Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember 14 én kaptam Antelife -tól tracking numbert, sg végződésű, de sehol sem tudom lekérdezni. Kezdjek aggódni vagy ez még belefér és "türelem"? -
KTU
addikt
válasz SzAnnie #11702 üzenetére
Én meg aug. végén és tegnaptól látom.
1 másik meg meg is érkezett, azt is érkezés előtt pár nappal láttam.
Most ünnep van náluk, ki is van írva.
22.-e az 1. munkanap az ünnep után.Ha disputot indítok, lerövidül a PP dispute idő,
mert a vásárlás után 45 napig indíthatok, ha elindítod az 20 nap, ......Írtam én is nekik jó pár levelet,
Szóval a posták "behavazva" az akkumizéria miatt, az adatbázist meg nem sűrűn frissítik, hogy követni tudjuk a csomagot.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
válasz K_Andras #11697 üzenetére
MOST MINDEN CSOMAGOT MEGFOG KÍNÁBAN A KÍNAI MEG A HONG KONGI POSTA, HA ABBAN LITHIUM AKKU VAN!
Ezért kell postát váltaniuk.
Valszeg azok drágábbak, de legalább elküldik.
Eddig volt már svéd posta is, most ezek szerint ott van német posta is.
Jé.... itt a nagy felszabadult liberális piacon NINCS! -
ZozzHUN
addikt
Aki rendelni akar kínából, az ne csodálkozzon, ha Október 1-7 között nem történik semmi, ünnepek és nem kézbesítenek.
-
KTU
addikt
HU végű tracking
kapott már ilyet valaki?"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maj-viktor
őstag
válasz Dominó85 #11698 üzenetére
Ezt nemértem miért nekem címezted...
(talán mert én is Viktor vagyok!? )(#11697) K_Andras vá
Örülj DE-vel csak jobban jártál... mind időben, mind "esetleges pluszfizetés" estén is(#11699) pezo00
Hát én jól kifogtam - megszoptam...
Röviden 1,5hónapja se pénz - se teló (de a shop hozzáállás teljesen korrekt, csak a postával szoptam meg):(#11711) KTU
Az fura... tudtommal azt csak a Magyarországon feladott csomagok esetén van... eléggé kamu szagú - bárkérdés kitől - hol - mikor kaptad...[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
forrest85
senior tag
Valaki mondta ma, hogy a banggood -al ráfaragott. Mostanság mennyire megbízhatóak? Eddig szinte csak jókat olvastam róluk. Más fórumokon is, külföldire gondolok. Persze azért néha hiba lehet a gépezetben.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Három kérdésem lenne:
1. Az első hozzászólásban a Tmallbox kevésbé megbízhatónak van írva, viszont itt lenne a legolcsóbb, és nem tudom, hogy merjek-e innen rendelni. Azt nem szeretném, hogy átverjenek, meg szenvedés legyen az egészből, viszont jó lenne ilyen áron hozzájutni. Mennyire szokott gond lenni velük manapság?
[moderálva, ilyet itt nem kérdezünk]
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Módosította: 7 ]
-
giigz
veterán
válasz CoolBoy323 #11720 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy itt a Tmallbox-nál van-e valami különleges dolog, vagy csak regisztrálok, és megveszem a terméket?
A postázásnál a csomagot követni hogyan tudom? Nekem kell kérni, vagy alapból adnak számot, ami alapján tudom követni?
-
K_pro
újonc
Sziasztok, Hölgyek/Urak/
Kezdőként a segítségeteket kérném aliexpress-fizetés témában. Tudok ott webkártyával fizetni a biztonsági rendszerükön (Escrow) keresztül? Maestro bankkártyám van, amit elfogadnak, de annak nem szeretném megadni még ott sem az adatait, hanem helyette a bankszámlámhoz kapcsolódó webkártyát használnám -arra csak annyi usd-t pakolnék, amennyi az áru kifizetéséhez kell. Kérdeztem már alihelpet, de nem jött válasz...o
Ha vki ott így fizetett már, megoszthatná! Köszönöm előre is , üdv: K.Biztonsági öveket bekötni!
-
maj-viktor
őstag
-
K_pro
újonc
válasz maj-viktor #11725 üzenetére
Köszönet a válaszért, kedves fórumtársak! Akkor mehet a buli, jöhet a ferdeszemű technológia. Totálisan jó és megnyugtató válaszok, értékelésem: 5 csillag
Kellemes hétvégét! KBiztonsági öveket bekötni!
-
instantwater
addikt
CN post ismét bespeedezte magát.
Kis apróság, de ezt figyéljétek:
Szept 16 küldemény felvéve.
Szept 20 küldemény vámkezelve.Mintha DHL hozná, közben sima CN :-D
-
bako01
csendes tag
Date & time
02.09.2013 13:19
China postAccepted from sender
(100614)
HUNGARY
Magyar PostaAccepted from sender
China postAccepted from sender
Beijing International YóuJiànShōuJì Center (10061400)
匈YáLì
03.09.2013 12:02
China postSend item abroad (Export)
Beijing International (10010200)
匈YáLì
03.09.2013 18:26
China postArrived at sorting center
Beijing International (10010200)
匈YáLì
04.09.2013 04:27
China postFlight depart
Beijing Capital International, Beijing, China (PEK)
匈YáLì
04.09.2013 23:39
Magyar Posta
Send item abroad (Export)Ezzel mi lehet a probléma, hol tarthatm?Tapasztalt már valaki ilyet?!
-
gossipboy
csendes tag
Sziasztok 2013. szept. 18-án rendeltem egy Tronsmart TS7-es telefont a Geebuying.com-ról de azóta csak azt írja, ki, hogy "Processing"..ez meg fog változni valamikor, mert a tracking-nél meg azt írja, hogy "Not found"...kicsit aggasztó. Köszi!
Huawei Mate 10 Pro, Nikon D600 + Nikon 105mm 2.8 micro
-
csongi
veterán
Nektek mennyi értesítésetek van.
Nekem összesen összesen 4
1 mikor megkaptam a Tn számot.
2 Magyar posta átvette
3 Célországba elküldve.
10-én rendeltem, 16-án célországba elküldve. Azóta változatlan a helyzet.
Hozzá teszem, a bolt oldalán nem regisztráltam, csak egyszerűen megrendeltem. -
bako01
csendes tag
Nekem is az a bajom, hogy ilyen sok értesítés van. És az utolsó bejegyzés szerint a magyar posta küldte külfölre/sent abroad 04én
-
maj-viktor
őstag
geek-es SG-s "Return to sender" státuszos csomag refundjáró ma kaptam e-mailt... végre!
Szal folyamatba van a refund....De ehhez kellett mind az e-mail a geek felé, a dispute megnyitása, illetve, hogy Aug6.-án rendeltem és semmi... Szal megszívtam, de legalább a pénz már csorog vissza...
-
Hunyika2
tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de szeretnék megtudni, hogy melyik klföldi oldalakról érdemes rendelni?
Gondolok itt a focalprice, geekbuying, pandawill, stb oldalakra...
Kérem szépen aki ért hozzá és volt már tapasztalatuk ilyenekhez, az légyszi állítson fel nekem egy listát.
továbbá az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyi idő alatt érkezik meg a rendelet áru?
köszönöm szépen előre is, és bocsánat, hogy nem olvasom vissza a sok hozzászólást.
üdv
Hunyi
Intel i5 4670K, MSI Z87-G45 Gaimng, Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB, OCZ 60GB Vertex 3, Western Digital Blue 500 GB 7200rpm 32 Mb, Sapphire HD7850 2GB OC, FSP Hexa 500W
-
maj-viktor
őstag
Ezt tanúsítom én is... bár én most megszívtam velük... de nem a bolttal, hanem a szállítással és akkumizériával... De eddig a legkorrektebb bolt, akivel volt dolgom így a raktárkészlet / gyorsaság / e-mail - ügyfélkezelés szempontjából... (pedig volt már párral dolgom)
(#11738) Hunyika2
Nem kell sok hsz-t visszaolvasnod, elég az összefoglalót, most már tényleg szinte minden benne van!
Utána van 2 link:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
&
http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_idoHa továbbra is kérdésed van... szerintem sokan vagyunk, aki szívesen válaszol itt!
Boltokat meg itt írtak:
(#11172) CineDOG1
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall.ÁFA & vámkérdés meg tabu lett, így arról nem fogsz infót kapni!
számolj vele +30%, aztán "ha megúszod, akkor nincs"...beírod az itteni keresőbe az adott bolt nevét... és ott látod ki - melyikkel elégedett vagy elégedetlen...
Röviden ennyiminideal-el sokan elégedettek voltak, de valószínűleg pont ennek hatására rászálltak a vámosok!
ezért is lett tabu, hogy kiúszta meg a áfa-vám dolgot...Szóval aranyszabály továbbra is... hogy csak akkor rendelj EU-n kívülről, ha +30%-os árral (ÁFA+VÁM) is megéri neked!
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Hunyika2 #11740 üzenetére
A leütés / fizetés pillanatától a házhoz szállítás / átvétel pillanatáig átlag 3hét! (+-1hét)
De persze vannak szélsőséges esetek, amikor pár nap alatt is megkaphatod és olyan is, amikor 2hónap is kell.... De a nagy átlag azaz 3-4hét körüli.. (amibe minden benne van, a bolt összekészítése - csomagolása és a szállítás is)Részletesebben:
http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_idoJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
giigz
veterán
Lenne egy kérdésem:
Az Antelife manapság mennyire gyors/megbízható?
Ha azt akarom, hogy Singpost-tal jöjjön, akkor kell külön csinálnom valamit, vagy alapból azzal jön?
A rendelésél ki lehet választani, hogy "Drop Shipment and Gift Service (Removes AntElife logo from package) ".
Ezt ti ki szoktátok választani? Mit jelent ez, mit befolyásol?
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
-
gerejoe
tag
Van itt olyan kolléga aki 08-31.e után rendelt HKpost.-al és már meg kapta a csomagot,mert nekem már 3.ik hete figyel a csomag a HK-i postán,és csak az item accepted status elérhető.
-
giigz
veterán
válasz krisztian07 #11747 üzenetére
Akkor ez az Antelife felejtosnek tunik, pedig sok jot olvastam rola...
-
mailman
tag
válasz forrest85 #11718 üzenetére
En szivolazok veluk szept 9 ota. Ma reggelre viszont "csoda" tortent, kaptam egy levelet, ami szerint feladtak a csomagom maradek reszet is (ugyanis 2 reszre bontottak valamiert, egy folia azonnal elropult, a telo es par aprosag meg elvileg ma reggel). Ami fura hogy a hozza tartozo tracking nr szept 9 keltezesu... Ilyen lehet? Egyebkent unnep ide vagy oda masik kinai boltbol (DX) is ma inditottak csomagot nekem, ezert bizom benne hogy nem kamu. Meg azert mert mar az osszes lehetseges dologgal durvan osztottam oket, chat, mail, forum. Persze ugyis leszarjak, tudom, de nekem jol esett A dispute-ot meghagyom jovo hetre a 20 napos eszkalacios ido miatt.
-
ÁrPi2
senior tag
Ismerős-é valakinek ez a "receiver name" a ezyparcels nyomkövetőoldalról hogy
Nataha Andreeinova?? (Hongkongban van a csomagom pár nappal ezelőtt "RECD" státusztban, ez itt micsoda? )
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest