Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
A mini és a paypal is elküldi egymás után mailben a tn-t. Ha mindkettő azonos, akkor bízhatsz benne, hogy sínen van a csomagod. További 2-3-4 nap, mire megjelenik a nyomkövető rendszerekben.
Nekem másnap küldött mindkettő azonos tn-n (éjszakai rendelés, thl w100 és w8, külön), +1 nap múlva postán felvéve, +1-2 nap múlva látszott 17tr-en. 14 ill. 12 nap amire megkaptam, feladásról. Posta központ felhívása 1 napot rövidített, mert még aznap sikerült zárás előtt átvennem. Egyébként postai fecnivel csak másnap/köv hét hétfő. Postai public tr kb. 2 napos késésben volt akkor, a belső pedig online.
Hk tn estén a címzettet is tudod ellenőrizni espeedpost.com.
Most jó eséllyel +7 nap is lesz. -
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Látom itt sok a hozzáértő ezért gondoltam megkérdezem itt amit szeretnék. Szóval olyan külföldi webshopokat keresek ahol főként ruházati cikkeket árulnak. Már vásároltam egyszer kétszer pl az Ioffer.com-ról, minden rendben ment eddig, aki ismeri tudja hogy ott hogy működnek a dolgok. Valami olyan webshopot keresnék ami:
-az EU-n belül van (mondjuk Németország),
-ahol nem túl drága, divatos ruhákat árulnak,
-lehessen Paypal-al fizetni és nem Ebay.Köszi előre is.
-
veterán
válasz Darth_Revan #10360 üzenetére
Sajnos bankja válogatja. Erste banknál 30 nap után oldják fel a zárolást, hacsak a célszemély (ez esetben a bolt) külön fel nem keresi a bankot, hogy oldják fel a zárolást, amit nem feltétlenül tesznek meg.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
vegyszer
addikt
válasz Darth_Revan #10360 üzenetére
Ott van benne, helyes termék megnevezéssel, stb de a webshopban nincs nyoma.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
parati
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetekre lenne szükségem. Átnéztem a fórumot, nem találtam erre vonatkozó infót:
Dealextreme-től rendeltem, PPlal, tranzakció completed. E-mailt kaptam vissza, küldjek PP account screenshotot a tranzakcióról, most pedig jogsi/útlevél másolatot, hogy ellenőrizzék a kilétemet. (Mivan?) Nem igazán értem, hogy 70-pár dolláros tranzakciónál erre mi szükség. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?Előre is köszönöm a segítséget.
-
iso3443
csendes tag
Rendeltem egy lenovo A820 mobilt kibánol honkongpostal jön és már öt napja nem változik semmi a tecking oldalon ezt írja The item (RT192455887HK) left Hong Kong for its destination on 30-Aug-2013 . néztem a posta oldalán is ott meg azt írja hogy nem találhato az elem. Akkor most megérkezett csak a postán eloptál?
-
maj-viktor
őstag
válasz iso3443 #10367 üzenetére
Hát hallod... nekem
2013.08.12 19:05, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadIlyenem van... és még csak nem is CN-es, hanem SG-s csomag... Szal türelem!
5nap után ilyenen problémázni...
Onnantól átlag 10-15 nap, míg megkapod! (jóesetbe, mivel pl. ott fent az én példám, hogy az elkallódott valahol)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Mennyire megbízható az amerikai posta(USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service) ebayes vásárlás lenne megkérdeztem hogy ad-e nyomkövetési számot, és ezt válaszolta: "With international shipments we either ship first class mail or priority mail, both which have tracking numbers. But the problem is, the first class mail tracking number doesn't really work, the employees don't track the package."
Most akkor lehet követni vagy sem -
tomy_cz
senior tag
SZiasztok!
Aliexpress-es Dispute-ba, beírtam a hibajelenséget amikor megnyitottam, a tényállás azóta sem változott egyszerűen nem működik a rendelt kütyü. Az eladó próbált instrukciókat adni, de egyik sem oldotta meg a problémát. 3 nap eltelt a Dispute nyitása óta, és most van lehetőségem Escalate Dispute-t nyomni.
Kérdésem, hogy amit emaileztem az eladóval, azt másoljam be Aliexpress alá a Dispute részleteibe?
Csak azért kérdezem, hátha esetleg így nagyobb esélyem van, hogy az Ali visszautalja a pénzem? Vagy tökmindegy...?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
A Minideal-es csomagokat akkor a custom akkor ezután mindig megfogja majd? Vagy ez most csak ilyen átmeneti jelenség?
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
vegyszer
addikt
válasz dReFiX #10380 üzenetére
Szerintem nem a feladó a mérvadó, inkább a sárga tixóval körbbecsomagolt jelzés volt a védjegy, amire ugrottak...
15 méterről látszik... míg a feladót ki kell mazsolázni."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
dReFiX
senior tag
válasz vegyszer #10382 üzenetére
Minideal nem tudom, hogy csomagol igazából eddig csak a tmallboxtól rendeltem ők a ilyen karamell sárga csomagoló anyagot [ragasztószalag] használnak de gondoltam kipróbálom ők milyenek... Jó ötlet volt
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Geekbuying milyen postával küld?
-
Zebu
addikt
Azért még az ÁFA-s ár sem gáz szerontem ha sajátcélra veszel 1-1 darabot! Természetesen anélkül még jobb lenne
-
b0bcat
addikt
válasz instantwater #10384 üzenetére
SG-vel.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
bajaki
őstag
válasz instantwater #10387 üzenetére
Az enyém átment múlt héten amikor a miniseket megfogták.
-
tyuli76
tag
Nekem az Alirol jött ugyan akkora dobozban telefon is meg égök is.Most nincs ithon minideales csomagom,de ugy emlékszek,h ugyan olyan sárga,és biztos vagyok,h a méret is megegyezik.
-
GIJoe
addikt
Rendeljünk valami büdös sajtot, légmentesem lezárva, és Apple McBookot írassunk rá
-
lexter00
őstag
válasz instantwater #10393 üzenetére
Én megcsinálom,úgyis kell egy usb port azt meg jó nagy dobozba küldték a múltkor is Dolgozzanak a vámosok ha már ennyire belejöttek
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz instantwater #10393 üzenetére
Nekem éppen jön egy 9$-os tok a minitől, HK-val. Remélem, nem sajnálták a sárga ragasztó csíkot.
-
Bazs-
tag
Rendelt már valaki nagyobb fizikai méretekkel valamit kinából ? Pl: Tv
Gondolom itt tuti lesz vám és áfa. Mivel lehet érdemes ilyenkor rendelni, hogy épségbe ide is érjen ?Köszi előre is.
-
Bazs-
tag
Van bent valami. Bár egy ilyet azért el tudnék viselni 490 dollárért.
Telefonom márkája is Xiaomi és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest