Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz runner 125 #75578 üzenetére

    Nekem is ilyen hosszú folyókám van és én is faltól falig akartam rakni, de a burkoló nem vállalta.
    Épített zuhanykabin, de még az oldalfalakat is meg kellett rakni. Fal, vakolat, csemperagasztó, csempe, nehéz kisakkozni úgy, hogy minden centi számít amúgy is, hogy a mosógépnek is legyen helye...

    Ugye, rakja a két falat, ahogy sikerül, felvakol, amilyen vastagra sikerül, csemperagasztó, csempe, persze az alsó sort kihagyva, mert előtte a padlólapot teszi le, majd utána a csempét a folyókához... Én se merném megcsinálni magamnak. Persze, katalógusképen, tervezőasztalon mindent lehet.

    Vettem keskenyebb folyókát, köré van mind a 4 oldalról burkolva, oldalt, mögötte csak 5-5 centi. Adtak neki kis lejtést, ilyen távon tök mindegy, nem lesz zavaró. Jártam már pár csecse szállodában, ott se volt szebben megcsinálva.

    A folyóka takarója nálam burkolható, burkolva is van, nincs baj vele.

    Hajlaterősítő szalagok, küszöbre is felhajtani a vízszigetelést, ez a titka.
    a járólap ragasztója alá simán be tud szivárogni - igen, a sima fuga ezt csinálja. Ezért rakattam 5×5 centis ytongból küszöböt a zuhanyzónak és arra a folyékony fóliát, majd a csempét.

    Továbbra is az a célom... - ha nem baj, nem várom ki, míg maradéktalanul eléred.

    1 cm vastag a csempe, a többit meg csempgeragasztó kitölti - azaz a falat teljes magasságban két oldalt 1-1 cm vastagon fogod ragasztózni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák