Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
×HULK×
csendes tag
válasz Mercutio_ #8299 üzenetére
L'Artisantól mindenki szabadulni akar.A Neroli és Zólyomi Zsolti is megszüntette a forgalmazását.Állítólag (Neroli)nem érte meg,mert a L'Artisan alig hagyott az áron hasznot és nem érte meg foglalkozni vele.Gondolom,most a Notino is átgondolta a dolgot,és nem lepődnék meg rajta ha ők is teljesen megszüntetnék.
-
kk831228
addikt
válasz sonkabence #8305 üzenetére
Na ja, frag. nem hazudik... Az ilyen " ùjdonságoknál" en is meg szoktam nèzni...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
mufi
senior tag
Most írtak a bótbú' 16M01 jön
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
belisa
csendes tag
Unisex parfümöt keresek,ismerős ezt ajánlottaelsey Berwin Al Jawhara eau de parfum unisex.Ismeritek?Egész jó ára van.
-
melon9106
csendes tag
Hello, Van egy Armaf Tres Nuit-om (Creed Green Irish Tweed klon, eleg magas minosegben). Mindossze nehany fujas hianyzik, csak nem az en vilagom. Ha valakit erdekel, foleg cserere, irjon privit.
-
mufi
senior tag
Nem itthoni vásárlás volt, szerbiában bukkantam rá az eladóra. Vannak cuccai amik olcsóbbak a notinonál pl Bracken man, 40 knot stb.., minden montale parfüm 65 eur, Nasomattok 110 attól függ mi van, én most itt vásároltam így szép kedvezményt kaptam.
-
Petyke77
tag
Apropó, megjött a Hanae Mori Hm. Semmihez nem hasonlítható illat baromi jó és erős pedig ez csak az edt. 8-9 órán át tart és többször változik a nap folyamán, rendkívül elégedett vagyok vele. Ha mindenképpen hasonlítanom kellene akkor azt mondanám hogy l'eau d'Issey, dior homme intense, chanel allure homme edition blanche keveréke. Símán niche minőség bár a középső szakasz kicsit virágos valakinek nem jön be. Egy idegesítő dolog van benne, szinte mindenki megkérdezi mi ez, már vagy 6 embernek leírtam a nevét... ahogy mondanák compliment factor igen magas... Akinek ez szempont vegye meg. 7rugó annyit bőven megér!
-
kk831228
addikt
Milyen bizniszbe vagy Te a szerbekkel.... El ne ássanak vèletlenül...
Meddig tart a Mephisto?? Mert nekem mint ha nem annyira tartòs lett volna...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #8327 üzenetére
Rengeteg cégben járok a munkámból kifolyólag a vadabb balkáni országokban és ott akadtam rá. 3 órán keresztül (2 fújás a csuklóra) erősen orrbamászó, a negyedikben karlengetéssel is érezni, 5-6 óra 10 cm-ről érzem, azután (8-9) bőrközeli. Eddig ez a legjobb amit próbáltam. Bár ma picit melegebb volt, lehet pár nap múlva többet is tudok mondani...
-
summersam
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nyárra citrusos,krémes parfümöt?
-
Petyke77
tag
Valaki az asszonynak parfümöt? 😀😎
https://www.notino.hu/house-of-sillage/holiday-by-house-of-sillage-limited-edition-parfum-noknek/ -
×HULK×
csendes tag
Húsvétra vettem a páromnak Aventus for Her-t,a Béke úton(Kriszti-Zoli parfüméria).Tesztelni akartam a parfümériát és a parfümöt is. A parfüm nem okozott csalódást,és ez által a parfüméria sem.53 ezerért kaptam.Tartóssága nagyon jó.Reggeli fújással simán érezni még késő délután is.Esti fürdés után is éreztem még a bőrön,ami a Creedek tartósságát ismerve meglepő.Nálam csillagos ötös az illat és a tartóssága is.Dobozon rajta volt az eurós árcimke.Nem tudom honnan és hogy szerzi be,de az eredetiséggel kapcsolatban engem meggyőzött.Persze figyeltem a csomagoláson az árulkodó jeleket is(üveg alján a homokfuvott felirat,kupak illeszkedése stb.)Csak azért írok a parfümériáról mert egy időben téma volt a topikon,én is tartottam tőlük,fentatrással kezeltem,de jól vizsgáztak.Vásárlás előtt mindig rá fogok kérdezni náluk is az árra.Negatívum csak annyi,hogy korlátozott a választék,nem online bolt,és a tájékoztatás csapnivaló.(erről Mufinak vannak rossz tapasztalatai)Ajánlott személyesen érdeklődni a boltban.
-
zs.tom
tag
Időközben beszereztem egy 100ml-es Dior Homme üveget, így már nem kell mintával szórakoznom. Számomra a legjobb íriszes illat ami a púderes kategóriát illeti. Nem az a hideg és elemi írisz amivel niche illatok esetében találkozni lehet.
Aki szeretne belőle decantot privátban jelezze![ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
Douglas árusítja? meg kellene szaglászni, nem sok van már a Homme Sportomból
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
petr89
csendes tag
nem hinném, a schlossparfumerie-től rendeltem, sokat vadásztam a 30 milisre, kevés helyen van. mindenesetre fura lenne, ha a gazdag délgermánok egyik fővárosának sétálóutcáján teszereket árulnának
alzd-n is van:
http://media.ausliebezumduft.de/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/mefisto_3.jpg
-
mufi
senior tag
Nem tudom. Bukarestben van, Kolozsváron még nem voltam. Azt tudom, hogy tuti van, csak kérdés mi van ott...mondjuk törököknél sincs mindenhol sok niche...
Ami a Mefisto dobozát illeti, elég fura, hogy vannak eltérések, nálam pl az oldalán egy tájkép van, nem pedig az a lovacska...Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest