Hirdetés
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz Chaser #37400 üzenetére
Attól függ, hogy mit fog nézni és milyen messziről. Ha sima TV műsorokat, akkor hiába lesz full HD-s, nem fog több információt megjeleníteni, vagyis ugyanaz lesz. A különbség nem magából a felbontásból adódik csupán, de egy HD ready és Full HD panel között többnyire elektronikában, gyártástechnológiában is olyan különbségek vannak, amik együttesen egész más élességet, színmélységet és úgy általában: képminőséget eredményeznek. Egyszerűbben: ha két különböző TV-n megnézel egy sima TV adást (akár 720p-set), a FullHD-s képe lehet sokkal szebb a HD-ready készülékénél, de nem a felbontás miatt.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
GazRic
senior tag
Samsung 40B6000(LED) vagy 40B650 ha kb 20ezer lenne a különbség?
Melyik jobb vétel?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Chaser
legenda
A másik kiszemelt egy 82 centis LG, 32lg2100, sokat nem találtam róla, HD-t tud és van benne mpeg4 dekóder is, tecskóban most 99k, a samsung egy másik boltban 120k, gondolom az a mérete miatt zabál is rendesen.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
olahjana
tag
Sziasztok. Van egy full-hd samu40f86-om, ami hdmi kábellel van összekötve a géppel. Az a bajom hogy hogy ha a gép pihentetőre kapcsol és kikapcsolja a monitort akkor a tv nem kapcsol ki, hanem ugyanúgy világítja a fekete képernyőt, és kiírja hogy HDMI2-n nincs jel vagy ilyesmit. . Ilyen nem volt amíg sima vga kábellal kötöttem össze. Akkor fogta magát és kikapcsolt készenlétibe. Tudtok segíteni? mert elég jellemző hogy elalszom mellette és az necces a villanyszámlánál.
THX -
olahjana
tag
válasz Chaser #37406 üzenetére
azt meg tudod mondani esetleg, hogy mennyivel lesz szarabb a kép ha vga kábellel kötöm össze a gépet? az is tudja a full hd-t.. tom hogy kicsit másabb de nálam ez fontos lenne
Valaki tud benne segíteni hogy samun hogy kelll sleep timert kapcsolni? nem jöttem rá sajna a kiskönyv meg már nem van meg... -
Chaser
legenda
válasz nagy1969 #37408 üzenetére
Köszi, megnézem azt is.
olahjana: Próbáld ki Sztem sokkal rosszabb nem lesz, én dvi-dsub közt se láttam gyakorlatilag semmit, még s-pva paneles monitornál se, nagyobb felbontásnál lehet az fontosabb.
Kell lennie a távkapcson direkt sleep gombnak. Gondolom vagy 10-15 percenként lépkedhetsz rajta, vagy direkt időt is meg lehet adni egyes típusoknál._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hegyirabló
veterán
Nem tudom eldönteni milyen tévét vegyek!!!!!!!!!!
Pedig már akár 240K-is adnék érte.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
tupacamaru
veterán
válasz Hegyirabló #37415 üzenetére
Isten áldjom meg csak koreait ne vegyél, tudod, minőségbiztosítás miegymás.
Végre sikerült kipróbálni az .mkv fájlok lejátszását. Csont nélkül viszi az 1080p-s anyagokat. SAMSUNG LE40B550
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
nightshadow
veterán
Ezt nézted már? [link]
-
Hegyirabló
veterán
válasz tupacamaru #37416 üzenetére
Nem, továbbra sem akarok koreait! A váll aztékkal van a gond, nem az én igényeimmel.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
altntvx
tag
válasz nightshadow #37417 üzenetére
énis a héten veszek ugyanilyet és kb fél éve nézek lcdket
csak ajánlani tudom''A mennyországba térsz meg, vagy felfalnak a férgek.''
-
altntvx
tag
-
Sanyabá
senior tag
Ez egy nagyon jó választás ennyiért! :
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
GazRic
senior tag
válasz Hegyirabló #37418 üzenetére
Mi számít nem koreainak?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
GazRic
senior tag
geeks-en kicsit lehuzzák ezt a típust (ár érték arány)
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Hegyirabló
veterán
Sharp, de azt meg múlt héten vittem vissza egyet, mert 10 hónapon keresztül nem tudták a hibát elhárítani.
Sony is Csamcsungtól vesz?
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok főként PS3 -hoz, vagy Blu-Ray ?
SAMSUNG LE32B650T2W vagy SONY KDL-32W5500 ???
...esetleg ha ezeknél van jobb 32" -ban az is jöhet
köszi a választ
-- new gamer --
-
anrab
addikt
azt hittem hétvégén veszel valamit, az MM-ben nem volt ÁFA. az -25% lett volna.
-
anrab
addikt
válasz nightshadow #37425 üzenetére
érdekes az én tv-m ára nem esett május óta.
lehet hogy 240-ről kellett volna indulniuk? azért érdekes hogy ennyit eshet az ára! -
Hegyirabló
veterán
Ahogy én azt láttam, az csak PC cuccokra volt, ráadásul nagyon rossz a választékuk. Megrendeltem egy Philipset, de aggaszt egy kicsit a 24p hiánya.
-
anrab
addikt
a philips előtt is kint volt. pont a 21:9 előtt! mindjárt csak 800000 lett volna! kb.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Hegyirabló #37433 üzenetére
video jelnél írja az 1080p 24Hz-t. gondolom blue ray HDMI lejátszásnál. de ezt Scubyka tudná biztosra. én is megvagyok ezzel keveredve egy kicsit. bár nekem nem hiányzik, mert nem is tudom milyen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
van egy philips TV, típusa: 47PFL7404H
és van a testvére: 47PFL7404H/12
tudja valaki mi köztük a különbség? mit jelent az egyik végén a /12 ?
köszi -
-
Brekecs
aktív tag
válasz nightshadow #37436 üzenetére
Volt az több is : [link]
Hegyirabló : Melyiket rendelted ?
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
anrab
addikt
válasz nightshadow #37436 üzenetére
igen tisztában vagyok vele. sajnos ez az üzletpolitikájuk. nem tudunk mit csinálni, ha kell az új akkor fizess! ez van!
-
nightshadow
veterán
-
Hegyirabló
veterán
-
koxes
tag
valaki találkozott már 90fokban elforgatható (pivot funkció) és elöre hát dönthető fali konzollal?
-
tommy.p2
csendes tag
Sziasztok!
sharp lc32d653e 120k az euronics-nál. Valakinek van róla tapasztalata?
Ez a keretem meg merjem venni?Sharp lc42-sb55e
-
Hegyirabló
veterán
válasz tommy.p2 #37445 üzenetére
Nekem van Sharp tapasztalatom, igaz nem ezzel a típussal. A múlt héten kaptam vissza a pénzem egy januárban vett Sharp tévéért.
-
Brekecs
aktív tag
válasz Hegyirabló #37442 üzenetére
Jó tv-nek néz ki gratulálok hozzá ! Egy ujabb Philips tag
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
tommy.p2
csendes tag
-
tommy.p2
csendes tag
Ebben az árban(120-140)tudtok ajánlani "jó"fullhd-s tvt?
Sharp lc42-sb55e
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs