző volt.
Ezt a feature-t nem egy kattintásra lehet beállítanihogy kérem vagy sem, hanem több alpontja van, pl. dinamikus kontraszt, automatikus fényerőszabályozás. Ha teljesen ki szeretném használni a Pixel Plus HD-t, akkor ezeket Maximálisra kell állítani? (Jelenleg közepesen vannak.)
Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest