Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz gipsztigris #32279 üzenetére

    Lefoglalták a TN számot, ez a normális eljárás, ezután adják fel... Csak kérdés, hogy 2-3napon belül vagy 2-3héten belül adják fel... Ha a vásárlás / fizetést követően 1-1,5-en belül nem él a TN-szám, akkor illik baszogatni őket!

    (#32280) Dominó85
    Ez az elveszett / nem él / müncheni maffia lenyúlt csomagod!?
    Ha vámKEZELVE státuszt kapott, akkor semmi dolgod nincs, csak várni, hogy pár napon belül kivigye a postásnéni

    (#32281) gipsztigris
    Az a COMPLETE státusz csak a rendelésed végét jelzi, azaz, hogy feldolgozták és úgy complete

    (#32282) aytukabozs
    Ez alapján eléggé szőrszálhasogatónak tűnik, amit írsz... gyűrött leírás? gyűrött buborékos fólia!? komolyan!? hiányzó optikai gyári fólia? meg a többi... egyedül a karcos optikát "nem tudnám" megbocsájtani, de a többi eléggé szarrágásnak hangzik! (persze nem látom miről van szó és milyen mértékbe "károsodott")
    Aztán egy 100$-os telóra 50$-s refundot akarsz!? Az komoly! a 20$ + 5$ ajánlatuk korrekt volt! (így látatlanba, de ha elküldöd milyen gondjaid voltak vele, lehet igazat adok - bár nagyon túlzóan hangzik, ahogy leírtad)
    De ahogy néztem, valószínűleg már készletkisöprés van, így esetlegesen visszaküldött telókat is újraárusítanak (azaz lehet vaj a fejük mögött és "refurbished" telókat árulnak újként, ezt igazolja, hogy 100$-ra 20$-az simán megadtak volna)

    (#32286) sirkope
    Ha így néz ki a tracking konkrétan - nem töröltél belőle, írtad át, stb. Akkor amit előzőleg írtam... hülye voltál... levámkezelték, és mivel beküldted az adatokat, most visszafordították és levámolják... feleslegesen buktad a pénzed!
    (kár volt türelmetlennek lenned)

    (#32287) vadkörte
    Már boccs, de abból a 6napból 2hétvége, 1 meg húsvét volt.. Így az már csak 3, melyből a mai csak félnap, így az máris 2,5! (úgy imádom, amikor az emberek túloznak - "kicsit ferdítenek az igazságon" a saját érdekük bizonyítása érdekébe)

    (#32290) helixP
    Kínába visszaküldés
    50g-ig kb.1.200 Ft (ajánlott - trackinggel)
    100g-ig kb. 1.500 Ft (ajánlott - trackinggel)

    POSTAI DÍJSZABÁS 2014

    Én a helyedbe először készítenék egy tesztet ezzel a programmal:
    h2testw
    Ez megállapítja, hogy mennyi a valós kapacítása a kártyának!
    (teleírja majd visszaolvassa)
    Ha kamu kártyát küldött, de akár csak nem valós Class-út, akkor PayPal refund igénylés... ott mellékeled a képet a hibás kártyáról, melyet a programmal csináltál... és ott megbeszéled mi legyen! Ha ragaszkodik a visszaküldéshez, visszaküldöd nyomonkövethetően... (de kamukártyát legtöbbször nem kell visszaküldeni)

    Legközelebb meg mymemory-ról rendelj, ahogy írták... magyarhoz képest nagyon jó áraik vannak, és EU-UK-bő jön, így 1hét alatt itt van (igaz tracking nélkül küldik), de eddig vagy 6-8 alkalommal rendeltem, mind rendben pontosan megjött... Hétfőn rendelt árut, keddre feldoldozták - feladták, és pénteken a postaládámba volt, szinte minden egyes alkalommal! (ebay teli van kamukártyával és csak feleslegesen elbaszod az idődet a refundokkal... és tényleg nem sokkal drágább a mymemory)

    (#32294) GIJoe
    Igen! Ha "Postai vámkezelés alatt" státuszod van, azt már sajnos tuti megfogták, így elébe mehetsz, ha küldöd e-mailbe a dolgokat... de várhatsz a levélre is... de azzal csak elpazarolsz 2-4napot, míg kézbekapod!

    (#32296) helixP
    Indíts paypal-on ügyet, mert csak úgy van nyoma, hogy mit levelezel vele!
    (azt hogy privátba mit beszélsz az eladóval, nem fogja meghatni a PayPal-t)

    (#32309) Stanley-B.
    Amit mellékelt képet, ott a fejlécbe látható volt, hogy SG

    (#32310) Crytek
    Milyen ügybe!? Így nehéz válaszolni...

    (#32319) hege21
    Ilyen dátum esetén én újra elküldeném nekik...

    (#32322) Dominó85
    Ez is az elveszett SE-s csomi téma!?

    (#32327) westcoastog
    Leírása alapján nincs plusz költség, de az árát tekintve (9$), mindenbizonnyal tracking nélkül adja fel...
    Ha biztosra akarsz menni, inkább kérj ré +2$-ért TN számot...
    Bár TN-el kicsit lasabb szokott lenni (~3hét), de nyomonkövethető, míg TN nélkül gyorsabb (~2hét), de fennáll az esély, hogy elveszi / lenyúlja a postás, stb.

    (#32328) szlibud
    Ez érdekel engem is... (ha valóban ilyen van - történt)

    (#32330) beg
    Fura... webkártya esetén semmi rizikó nincs az ilyen összekötés para helyzetre

    (#32331) westcoastog
    6éves korom körül óta van bankszámlám (bankkártyám, bár ezt valszeg csak később kaptam), akkor nekem se volt munkám! :D Szóval ha külföldi rendelésbe gondolkodsz, érdemes csinálni egy alapbankszámlát - bankkártyát! (egyszerűbb lesz minden vásárlásod)

    (#32335) Sentinel80
    Hogymi 10.000? A csomag értéke, nem!? Vagy akkor még a postázása is 10E pluszba!?
    Azért ha valaminek annyi a postázása, mint maga a termék, jobban körülnéznék, hogy nincs-e olcsóbban a termék maga, vagy a postázás... vagy valami nagyon speckó cucc lehet! :D

    (amúgy már alapból ha 10E-ért adja csak fel, akkor érthető, hogy beikszelt valami speckó rovatot, ami miatt, hogy gebasz van)

    (#32343) tfalcon96
    Ha kaptál visszaigazoló e-mailt a refundról, akkor átlag 3-5nap (bankkártyára küldés esetén), paypal számlára küldés esetén azonnali - úgytudom! (azaz, ha paypalról fizették paypal-ra megy vissza, de ha rákapcsolt bankkártyával, akkor a bankkártyára)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák