Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Kaptam ajándékba Armani Acqua di Giò parfümöt, viszont ez csak Eau de Toilette.
Szeretnék ebből rendes parfümöt, ami hosszan tartó. Olvastam róla ezt-azt, hogy a parfüm nem is olyan mint az általam említett Eau de Toilette verzió. Ez igaz?Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
d4d
tag
válasz Petyuska111 #31303 üzenetére
Elnézést kicsit okoskodok, javítsatok ki ha tévedek. Nehezíti a dolgot hogy a linken a 2023-as verzió látható. Van belőle edt, edp és parfüm is, a 24-esek 40, 75 és 125-ml helyett 30, 50 és 100 milis kiszerelésben jönnek (vannak nagyobbak is de ez most mindegy), plusz mágnes kupak stb. Innen a legkönnyebb megismerni az újat. Vélemények szerint a 24-es parfüm közelebb áll az agyondícsért, már megszűnt Profumohoz és tartósságban is jobb lehet, mint a 23-as.
-
iceQ!
addikt
Köszi szépen! Rápróbálok
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Fr0z3n
őstag
Ma nosztalgiával telt a nap. Érkezett egy D&G intenso. Maga az illat nem egy nagy eresztés, de kétség kívül közel áll hozzám. 10 éves illat lett idén. Én 10 évvel ezelőtt egy sikertelen kapcsolat után kisemmizve, munka nélkül kénytelen voltam haza költözni. Anyám se volt eleresztve, de kitalálta, hogy karácsonyra választhatok egy parfümöt a Müllerben. Én ezt választottam. Mérhetetlenül boldog voltam és újra az vagyok, hogy van egy üveggel. Az illat semmit nem változott azóta se. Emlékeztet milyen volt akkor az élet és milyen most. Hogy mennyire tudtam örülni valaminek, egy parfümnek. Most, hogy az élet kicsit többet adott és illatok tömkelege sorakozik a polcon, elgondolkodtat, hogy sokszor veszek valamit x összegért, használom párszor, majd van, hogy többet hozzá se nyúlok, mi az ami megváltozott? Régen minden jobb volt? Talán igen, talán én is....
-
csendes tag
válasz Fr0z3n #31306 üzenetére
szerk: barmennyire is manapsag divat gyulolni a Black XS-t, vagy az Armani Code-ot, ne adj isten egy One Milliont, anno 2002-3 kornyeken ezek almok voltak, az elegancia kulcsai. Fiatalon nem volt ra penzem, a one-t kiveve mindegyik van itthon es jo erzes fujni belole. Ahogy irod, emlekeztet a multra, es a valtozasra.[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
az emberek nagy része élvezetet és élményeket hajszol, egyik nyaralásból a másikba, egyik élményből, szórakozásból a másikba, nincs megállás ebben keresik a boldogságot, nem tud pihenni, nem tud otthon maradni hétvégén sem. Kellenek az állandó programok, mert ha megállna egy pillanatra, szembe kellene néznie magával, minek van egyáltalán itt a Földön, honnan hova tartunk stb, nem megyek bele. A lényeg hogy folyamatosan jöjjenek az új impulzusok. Amiért ma megőrülnek, holnap elfelejtik, megunják, jöjjön az újabb, majd az boldoggá tesz, jobb lesz. Elektromos autó, okos otthon okoshűtővel, okos wc-vel. Nem fog. Se a Ferrari, se a yacht Monte-Carloban. Ideig óráig tartó örömök, amik elmúlnak. Technikailag van fejlődés, de lelkileg v szellemileg sok szempontból csak mélyebbre kerülnek az emberek. A technikai fejlődés miatt óriási az arc. Egyébként ha megnézzük akármilyen fejlődés van szinte mindennek van káros hatása, szinte nem tudsz mondani olyan eszközt tárgyat bármit, amit ember hozott létre és nincs káros hatása valamire vagy valakire nézve. Ez csak így a változásokról és a régen minden jobb voltról jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
ha bejön a 40 knots a xerjoff-tól melyiket tudnátok még ajánlani?
a naxos is bejön, de 2 fújás és este nem hagyott aludni az illat már már túl erős[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
Technikai kérdés, ha a cél a lehető legtovább megőrizni. Érdemes e simítózáras tasakba, extrém esetben vákuumos géppel lezárt zacskóban eltenni a parfümös üveget vagy ennyire nem kell a védni a levegőtől? Mert hogy a fény és a levegő plusz a szélsőségesebb hőmérséklet ingadozás tudja befolyásolni az élettartamot. Vagy elég a szekrény mélyén, fénytől védett helyen őrizgetni, saját dobozában?
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
Köszönöm, hogy ezt megosztottad.
Szerintem mindig lesznek olyan illatok a kollekciómban amikhez visszatèrek, ès persze olyanok is amikhez már nem. Viszont szükséges egy kis tudatosság, hogy az ember ne mindig előre tekintsen.
Használni kell azokat amiket kedvelsz, ès megèlni az èlmènyt."Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
sherlock82
senior tag
Napokban sikerült vennem egy lengyel user - től egy a&f Fierce parfümöt.
Nem tudom használ e valaki még ilyen parfümöt, de én nagyon örültem mikor rátaláltam.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Amilo02
aktív tag
válasz colosV8 #31307 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok Az Armani Code, Black XS stb. a discos korszakom illatai, nosztalgikus érzés az összes illata. Szerszencsére mindegyikből van is itthon. Sőt, a Rabanne Prive-ből is sikerült szereznem( [árulom is] ), na az egy nagyon jó kis téli illat
-
iceQ!
addikt
Egyébként amit linkeltél egy utántöltő, amivel nincs semmi gond. Azt ki lehet amúgy borítani egy kis műanyag vagy üveg parfümös kifújóba? Ugyan úgy lehet használni ugye?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
pohár
félisten
ha már fújtál a parfümből, a levegőtől már hiába véded, elkezdődött az oxidáció (ami általában jót tesz neki, érik a parfüm, mélyebb/hosszantartóbb lesz)
én azt mondom, hogy direkt napfény ne érje, meg ne ugráljon 10 fokokat a hőmérséklet a szobában, ahol tartod, aztán helló
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Petyuska111
tag
Egész pontosan: utántölthető. Vagyis normál üveg szóróval, csak le lehet tekerni a szórót. Nem kell kiborítani vagy áttölteni, önmagában használható. Nem vagyok benne biztos, hogy csak ilyen verzióban van-e (a Notino-n más most nincs) vagy van belőle régi típusú is?? Lehet, hogy az újakat már csak ilyen utántölthető verzióban árulják, de igazából nem tudom, utána kell kérdezni.... Azt se tudom, hogy mivel lehetne ezeket utántölteni, én még nem láttam olyat, hogy üveg nélkül árulnának komolyabb parfümöt. (Ill. csak a LV-ról tudok, hogy van ilyen rendszer.)
-
iceQ!
addikt
válasz Petyuska111 #31317 üzenetére
Így már világos
-
d4d
tag
Csak olyan parfümről van szó ami nem volt használva. Amit elkezdek használni, már nem fogom sokáig őrizgetni.
Amúgy évek óta van a fürdőben valami antonio banderasos parfüm pontosabban edt, még vmi eladott autóban találtuk, egy teszter (volt használva de nagyon kevés hiányzik belőe) és ugyanolyan víztiszta átlátszó mint amilyen volt évekkel ezelőtt is, az illatán sem érzek semmi gyanúsat, kellemetlent. Batch kód alapján 2018-as. Kupakja sincs
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Tibu 75
csendes újonc
2006-os Ralph Lauren Polo Green van a szekrényben,még működik.
-
ToBeY
nagyúr
Tudnátok ajánlani vaníliás-púderes-tonkababos illatokat disegner /dupe kategóriában ami jó?
Tegnap végignéztem amik most nagyon hype-ok,de egyik se jött be igazán... -
Misogi
aktív tag
Rendeltem egy parfümöt hétfő este a Notino-ból, csomagpontba, semmi email, se értesítés. Elvileg ezen a héten, péntekig kellene megérkezie. Ma jött email hogy a csomagpont tele van, válasszak másik csomagpontot. Választottam és megkaptam hogy jövő hét közepe-második fele körül várjam a csomagot.
Remélem ez csak a pesszimista szcenárió esetében valós...
-
gergo5991
őstag
Összeomlóban van a packeta.. csak ovatosan, cég által 3 hete kiküldött csomagokat a mai napig nem sikerült kézbesíteniük
-
ToBeY
nagyúr
válasz Elektrosokk #31331 üzenetére
Köszi a tippet megnézem,hogy szagolható-e még valahol
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Dior Homme Intense mennyire különbözik a sima Homme parfum-től? -
gergo5991
őstag
válasz Tibu 75 #31332 üzenetére
cégnél több ezer csomag eltűnt..erről ennyit.
a packeta felvásárolta a foxpostot, egybeolvadnak hivatalosan jan 1.-től ha jók az információim, lehet ez okoz most gondot nekik, vagy a kva sok temu rendelés..
nagyon ráb.nak, mert a cég az elveszett csomagokat kiszámlázza, a temu is fizet az ügyfélnek ha x időn belül nem jö meg a csomag, szerintem a temu is bevasalja rajtuk a károkat..
1 videóban egyik manager a packetánál meg arról dicsekdett, hogy van valami MI robotjuk aki felveszi a telefont és ezzel kiváltják 5 ember munkáját, és hogy ez a jó irány.. aztán fb csoportok tele vannak screenshotokkal, hogy 2 órája vonalon tartják őket és utána annyit mondanak, sajnos nincs információnk a csomag hollétéről..
az, hogy mennyi futárjuk van, és hogy egyáltalán a megnökevedett kereslet miatt miért nem toboroznak új munkaerőt érthetetlen..[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ma kipróbáltam MFK Grand Soir Dupe-ját nem volt jó,pedig a note-ok alapján jónak gondoltam.
-
csendes tag
Nem tud valaki szerezni, jo(bb) aron?
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Old-Fashioned-96096.html -
pohár
félisten
válasz colosV8 #31341 üzenetére
én akartam, de nem igazán volt rá jelentkező lett helyette Silky Woods Elixir, az se érdekel senkit, 20ml-t adtam el belőle csak, azt is házon belül...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Fr0z3n #31343 üzenetére
hát nem azt mondanám a legnépszerűbb/legkelendőbb illatnak pedig
-
csendes tag
válasz tibbike01 #31347 üzenetére
Hú, marha rossz vagyok az ilyenek megfogalmazásában Egy mézes, édes, füge pálinkára hasonlít, amit a horvátok készítenek maguknak.. na tessék nekem 1:1-be ez jut róla eszembe. Persze h anem tudod milyen, b@szhatom a leírást xD
Édes, de whisky és annak a hordójának a beütése, egy picit red tobaccora hajaz, de nem az a gyilkos erősség. Édes, narancsos, fűszeres, némi dohánnyal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Corsair T1 Race Gamer szék
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest