Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz sexymusprime #11099 üzenetére
Én is átvettem volna, mert itt vagyok pesten, de nem először kézbesítik. Aztán ha nem veszed át vissza viszik és kérhetsz átpostázást ami 500 forint.
Pontos infókért hívd fel a posta 06-40-es számát. Ők megmondják a tuti. Én nem tudom teljesen jól elmondani
-
kmisi99
addikt
válasz gghrtz #11094 üzenetére
Biztos nem lehet szerintem. Jól tudják már, hogy a sárga csomagolású home and garden csomagban a minideales cuccok jönnek hisz eddig minimum 100 at fogtak meg, Ha azt mondod pl locsolócsap van benne vagy virágmag stb tuti gyanakodnak, és kinyitnák utána meg nagy szívás lenne.
-
maj-viktor
őstag
Nem feltétlen... mivel ha kivárom a max időt, hogy claim-é alakítsam, akkor 3hét + még 3hét míg a paypal dönt... persze ha nem válaszol tuti az én javamra!
Volt már dolgom így ebay-en olyan eladóval is aki válaszolt és refundolt, és olyannal is aki totál válaszra sem méltatott... gyorsabb és jobban járok ha válaszol - hamarabb visszakapom a pénzem!
(mivel azért 90%-ba a vásárlónak van igaza és a paypal úgyis az én javamra döntene... csak az a fránya várakozási idő, na mindegy majd 4naponta írok a dispute-ba ha 3x-ra se válaszol megy claimé és onnan szinte biztos nyert ügyem van - ha nem válaszol... csak fura, hogy pont a geekbuying nem válaszol, mivel amikor e-mailt írtam 24órán belül válaszoltak, megrendelést is legkorrektebb - gyors módon intézték...)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Gyuszkoo
tag
Sziasztok
Visszaolvastam néhány oldalt, de nem találtam kielégítő választ kérdésemre, hogy: Mostanában minden minideal-ról érkező pakkot felbontanak a zöld ruhások??? -
-
Gyuszkoo
tag
Fene megeszi őket! Régebben egy rakat cuccot rendeltem tőlük és sosem akadt fent...
-
törölt tag
válasz maj-viktor #11113 üzenetére
Nos erről a tabról lenne szó: [link] a történet annyi hogy tegnap előtt megjött paypallal fizettem rövid próbálgatás során kiderült hogy nem jó benne a auto rotation sensor vagy orientation sensor, Elixirrel ellenőriztem a szenzorokat, megjelenik benne de nem mutat változást ha lenyitogatom egyesével. Írtam a geekbuyingnak nemrég, egyenlőre várom a választ. Nem feltétlenül használhatatlan de azért idegesítő a dolog hogy nem fordul el a kép ha forgatom. Unboxing videókban tökéletesen működik 6. percnél kezdi el forgatni. Elixir: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #12928000 #11114 üzenetére
Kicsit rázd meg, forgasd erősen (anélkül hogy eldobnád) a tengelyek korul. Jo esellyel mukodni fog.
Más. Tegnapelott atvettem a 08.29-én feladott CN csomagom (powerbank), 2 héten belül érkezett.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez meg milyen tracking?
RQ...SG?
Antelife, és ofkorsz SG post...
Vett innen valaki mostanság vmit? Miniről szól csak a topik mostanság
-
kovee01
tag
2013.09.07
20:23Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.09.11
13:49Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.11
14:02Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.12
08:25Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.09.13
13:48 xxx postaKüldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registeredElvileg ezt ma megkaptam?
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
maj-viktor
őstag
válasz #12928000 #11114 üzenetére
Hello!
Hát elég macerás, de általában meglepően jól szokott végződni...
Kérdés, hogy tudod így használni a készüléket!? Vagy sem!?
Mert ha használható így is, akkor kaphatsz részleges (partial) refundot...
Azaz pl. 100$ tablet és egy "10%-os kedvezményt" 10$ visszatérítést!
Ezt mindenképpen az eladóval / bolttal kell lebeszélned! Általában kérnek képet / videót a hibáról!
(viszont vigyázz, hogy a paypal csak a fizetéstől számított 45.napig véd, akkor tudsz még refundot / dispute-ot indítani)Te esetedbe október eleje környékéig...
További kérdés, hogy biztos van benne "rotate sensor"?
Küldj már linket melyik bolttól - melyik terméket rendelted!
(még az is lehet, hogy írták, hogy van a bolt az adatlapján, de valójában gyárilag nincs is benne érdemes rákeresni a típusára a neten, más webshop mit ír róla)Partially refund esetén nem kell visszaküldened, refund esetén csak akkor fizetnek vissza, ha megkapják a terméket! Általában saját költségre kell visszaküldened, de vannak korrekt boltok melyek a visszapostázást is refundoják, de igazából nem ez a jellemző...
Ptkg. vissza kínába tablet esetén gondolom inkább a 500g-ig határ a megfelelő, abban az esetben regisztált esetén:
500g-ig +2.605 Ft vagy +2.805 (elsőbbségi)
1kg-ig +4.010 Ft vagy +4.340 Ft (elsőbbségi)(http://posta.hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_HU_08_01_NET.pdf)
(belföld 1.oldal, külföld 2.oldal)Kérdés mi éri meg!? Partial refund!? Totál refund, de esetleg vissza posta mínusz!?
Vagy eladod itthon "feltüntve a hibáját"Sokszor az itthoni eladással & hiba feltüntetéssel jársz a legjobban...
Kérsz partial refundot kapsz vissza 10$-t a 100$-ból itthon meg eltudod adni 25E Ft-ért és nyertél 2+2E Ft-ot és időt is, mivel míg vissza postázod, megkapják, elfogadják, stb. 1hónap is lehet vagy több!Egyéni mérlegelés mi éri meg...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Darth_Revan
veterán
Érkezik egy csomagom nyugatról, szerdán hagyta el az USA-t és a nyomkövetés szerint ma 10 perc alatt le lett rendezve a vámoltatása és át lett adva a postának, sőt a nyomkövető oldal még megadta azt is, hogy mi lett a magyar postán belül a nyomkövetési száma: CE123456789BE
Eddig jónak tűnik ez az MSI nemzetközi posta
Remélem a helyi postára ma megérkezett és ha holnap bemegyek érte személyesen, akkor ideadják.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz maj-viktor #11119 üzenetére
Küldj már linket melyik bolttól - melyik terméket rendelted!
ott a link az első sorban
-
-
maj-viktor
őstag
válasz kovee01 #11117 üzenetére
Ja... nem volt otthon senki... bedobott értesítőt és valaki átvette! (remélhetőleg egy lakásba élő rokon, stb.)
Ha egyedül élsz, akkor viszont valami gáz lehet!(#11121) CoolBoy323
Bocsi... PM-be írt a tag... válaszoltam ott neki!
És kértem, hogy ide is rakja be amit PM-be kérdezett, és én is bemásolom ide a válaszomat, mivel később másnak jóljöhet... ez nyugodtan osztható nyilvánosan, nem kell PM-ezni hozzá!
Röviden ennyi! (ott nem írt boltot én meg csak ki CtrlC & CtrlV-ztem a PM-es válaszomat)[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Gondolom dolgozik / tanul és látta a trackingjét ott, de nem otthon és otthon meg átvette valaki - vagyis a postán... ezért áll fenn az esetem, amit írtam, hogy nem talált otthon senkit és értesítővel rokon - családtag elment érte a postára... mivel Postán kézbesítés-t regisztráltak...
De ha egyedül él, akkor gáz van, ahogy fenn írtam!
-
BITBOYS
addikt
válasz maj-viktor #11125 üzenetére
Személyit kérnek átvételkor
-
maj-viktor
őstag
-
sexymusprime
tag
OFF: trollkodásra trollkodással válaszol a NAV facebook oldala... olvassátok az intézmény falára intézett trágár kommentekre adott diplomatikus válaszokat :S :Đ (ui.: ne kezdjünk el utálni, ez a facebookozók dolga)
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Furcsa dolgok történnek mostanság az aliexpresses rendeléseimmel.
1.
Rendeltem egy cipőt, 43-as méretben. Kaptam egy nyomkövetési számot, nézegettem, és meg is jött rendben. Kibontom, van benne egy 38-as...
Nah, dispute egyből, erre mire már majdnem összevesztem az eladóval a lassú reagálása meg a negatív hozzáállása miatt, kapok egy csomagot, aminek a száma nem is ismerős, kibontom, és benne figyel a 43-as pacsker. (a kettő között kb 4 nap telt el)2.
Rendeltem egy S2 kijelzőt meg érintőt július 23-án, meg is jött időben 3 hétre. Még egy kapacitív gomb flexkábel kellett (ez utólag derült ki), megrendeltem Németországból, tehát 1 hét múlva már a telót vissza is adtam a tulajnak készen.
Erre a héten kaptam megint egy csomagot, benne egy Samsung S2 érintő meg kijelző....Bocs a hosszért.
-
grizlisandor
veterán
Megtörtént a rendelésem Ali-ból, 2 csomag telefontok/kiegészítő ~30- ~30 USD értékben, ~98% feedback-el rendelkeznek az eladók, 1 és 2 gyémántos eladók. Feldolgozási idő 4 nap és 9 nap, kíváncsi leszek a China Post Air Mail-ra, hogy lesz-e követési szám meg milyen gyorsan érkezik meg.
Szerk.: Most nézem, hogy jött az automatikus e-mail Ali-tól, hogy hamarosan küldik a követés adatait.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz grizlisandor #11132 üzenetére
Az alin minden olcsó "szarhoz" is adnak nyomkövetési számot. Rájöttem, hogy nyugodtabb voltam, amikor többet rendeltem az e-bayről, mert akkor nem kellett naponta 5-ször megnéznem a 17track-et, mivel a cuccok 90%-ához nem volt szám.
A gyorsaságról ennyit:
2013-09-12, 交航, 北京, 匈牙利 - Kereszt Airlines, Peking, Magyarország
2013-09-11, 出口总包直封封发, 北京国际, 匈牙利 - Teljes export csomag egyenes tömítés, tömítés Pekingi Nemzetközi Magyarország
2013-07-30, 出口总包直封封发, 北京国际, 匈牙利 - Teljes export csomag egyenes tömítés, tömítés Pekingi Nemzetközi MagyarországPersze ez a legritkább eset, mert ilyen még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz RVR400 #11133 üzenetére
Az utolsó kettő csak annyit jelent, hogy nem fért fel a Pekingi gépre. Ha már az elsőre felfér, kb. 15 nap alatt a kezedben van (és ebben a Peking-München-Bp vagy Peking-Frankfurt-Bp útvonal 6-7-8 nap). Persze, az esetedben valami sötét raktárban landolhatott, ahol az ottani Mancika később megtalálta.
szerk: jó ez az m$translator.com, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz maj-viktor #11129 üzenetére
Mi és?
Idegen nem veheti át és ez a lényeg, tehát megvan a csomagja, mit paráztatod. -
Samus
addikt
102 dollár értékben, a Pandawill-től, ÁFA köteles lenne?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
maj-viktor
őstag
válasz sexymusprime #11130 üzenetére
...ja én is ma találkoztam szembe ezzel a facebook hírfolyamomba:
DDDDDD
(#11131) RVR400
És akkor mi a lényeg!?
Mind2 alkalommal 1x fizettél és 2 terméket kaptál!? Vagymi!? O.o(#11137) BITBOYS
Milyen paráztatásról beszélsz!? ÉN a tényeket mondom!
Neked az egy háztartásban élő rokon idegen!? Na mindegy! Lényeg, hogy ő is megkapja... felírják a személyi ig. számot és oda kell írni, hogy milyen rokoni kapcsolatban áll a címzettel... (ne mondd már nekem, hogy nem így van! rendszeresen veszek át csomagokat!)[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
Sziasztok!
Ez mit jelent?
12-Sep-2013, The item (RCHK) was in transit within its destination country on 12-Sep-2013.[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
devast
addikt
Gyors kérdés. SG-vel postám jött. Még nem volt kézbesítési kísérlet, de gyanítom, hogy már ott figyel a pakk a helyi postán. Mivel szombaton nincs kézbesítés... bemehetek és átvehetem szerintetek ? Vagy mindenképp kell egy kézbesítési kísérlet(napközbe nincs senki itthon) ?
-
maj-viktor
őstag
válasz Pumika1975 #11142 üzenetére
Feladták - úton van a "célországba"...
(#11137) BITBOYS-nek továbbra is:
Amúgy meg azért írtam, hogy átvette valami rokon, mivel ha házhoz viszik és ott veszik át, akkor ilyet kap:
2013.xx.xx xx:xx, xyz posta, Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredHa meg nemtalálnak otthon senkit és utána postán átveszik, akkor meg ilyet:
2013.xx.xx xx:xx, xyz posta, Item information : Postán átvehető
2013.xx.xx xx:xx, xyz posta, Item information : Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz devast #11143 üzenetére
Én próbáltam átvenni már postán így csomagot, hogy én már láttam, hogy ott van és nem adták ki...
(amikor én is megmondtam, hogy de holnap úgysem lesz senki sem otthon... leszarták! Már az is baj, ha spórolok nekik)Szal én amondó vagyok, hogy kell a sikertelen kézbesítés... aztán várni a 16:00-t míg vissza viszi a csomagot a postás a postára és csak azután tudod átvenni... érdemes inkább 17:00kor menni érte, mer sokszor késik a postás...
De lehet valaki cáfol! Vagy próbáld meg, azt írd meg hogy sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
válasz maj-viktor #11144 üzenetére
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/09/13 18:17:29
2013.09.12 09:54, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.09.11 18:55, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.11 18:49, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.10 16:27, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.09.07 17:38, (HONG KONG), Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedOrigin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/09/13 18:17:29
12-Sep-2013, The item (RcHK) was in transit within its destination country on 12-Sep-2013.
Így mit jelent?
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Pumika1975 #11146 üzenetére
Tegnap atcsuszott a vámon és hétfőn/kedden megkapod
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Coolby84
tag
Sikerült átvennem a csomagom ma. Nem volt egyszerű, mert sikertelen kézbesítés után egész nap a postás furikált vele, de elcsíptem, amikor visszért postahivatalba és átvettem.
Geekbuying szürke fóliába csomagol, ezüst ragtapasszal és SG posttal jött. Nem állította meg a hatóság.
Hát posta track pár dolgot kihagyott, de ez a vége:
2013.09.07
20:17
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.09.11
13:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.11
13:48
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.12
07:32
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.09.13
18:58 Budapest 10 posta
Küldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest