Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Leon91
csendes tag
válasz #73959936 #13054 üzenetére
Telefont vettem én is, Cubot gt99-et, ráadásul 2 akksival Nekem még a track number se él.. Először azzal magyarázta, hogy a múltheti ünnep miatt feltorlódtak a csomagok, aztán mikor másodjára rákérdeztem az akksis ügyre akkor mondta h utána néz. Remélem intézkedik valamit, ha van infó írok majd!
-
BYpsilon
csendes tag
válasz apeelme #13052 üzenetére
Két verziót tartok valószínünek.
Az espeed alapvetően egy logisztikai központ, ami sok szállító társasággal van kapcsolatban ebből egyik svéd posta.
1. Előbb elmegy svédbe a csomag, ott bekerül körforgásba és onnan jön ide.
2. A svéd posta a PostNord tagja, aminek a nemzetközi cége a DirectLink és nekik van irodájuk Hong Kong-ban, ahol minideal is van. Lehet közvetlenül idejön majd a csomag Mo-ra. -
RVR400
veterán
válasz RVR400 #12641 üzenetére
Nah, fejlemény. A fészbúkos, és a saját oldalas üzenet eltűnt, arra nem is reagáltak. Az e-mailre írtam, amit kaptam a kuponkóddal, ott kaptam egy választ, hogy megpróbál utánajárni, hogy elküldjék nekem a telefont mégis.
Mai fejlemény:
10 perce kaptam egy e-mailt, hogy elküldték a rendelésemet, kaptam hozzá nyomkövetési számot is. Szóval egyelőre ismét fellelkesültem, hogy mégis lesz nyereményteló.(#13048) giigz: Szintén zenész, bár csodával határos módon 2 csomagom már beelőzött, 1 megjött múlt héten, 1 meg tegnapelőtt jött az országba. (ezek a 3 hetet éppen elérték)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Néha van az alin ilyen brutál áras akció, ám mindenből csak pár darab van.
A múltkor talán 1 valakinek sikerült venni valamit. A többiek (én is), hiába kattintottunk azonnal, amint lejárt a visszaszámlálás, már out of stock volt.
Az a valaki azt hiszem valahogy hamarabb kattintott a vásárlásra.RVR400
az szuper!
[ Szerkesztve ]
-
mayacska
csendes tag
válasz CoolBoy323 #13026 üzenetére
Sziasztok!
Nekem 09.18 óta van ebben a státuszban: Waiting for transit airline Space. Persze China Post.
Érdemes elindítani egy paypal refundot? 11-én rendeltem és 14-21 munkanapot írtak szállítási határidőt. -
-
kgymac
őstag
válasz BYpsilon #13056 üzenetére
A mini nem lehet Hong Kong-i. Nekem hk-val jött 14 napig, Shenzhen-ből, az espeedpost-on látszott, hogy én vagyok a címzett. Feladástól kb.7 nap alatt jutott el Hong Kongba, onnan 1 óra volt Singapore :-), 2 nap Pestig, 3-4 napot a vámon állt (hétvége, hétfő délelőtti vámolás), kedd reggeli postai átvétellel (telefonos segítséggel).
-
RVR400
veterán
válasz BYpsilon #13056 üzenetére
Nekem anno a 2-es verzióval jött svéd postás csomagom:
9/6/2013 12:45 PM, Budapest 1005, Final delivery to recipient
9/6/2013 6:40 AM, Budapest 1005, Arrival at delivery office
9/5/2013 7:52 AM, Budapest 1005, Arrival at inward office of exchange
8/30/2013 8:05 AM, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad -
Upo
addikt
válasz gipsztigris #13067 üzenetére
Galaxy S4 ?? Hol?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
BYpsilon
csendes tag
válasz RVR400 #13071 üzenetére
Nekem egyelőre csak ennyi látszik.
2013-09-29 17:12:04 Electronic Information added by sender
2013-09-29 18:22:33 Electronic Information confirmed by sender
2013-09-29 21:14:12 Arrived at Espeed Post
2013-09-30 18:08:01 Posted through Sweden PostMivel épp ünnep kezdetén adták fel így valószinüleg ültek rajta 1 hetet, amíg buliztak.
Jövő héten azért már kissé türelmetlenebb leszek, ha nem látszik több. -
evooo
aktív tag
Üdv!
Rendeltem minidealről egy Zopo-t 245USD értékben, ma kaptam az ajánlott levelet hogy fizessem a vámot... Viszont egy pár dolgot nem értek. Melyik kategóriát kell néznem, a cég-magánszemély esetét? Illetve azt írja szükséges információk:
Számla konkrét, részletes árumegnevezéssel, tételes mennyiségi adatokkal. Ezt hogy szerezzem meg?[ Szerkesztve ]
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Én szeptember 27.-én rendeltem minideal-ről egy jiayu g3s típusú mobiltelefont, 28.-án már meg is érkezett a tracking number . Svéd postával rendeltem, mert úgy olvastam, hogy azt kevesebb eséllyel vámolják le. De mióta megkaptam a számot semmi fejlemény a mobilról.. Szerintetek írjak a minidealnek, vagy várjak vele még egy kicsit?
A válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
Sziasztok! Van egy rendelésem a minidealtől, tegnap előtt kaptam meg paypal-tól a TN számot, tegnap meg a minideal is megírta a TN számot. Viszont csak tegnaptól él a TN szám a singpostnál, ott is csak úgy, hogy ki van adva, de a csomagot még nem vették fel. Ugyan ezt írják az első postban linkelt követő oldalak is. Viszont itt a fórumon, talán ebben a topicban, vagy egy másikban, linkelt valaki egy saját készítésű trackchekert, ott viszont látszik, hogy mikor került be a hongkongi elosztóba, mikor került reptérre, és mikor került a singapúri reptérre. Hogy lehet, hogy ezzel szemben maga a singpost szerint még nem vették fel a csomagot. Akku mizériához nekem azt írta a minideal hogy EMS, singpost, sweden post, csak egy akkut tud szállítani. Pót akkut, vagy csak akku rendelést már nem. Így megegyeztünk, hogy vagy küld egy tokot a második akku helyet, vagy megoldja ő ahogy tudja. Azt írta, hogy a tok rendben lehet
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Víz Elek
senior tag
Ha valakit érdekel erre az oldalra -10%-os kód, akkor írjon, szívesen odaadom neki.
Rendeltem iphonera tokot, és adták mellé.Samsung S9
-
v-man
őstag
válasz wendy87 #12944 üzenetére
nekem szeptember 2-i a legrégebbi meg nem érkezett, ennél legkésőbb okt. 16-ig kell visszajelzést adni.
ezen kívül is van még kb. tíz, csupa 1-3 dolláros cucc, amit szeptember 10. előtt rendeltem meg/fizettem ki, és mindössze kettő olyan van, amit szintén ez időszak alatt rendeltem és már megjött.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
giigz
veterán
Célországba megérkezett
[ Szerkesztve ]
-
F1reGhosT
újonc
Végre nekem is aug 9 után 1x vissza küldték másodjára csak megjött
Helikoptert vettem csak mire megjön a szezonja le megyKüldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryAz igazság nélkül mi magunk erőtlenné válunk.
-
giigz
veterán
Ha 10:50-kor már célországba megérkezett, akkor mikor fogja kiírni, hogy vámkezelés alatt áll? Vagy már megcsinálták, és csak később frissül?
sagesz93: 10.07-én lett célországba elküldve...
-
Palomar
csendes tag
sziasztok,
valaki használt már mail forwarder céget Kínából való rendelésnél?
ha igen, melyiket és milyen tapasztalattal?
most hogy cn post ilyen kiszámíthatatlan lett, és nem minden eladónál van cn-en kívül más opció, foglalkoztat a gondolat.Üdv: Palomar
-
alex89
senior tag
üdv
Szept 28-án rendeltem antelife-ról, azóta "processing" státuszban van a rendelésem, nem voltam túl izgatott, tudtam hogy ünnep volt aztán meg biztos feltorlódtak a dolgok. Érdemes lehet őket már megzargatni kicsit, mik a tapasztalatok mekkora csúszásban vannak az ünnepek miatt?
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Optimusx
tag
Köszönöm a válaszokat! Lenne még egy kérdésem. a 17track.net-en és mivel svéd postával rendeltem a posten.se-n kívül van más weboldal ahol követni tudom a rendelést?
[ Szerkesztve ]
-
atleticofan
tag
RQ******SG trackinget sehol nem lehet követni? Sehol nem jelenik meg es állítólag feladták már.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest