Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    válasz walter70 #2748 üzenetére

    Én kettőt rendeltem egyszerre a Luxuryshop oldaláról. YSL Body Kouros és Paco Rabanne Black XS L'Excés teszter.

    Nagyon csalódott vagyok, mert csak az egyiket hozta a futár. Persze szólni nem szóltak róla.
    Direkt egyeztettem velük, még a megrendelés előtt, hogy a Body Kouros parfüm az a régi üveges variáció-e vagy az új, mert a réginek sokkal tartósabb az illata, s másabb is, nekem az jön be, használom 10 éve legalább. Azt mondták, hogy régi van.
    Ezek után rendeltem meg ezt, valamint a Paco Rabanne Black XS L'Excés tesztert.
    Még rájuk is írtam, hogy ugye tutibiztos, hogy régi fajta van nekik, mert ha az újat küldik, azt vissza is fogom küldeni, ahogy van.
    Noha kettőt vártam, csak az egyik érkezett meg. Semmi hír, semmi értesítés arról, hogy "te hülye, ne várd mindkettőt, mert csak egyet küldünk. Ha nagyon kell, vedd meg máshol!"

    No, nemcsak a megrendelt, s beígért parfümöt nem kaptam meg, hanem SZÁMLÁT SEM! :Y

    Pozitív is legyen:
    A teszter eredetinek tűnik, lefotóztam, s összehasonlítottam egy parfümériában az ottani teszterrel az üveget. Hangyányi az eltérés az alján a feliratban /gondolom, máshol gyárották/, szépen kidolgozott, minőségi darab az üvege ennek is.
    Illatteszt: Ugyanannyit fújtam a boltiból az egyik kézfejemre, mint amennyit a sajátomból a másikra. Eddigi tapasztalat, hogy hullámosan változott az illat. Nem volt pont ugyanolyan az elején mindkettő. A sajátnál sokkal alkoholosabbnak túnt a kifújás után közvetlenül a cucc, mint a másiknál. Volt, amikor a bolti volt édesebb, intenzívebb, később meg a saját tűnt jobbnak. 6-7 óra elteltével pont ugyanolyannak tűnik mindkettő, nagyon tartós, több kézmosás után még mindig érezni. Kíváncsi leszek, hogy melyik mennyi ideig marad meg. /Múltkor ugyanezt az illatot kipróbáltam, többszöri kézmosás, s fürdés után is lehetett érezni, pedig eltelt vagy 26 óra(!) /.

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák